- 15 Ağustos 2017
- 2.189
- 2.126
- 133
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.561
bu sitede baska bir baslikta okumustum rahimi test ederek hamile olup olmadigimizi anlayabiliyormusuz. cok eski yöntemmis.
orta parmagimizi kendi icimize dogru ilerletip hissetmeye calisiliyormus. orta parmaga sert birsey gelirse rahim asagiya inmis yani adet olacakmisiz. eger parmagimiz bosluktaysa hamileymisiz.
ben bi ince tek kullanimlik plastik eldivenle denedim bunu ilk basta parmak boslukta ama daha ilerletince sert rahim basina dokunuyorum.
ne kadar dogru bilmiyorum ama bu da belirsiz bende(
aramizda bunu deneyen ve dogru cikanlar varmi belki diger baslikta okumussunuzdur ?
Cnm suan cok erken zaten ben 10.gunde adet olcam belirtileri hissettim gogsum kasigim agriyordu o kadar simdi test yapsanda zaten belli olmaz kuzum insallah hayirlisiyla bebisin seninledir bu ay
Cnm boyle seylwe deneme zararida olabilie rahmin daha kalinlasmadiyda sikinti yasarsin zamana birak 2 gunde bir cizgiyi takip et ama 14.gunden onceki cizgileri veya negatifi dikkate alma ben 12.gun silik cizgi gordum ama negatif cikti kanda 14.gun daha koyu bi bi cizgi cikti ve kan pozitifti en dogru 14.gun tavsiyem
haklisin canim sagol. rahim kalinligi cok iyiymis ultrasonda bakti dr.
eldiven kullanarak denemistim ben bunu yöntemi.
aksama belki bi ovulasyon testi yaparim ilkinde ovulasyonda hep hafif görünüyordu daha hassas onlar galiba.
2 günde bir bekleyemem belki hergün yaparim :)
igneden sonra 16. güne kadar denerim testlerle adet olmazsam o zamana kadar.
Aminnnn inşallahhhhhhTestlerin hassasligina gore cizgisi degisiyor cnm ondan oyle soyledim ben ayniayni m almama ragmen git gide koyu cizgiler gordum bende ama 12.gun bi anda siliklesti cizgi ama.14.gun hepsinden koyuydu :) insallah darisi sana ve tum isteyenlere
Hiç belirti olmayadabilir onlara takılma zaten belirtiler aynı zamanda adet belirtisi kimse ayırt edemiyor kolay kolay iğneden 14_18 gün sonra adet olabilirsin inşallah olmazsın tabisagol canim. benimde igneden sonra bir hafta gecti daha hicbirsey yok. adet tarihim de belli degil
amin canim insallah. zaten testleri ilk sizinle paylasacagim ondan sonra anneme söylerim en son esim :)Kanda 12.gunum bile negatifti hatta burdaki arkadaslarla konustuk konustuk umudum.felan.kalmamisti 13.gun test yapmadim zaten 14.gununde kanda pozitifi gordum yani ondan once bile kanda belli olmuyo 14.gun yaparsin insallah pozitifi gorunce kandada gorursun :)
AMİNNNTestlerin hassasligina gore cizgisi degisiyor cnm ondan oyle soyledim ben ayniayni m almama ragmen git gide koyu cizgiler gordum bende ama 12.gun bi anda siliklesti cizgi ama.14.gun hepsinden koyuydu :) insallah darisi sana ve tum isteyenlere
insallah kuzum bekleyip görcezHiç belirti olmayadabilir onlara takılma zaten belirtiler aynı zamanda adet belirtisi kimse ayırt edemiyor kolay kolay iğneden 14_18 gün sonra adet olabilirsin inşallah olmazsın tabi
Canım bu testte idrarı fazla damlatmışsın biraz daha az damlat ki çizgileri görelimarkadaslar bugün igneden sonra 9. gün yumurtlamadan sonraki 7. gün.
bende hicbir belirti yok hic degisiklik hissetmiyorum
az önce ilk idrarla normal gebelik testi yaptim ignenin etkisi gecmis tamamen. 2. cizgi hic yok bembeyaz.
artik bundan sonraki yaptigim testlerde birazcik 2. cizgi görünürse umut var demektir simdilik hicbirsey yok. baska test yaparsam onlarida paylasacagim burda.
İnşallah göreceğiz o günler çok yakın canım:)amin canim insallah. zaten testleri ilk sizinle paylasacagim ondan sonra anneme söylerim en son esim :)
Canım bu testte idrarı fazla damlatmışsın biraz daha az damlat ki çizgileri görelimarkadaslar bugün igneden sonra 9. gün yumurtlamadan sonraki 7. gün.
bende hicbir belirti yok hic degisiklik hissetmiyorum
az önce ilk idrarla normal gebelik testi yaptim ignenin etkisi gecmis tamamen. 2. cizgi hic yok bembeyaz.
artik bundan sonraki yaptigim testlerde birazcik 2. cizgi görünürse umut var demektir simdilik hicbirsey yok. baska test yaparsam onlarida paylasacagim burda.
tamam canim tesekkür ederim dikkat ederim birdahakine 3-4 damla olmali galiba.Canım bu testte idrarı fazla damlatmışsın biraz daha az damlat ki çizgileri görelim
Aminnnn inşallahhhhhhSizde sağlıcakla alın kucağınıza .
aminnn insallahİnşallah göreceğiz o günler çok yakın canım:)
Bebeğinin cinsiyeti belli mi ne zaman ogrendin belliyseCnm boyle seylwe deneme zararida olabilie rahmin daha kalinlasmadiyda sikinti yasarsin zamana birak 2 gunde bir cizgiyi takip et ama 14.gunden onceki cizgileri veya negatifi dikkate alma ben 12.gun silik cizgi gordum ama negatif cikti kanda 14.gun daha koyu bi bi cizgi cikti ve kan pozitifti en dogru 14.gun tavsiyem
amin canim tesekkür ederim dogru söylüyorsun.
birazcik daha umudum var. ara ara test yapacagim. en gec pazar yada pazartesi birsey cikmazsa artik cikmaz zaten o zamana kadar adet olmazsam..
Testlerin hassasligina gore cizgisi degisiyor cnm ondan oyle soyledim ben ayniayni m almama ragmen git gide koyu cizgiler gordum bende ama 12.gun bi anda siliklesti cizgi ama.14.gun hepsinden koyuydu :) insallah darisi sana ve tum isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?