Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
böyle bir belirti hisseden çok nadirdir herhalde belirtiler için çok erken ayrıca çoğumuzun hissettiği belirtiler çoğu zaman psikolojik de olabiliyor.
ben en azından hiç belirti hissetmiyorum kaç senelik evliyim

tesekkür ederim canim hemen cevap vermissin allah razi olsun senden tam umudum bitmek üzereydi. insallah bu defa bebegimit gelmistir.
sende dua edermisin bize ? hamilelerin dualari daha cok kabul oluyormus..
ben hamile olayim burdaki kisilerin nickleriyle tek tek dua edicem insallah..

canım benimde 5. gün bende de hic bi belirti yok sadece göğüs uclarım dokundugumda agrıyor ama o da iğnenin etkisidir diyorum hiç umutlanmak istemiyorum

Beklediğin bi şeydi canım o yüzden üzülme. Bal tarçın çörek otunu kapaklı cam bi kaseye hazırla canım. Sen kendin göz kararı ayarla macun kıvamına gelecek şekilde koy hepsinden. Adetin 2.günü başlıycaksın 12.gününe kadar kullan. Sabah akşam aç karnına 1 er tatlı kaşığı. Şifa olsun canım

Yok canım hiç öyle bişey hissetmedim ben iğneden bı hafta sonra goguslerim acımaya başladı hassaslasti adete 4 beş gün kala bel ağrım oldu adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu hafif hafif

bu kür akıntı yapıyor olabilir mi? benim aşırı aşırı akıntım olmaya başladı da
Benim yumurtlama dönemimde çok akıntım olur hep bi ıslaklık. Bilmiyprum canım ama kür de yapıyo olabilir. Sonuçta yumurtlamaya yardımcı bi kür

Gözünaydin canim yeni tedaviyle insallah gelir bebiş

Anladım canım yaptın mı bugün test çarşambaaa

Yok canım hiç öyle bişey hissetmedim ben iğneden bı hafta sonra goguslerim acımaya başladı hassaslasti adete 4 beş gün kala bel ağrım oldu adet olacakmış gibi kasık ağrım oldu hafif hafif
sagol canim. benimde igneden sonra bir hafta gecti daha hicbirsey yok. adet tarihim de belli degil

arkadaslar bugün igneden sonra 9. gün yumurtlamadan sonraki 7. gün.

bende hicbir belirti yok hic degisiklik hissetmiyorum

az önce ilk idrarla normal gebelik testi yaptim ignenin etkisi gecmis tamamen. 2. cizgi hic yok bembeyaz.

artik bundan sonraki yaptigim testlerde birazcik 2. cizgi görünürse umut var demektir simdilik hicbirsey yok. baska test yaparsam onlarida paylasacagim burda.

Eklentiler

• 69F7DE9A-2D84-41AB-9F2E-09919C2AEE32.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 41
bu sitede baska bir baslikta okumustum rahimi test ederek hamile olup olmadigimizi anlayabiliyormusuz. cok eski yöntemmis.

orta parmagimizi kendi icimize dogru ilerletip hissetmeye calisiliyormus. orta parmaga sert birsey gelirse rahim asagiya inmis yani adet olacakmisiz. eger parmagimiz bosluktaysa hamileymisiz.

ben bi ince tek kullanimlik plastik eldivenle denedim bunu ilk basta parmak boslukta ama daha ilerletince sert rahim basina dokunuyorum.
ne kadar dogru bilmiyorum ama bu da belirsiz bende (

aramizda bunu deneyen ve dogru cikanlar varmi belki diger baslikta okumussunuzdur ?

benim ilk ignede gögüs uclari dokundugunda azcik aciyordu ama bu defa o da yok

O ilaçların da etkisi olabiliyor. Ben ilk klomen kullandığım ayda (yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadı bile) göğüs uçlarım aşırı acıyordu. Dokunamıyordum sütyen bile takamıyordum baktım hep hamilelik belirtilerinde yazıyor. Umutlandım gittim kan testi yaptırdım sonuç için arayana kadar regl oldum

Onun için belirtim yok vs diye üzülme kendini strese sokma. Strese hiç girmememiz gereken zamanlardayız :) Yüce Allah’ım inşallah bize de nasip edecek, umudumuzu kaybetmeyelim

Cnm suan cok erken zaten ben 10.gunde adet olcam belirtileri hissettim gogsum kasigim agriyordu o kadar simdi test yapsanda zaten belli olmaz kuzum insallah hayirlisiyla bebisin seninledir bu ay

amin canim tesekkür ederim dogru söylüyorsun.
birazcik daha umudum var. ara ara test yapacagim. en gec pazar yada pazartesi birsey cikmazsa artik cikmaz zaten o zamana kadar adet olmazsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…