Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cnm boyle seylwe deneme zararida olabilie rahmin daha kalinlasmadiyda sikinti yasarsin zamana birak 2 gunde bir cizgiyi takip et ama 14.gunden onceki cizgileri veya negatifi dikkate alma ben 12.gun silik cizgi gordum ama negatif cikti kanda 14.gun daha koyu bi bi cizgi cikti ve kan pozitifti en dogru 14.gun tavsiyem

Cnm suan cok erken zaten ben 10.gunde adet olcam belirtileri hissettim gogsum kasigim agriyordu o kadar simdi test yapsanda zaten belli olmaz kuzum insallah hayirlisiyla bebisin seninledir bu ay

amin canim benim. ben normalde adet olacagim zamanda fazla belirti yasamiyorum. birazcik agri basliyor karnimda ya ayni gün yada en gec 1 - 1,5 gün sonrada adet oluyorum.

2. cizgi en erken 14. günden itibaren cikar herhalde öyle dedi herkez.

kan testi yapsa dr daha erken cikar ama bakmiyor kandan. bekle diyor gebelik testinde positifi görürsen randevu al gel dedi en son dün.
rahim kalinligi cok iyiymis cok kalinmis. ama bu da birsey demek degil adet önceside kalin oluyormus.

haklisin canim sagol. rahim kalinligi cok iyiymis ultrasonda bakti dr.
eldiven kullanarak denemistim ben bunu yöntemi.

aksama belki bi ovulasyon testi yaparim ilkinde ovulasyonda hep hafif görünüyordu daha hassas onlar galiba.

2 günde bir bekleyemem belki hergün yaparim :)

igneden sonra 16. güne kadar denerim testlerle adet olmazsam o zamana kadar.

Kanda 12.gunum bile negatifti hatta burdaki arkadaslarla konustuk konustuk umudum.felan.kalmamisti 13.gun test yapmadim zaten 14.gununde kanda pozitifi gordum yani ondan once bile kanda belli olmuyo 14.gun yaparsin insallah pozitifi gorunce kandada gorursun :)

sagol canim. benimde igneden sonra bir hafta gecti daha hicbirsey yok. adet tarihim de belli degil
Hiç belirti olmayadabilir onlara takılma zaten belirtiler aynı zamanda adet belirtisi kimse ayırt edemiyor kolay kolay iğneden 14_18 gün sonra adet olabilirsin inşallah olmazsın tabi

amin canim insallah. zaten testleri ilk sizinle paylasacagim ondan sonra anneme söylerim en son esim :)

sabahki teste az önce tekrar baktim cok hafiften görünüyor 2. cizgi ignenin etkisi tamamen bitmemis daha. cuma birdaha yapayim bakalim nasil görünecek

Eklentiler

• F6AA6325-4365-40C7-9E51-360B7A72BE29.webp
    105,9 KB · Görüntüleme: 53
Canım bu testte idrarı fazla damlatmışsın biraz daha az damlat ki çizgileri görelim

Canım bu testte idrarı fazla damlatmışsın biraz daha az damlat ki çizgileri görelim

Bebeğinin cinsiyeti belli mi ne zaman ogrendin belliyse

amin canim tesekkür ederim dogru söylüyorsun.
birazcik daha umudum var. ara ara test yapacagim. en gec pazar yada pazartesi birsey cikmazsa artik cikmaz zaten o zamana kadar adet olmazsam..

Ben de Cumartesi gününü bekleyeceğim iğneden 14gün geçmiş olacak o zamana kadar test yapmamaya çalışacağım. Psikolojim bozuldu ay çizgi var mı yok mu silik mi :)

Testlerin hassasligina gore cizgisi degisiyor cnm ondan oyle soyledim ben ayniayni m almama ragmen git gide koyu cizgiler gordum bende ama 12.gun bi anda siliklesti cizgi ama.14.gun hepsinden koyuydu :) insallah darisi sana ve tum isteyenlere

Ben mesela Pazartesi günü test yapmıştım çok silik çıkmıştı çizgi. Tabi hamileliğe değil ilacın etkisinin geçmesine bağladım. :) 12.günüm bugün erken gebelik testi yapsam sonuç yine mi sağlıklı olmaz? 14.günü mü beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…