Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu konuyla ilgili şöyle söyleyebilirim, hemen hemen her ay denerdim ve evet sert olduğunda adet olurdum. ama bu ay pozitif i görünce sırf meraktan, çekinerek de olsa baktım ve daha da sert ve aşağıdaydı, yani hamileliğin ilk başları içn geçerli değil bu, evet sonradan rahim yukarı çıkıyor ki eskiden böyle tespit ederlermiş gebeliği, ama en az üstünden iki üf hafta geçmesi gerekiyo bunun için

cok tesekkür ederim canim. ilk basta daha asagidaysa korkmama gerek yok o zaman. sagol cok yardimci oldun.. beklemesi cok zor o yüzden insan herseyi deniyor iste.

Kızlar ya ben birşey soracağım. İğneden sonraki 7. gün test yaptım iğnenin etkisi geçmiş mi diye negatif çıktı. İğne etkisi geçmiş yani. Bugün 9. Günüm 3 defa idrara çıktım. İlk iki idrarımda hiçbir şey yoktu kupkuru. Sonra komşu geldi 3-4 saat oturduk. O gidince lavaboya girdim peçeteye lop diye akıntı düştü. Ne bembeyaz ne şeffaf açık beyaz gibi. İlk defa böyle oldu yaklaşık bi ceviz büyüklüğünde lop geldi peçeteye. İğnenin 9. Günü şuan neden olabilir ? Gebelik belirtisi olabilir mi ???

yani iğnenin etkisinn gecip gecmedgini nasıl anlıyorsunuz cıft cızgı cıksaydı etkısı devam mı edıyor olcaktı

canim bendede ignenin 7.-8. günüydü biraz fazla akinti gelmisti tek seferlikti sarimsi gibiydi.
dün doktora gittigimde söylemistim igneden olmus olabilirmi diye evet demisti mikrop varmi diye mikroskopla bakmisti birsey yok dedi. bendede ilk defa öyle cok akinti gelmisti.
insallah güzel haberdendir..

yani iğnenin etkisinn gecip gecmedgini nasıl anlıyorsunuz cıft cızgı cıksaydı etkısı devam mı edıyor olcaktı
canim igne yapildiktan sonra cift cizgi cikiyor sonra gün gectikce siliklesiyor 2. cizgi öyle anlasilabilir gectigi. tamamen beyaz olursa yani tek cizgi kalirsa gecmis oluyo igne etkisi. sonrasindada insallah tekrar 2. cizgi görünürse bebekten olur

benim 10 gün oldu ama hc test yapmadım yapsamda cıftı görnce iğne etkısı olcak ozman :)

kizlar benim kendimde farkettigim vücut isisi daha fazla sanki. yani ölcmedim ama sicakliyorum sanki atesim cikacakmis gibi ama cikmiyor. bir ara sicaklik basti cok kisa sürdü ve gecti sonra. beklenti icinde oldugumuz icin en ufak detaya bile dikkat ediyoruz bunuda daha önce yasamamistim acaba bir belirti olabilirmi bu da ? ellerim ve yüzüm filan daha sicak ama ayaklar serin..

benim 10 gün oldu ama hc test yapmadım yapsamda cıftı görnce iğne etkısı olcak ozman :)
herkezin vücudu farkli canim kimisi 5-6 günde atiyor igneyi vücuttan kimisi 12 günde.
benim ilk denememde ovulasyon testleri yapmistim 10. gün cok hafif görünüyodu igne etkisinden 11. gün birsey yoktu.
benim bugün igne gününü saymazsan 9. gün igne gününüde sayarsan 10. gün. gebelik testi yaptim sabah tek cizgiydi. 2 saat kadar sonra tekrar baktim cok hafiften görünüyordu 2. cizgi burdada paylastim demekki igne etkisi daha tamamen gitmemis bende.. yarin yaparim birdahaki testi artik adet olana kadar birtane ya gebelik ya ovulasyon testi yaparim :)

Arkadaslar merhaba dollenme olduysa yerlesme kanamasi yumurtalama gununden sonraki kacinci gunde oluyor biliyor musunuz?

Merhaba hanımlar . Ben de acayip çarpıntı oluyor öncesinde de bas donmesi acaba iğne etkisinden mi özellikle iki gündür böyle oluyorum . Elim ayağım ugsuyor

aklıma takıldı belki bilen olur diye sormak istedim, acaba iğneden önce 3 gün cinsel perhiz verilme sebebi nedir? Biliyor musunuz?

cok karısık şeyler ya bende test yapamyı dusunuyodum hıc bulasmadan az daha bekleyım ozaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…