- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.541
Bende yapmadı tatlım ama bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir, olabilir tabibu kür akıntı yapıyor olabilir mi? benim aşırı aşırı akıntım olmaya başladı da
böyle bir belirti hisseden çok nadirdir herhalde belirtiler için çok erken ayrıca çoğumuzun hissettiği belirtiler çoğu zaman psikolojik de olabiliyor.
ben en azından hiç belirti hissetmiyorum kaç senelik evliyim
Sadece göğüslerim şişti bir de beyaz akıntım var onun dışında arada kasığımda çok nadir batmalar oluyor. Tabi hepsi regl belirtisi de aynı zamanda :)
Senin belirtin var mı :)[/QUOTE
benimde göğüslerim şişti bana da çok nadir sancı giriyor akıntımda sarı beyaz gibi . Hadi hayırlısı artık :)
canım benimde 5. gün bende de hic bi belirti yok sadece göğüs uclarım dokundugumda agrıyor ama o da iğnenin etkisidir diyorum hiç umutlanmak istemiyorumtopigimizdeki hamile arkadaslar size bir sorum var.
yumurtlama sonrasinda bebek yerlesirken bir agri batma filan hissettinizmi ? kacinci günde ne hissettiniz ?
hicbirsey hissetmeden hic agri birsey olmadan hamile olanlar varmi aramizda ?
yumurtlamadan sonra 6. gün doldu 7. gün basladi ama daha hic bi agri birsey hissetmedim umutlarim tükeniyordaha hic test de yapmadim igne etkisi ne durumda diye bakmak icin. yarin birtane yapmayi düsünüyorum.
yerlesirken hissettiklerinizi anlatirmisiniz bize ?
Beklediğin bi şeydi canım o yüzden üzülme. Bal tarçın çörek otunu kapaklı cam bi kaseye hazırla canım. Sen kendin göz kararı ayarla macun kıvamına gelecek şekilde koy hepsinden. Adetin 2.günü başlıycaksın 12.gününe kadar kullan. Sabah akşam aç karnına 1 er tatlı kaşığı. Şifa olsun canımKızlar akşam üstü regl oldum bende, şu çörekotu, bal, tarçın karışımını nasıl yapıyorduk, bide yarın mı başlıyım, bilemedim, bana Bi acil cevap yazarsanız sevinirim, ha bide buzdolabında mı saklıycaz?
Yok canım hiç öyle bişey hissetmedim ben iğneden bı hafta sonra goguslerim acımaya başladı hassaslasti adete 4 beş gün kala bel ağrım oldu adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu hafif hafiftopigimizdeki hamile arkadaslar size bir sorum var.
yumurtlama sonrasinda bebek yerlesirken bir agri batma filan hissettinizmi ? kacinci günde ne hissettiniz ?
yumurtlamadan sonra 6. gün doldu 7. gün basladi ama daha hic bi agri birsey hissetmedim umutlarim tükeniyordaha hic test de yapmadim igne etkisi ne durumda diye bakmak icin. yarin birtane yapmayi düsünüyorum.
Benim yumurtlama dönemimde çok akıntım olur hep bi ıslaklık. Bilmiyprum canım ama kür de yapıyo olabilir. Sonuçta yumurtlamaya yardımcı bi kürbu kür akıntı yapıyor olabilir mi? benim aşırı aşırı akıntım olmaya başladı da
Kızlar akşam üstü regl oldum bende, şu çörekotu, bal, tarçın karışımını nasıl yapıyorduk, bide yarın mı başlıyım, bilemedim, bana Bi acil cevap yazarsanız sevinirim, ha bide buzdolabında mı saklıycaz?
Anladım canım yaptın mı bugün test çarşambaaaben daha hic test yapmadim canim.
gecen sene ekimde sadece choriomon catlatma ignesi yaptim
simdi kasim ocakta ilk klomen ve ovitrel catlatma ignesi yaptim
ekimdekinde 7. - 10. - 11. gün test yapmistim galiba sadece 3 defa yanlis hatirlamiyorsam
bu defa da 10. gün yapim diyorum carsamba günü igne etkisine bakmak icin. igne etkisi gectikten sonra daha cok test yaparim belki
ayyy insallah canım. ne güzel olur :)Evet canım inşallah ilk ve son olur :)
Canım devlette tüp bebekmi 6 bindevlette 6 bin dediler bana. 200 tl vericm.doktor.muayene. daha sonra yumurta toplama ve transferde aliolarmis. 3 asamada vrrcz yni.
benim ilk ignede gögüs uclari dokundugunda azcik aciyordu ama bu defa o da yokcanım benimde 5. gün bende de hic bi belirti yok sadece göğüs uclarım dokundugumda agrıyor ama o da iğnenin etkisidir diyorum hiç umutlanmak istemiyorum
sagol canim. benimde igneden sonra bir hafta gecti daha hicbirsey yok. adet tarihim de belli degilYok canım hiç öyle bişey hissetmedim ben iğneden bı hafta sonra goguslerim acımaya başladı hassaslasti adete 4 beş gün kala bel ağrım oldu adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu hafif hafif
evet yaptim sirayla okumaya calisiyorum sona geldigimde paylasacagimAnladım canım yaptın mı bugün test çarşambaaa
benim ilk ignede gögüs uclari dokundugunda azcik aciyordu ama bu defa o da yok
topigimizdeki hamile arkadaslar size bir sorum var.
O ilaçların da etkisi olabiliyor. Ben ilk klomen kullandığım ayda (yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadı bile) göğüs uçlarım aşırı acıyordu. Dokunamıyordum sütyen bile takamıyordum baktım hep hamilelik belirtilerinde yazıyor. Umutlandım gittim kan testi yaptırdım sonuç için arayana kadar regl oldum
Onun için belirtim yok vs diye üzülme kendini strese sokma. Strese hiç girmememiz gereken zamanlardayız :) Yüce Allah’ım inşallah bize de nasip edecek, umudumuzu kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?