Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben doktora sormadim canim ama internetten bakmistim düsügü tetikliyor yaziyordu.gerci yinede benim tutunamadi.hersey kismet
kuzim tup bebekmi yaptircksn. okudum yazdiklarini hamkinda hayirlisi olsn. ben.kendim icin bir suru doktorla gorustum. calistigim savcimin esi de doktor. dediki.kizim bu sonuclarla asilama yada klomn ve igne asla hamile kalamayacaksin cok.cok.dusuk bi ihtimal. bosuna para harcama asilamaya vercgn parayi.tup bebek.yaptir dedi

Yok canim tüp bebegi karsilayamayiz belki seneye kadar para biriktirip olabilir.simdilik genetik testlerin sonucunu bekliyoruz 10gün sonra cikar.kendi haline biraktim bu ay son kez klomen kullandim ama yumurta gelişsede müdahale ettirmicem genetik testler iyi cikarsa belki önümüzdeki ay tekrar aşılamayi denerim.ama muhtemelen bozuk cikacak cünkü bu 3. Kimyasal gebelik oldu.benim doktorumda tüp bebek dedi

devlette 6 bin dediler bana. 200 tl vericm.doktor.muayene. daha sonra yumurta toplama ve transferde aliolarmis. 3 asamada vrrcz yni.

devlette 6 bin dediler bana. 200 tl vericm.doktor.muayene. daha sonra yumurta toplama ve transferde aliolarmis. 3 asamada vrrcz yni.

Benim doktorumda 6000 dedi ozel bir hastane varmis arkadasi galiba.ama yinede ignelerle 7500 8000 i bulur. ALLAH yardimcimiz olsun

selam kızlar bende bu siteyi 2 aydır takip ediyorum daha yeni üye oldum
1.50 yıllık evliyim 1 sene önce boş gebelik geçirdim 1 senedir korunmuyorum ama hamile kalamadım doktora gittik hic bi sorun yok dediler esimde de bi sorun yok bu ay doktor klomen + inofolic + çatlatma ignesi verdi bugun igne olalı 5 günüm dua edin ins hamileyimdir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

merhaba kizlar bu ovitrelle de icinde olan hormon miktari ne kadar bilen varmi ?

choriomon da 2 tane 5 bin lik yapmistim ben.

simdi ovitrelle 250 mikrogram yaziyo onun icinde ne kadar vardir acaba ?

birtane hesaplama yeri buldum kilonu yaziyorsun igneyi yapali kac gün oldu diye ve senin vücudunda ne kadar kaldiysa ilac onu söylüyor.

ona bakmak istiyorumda o yüden merak ettim mesela choriomon 5 000 likse bu ovitrelle de 250 likmi 2500 lükmü yoksa baskami ?

Hayırlısı olsun canım. Bi sorun da yokmuş inşallah hemen bu tedavide gelir bebeğin

Kızlar akşam üstü regl oldum bende, şu çörekotu, bal, tarçın karışımını nasıl yapıyorduk, bide yarın mı başlıyım, bilemedim, bana Bi acil cevap yazarsanız sevinirim, ha bide buzdolabında mı saklıycaz?

Son düzenleme:
topigimizdeki hamile arkadaslar size bir sorum var.

yumurtlama sonrasinda bebek yerlesirken bir agri batma filan hissettinizmi ? kacinci günde ne hissettiniz ?

hicbirsey hissetmeden hic agri birsey olmadan hamile olanlar varmi aramizda ?

yumurtlamadan sonra 6. gün doldu 7. gün basladi ama daha hic bi agri birsey hissetmedim umutlarim tükeniyor daha hic test de yapmadim igne etkisi ne durumda diye bakmak icin. yarin birtane yapmayi düsünüyorum.

yerlesirken hissettiklerinizi anlatirmisiniz bize ?

Canım arkadaşlar ölçüleri göz kararı yaptıklarını yazmışlardı hatırladığım kadarıyla ama ben internetten bakarak ölçülü yapmıştım çok fark olacağını sanmıyorum.10 yemek kaşığı saf bal, 12 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu, 10 çay kaşığı tarçın. Ben bu şekilde yaptım. Macun kıvamında oluyor zaten. Balı dolapta saklamayın diyorlar içinde bal olduğu için ben buzdolabına koymuyorum. Adetin 2. günü başlayıp 12. Güne kadar sabah akşam aç karna bir tatlı kaşığı şeklinde tüketiliyor. Şifa olur inşallah

böyle bir belirti hisseden çok nadirdir herhalde belirtiler için çok erken ayrıca çoğumuzun hissettiği belirtiler çoğu zaman psikolojik de olabiliyor.
ben en azından hiç belirti hissetmiyorum kaç senelik evliyim

bu kür akıntı yapıyor olabilir mi? benim aşırı aşırı akıntım olmaya başladı da

bende internetten ölçülerine bakıp yaptım dışarı da duruyor oda sıcaklığında dolaba koymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…