- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.601
ama o sürede belki ilişki işe yarayacak ne bileyimbelki erkekteki spermler azalmasin diye olabilirmi sadece bir tahmin
igne yaptiktan 1,5-2 gün sonra filan catliyor ya yumurta. spermlerde 3-5 gün yasiyor icinde. kalitesi düsmesin daha garanti olsun diye yumurtlamaya yakin zamanda iliski tavsiye ediyorlardir yani igne günü ve sonraki günlerama o sürede belki ilişki işe yarayacak ne bileyimgarip geliyor
birde hergün cinsel iliski olursa spermler azaliyor depodakiler azaliyor tekrar üretilip dolmasi biraz vakit alir ondan olabilir belkide.. daha tecrübeli ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler belki benim fazla bir bilgim yok canimama o sürede belki ilişki işe yarayacak ne bileyimgarip geliyor
Bu gün 10. Güniğneyi ne zaman yaptırdınız
Doktor klomen verdiğinde bitince bı hafta ilişki sonra gel demisti gittiğimde iğne yapıldı bugün ilişki olmasın 30 saat sonra olsun demişti yani iğne olduğum güne kadar ilişki olmuştuama o sürede belki ilişki işe yarayacak ne bileyimgarip geliyor
sabırsızlanıyorum aslında da çifti görünce bu seferde acaba iğnenn etkısımı yoksa gercekten bebişmi var gene ikilemde kalıcam iğnenın etkısı devam ediyordur degilmi suanvalla bekleyebiliyorsan beklede cok zor ya :) bende bu defa bekledim ilk bugün yaptim testi..
Ben mesela Pazartesi günü test yapmıştım çok silik çıkmıştı çizgi. Tabi hamileliğe değil ilacın etkisinin geçmesine bağladım. :) 12.günüm bugün erken gebelik testi yapsam sonuç yine mi sağlıklı olmaz? 14.günü mü beklesem
sabırsızlanıyorum aslında da çifti görünce bu seferde acaba iğnenn etkısımı yoksa gercekten bebişmi var gene ikilemde kalıcam iğnenın etkısı devam ediyordur degilmi suan
Neyse artık 14 e de az kaldı biraz sabredeyimBen 12.gunnsilik cizgi gorup umutlandim kan verdim cnm kan negatif cikti o yuzden en sagliksi bence 14.gun ama belirgin cizgi cikarsa zaten vardir
insallah hepımız ıcın hayrlı haberler alırız tesekkur ederimm :)bende bilemiyorumki canim belki sendede cok hafiften görünebilir 2. cizgi.
hamile arkadaslar 14. gün yapmayi tavsiye ediyor testi. bekleyebilirsen sende öyle yap ondan sonrada dr a kan ver insallah hayirli haberi alirsin
Aynen canım 12-13 gün olana kadar yaptığın testler iğnedeki hormondan dolayı yalancı pozitif gösteriyor.yani iğnenin etkisinn gecip gecmedgini nasıl anlıyorsunuz cıft cızgı cıksaydı etkısı devam mı edıyor olcaktı
İnşallah canım ama benim sarı değildi beyazdı. Genelde sarımsı akıntı enfeksiyon ya üşütmekten oluyormuşcanim bendede ignenin 7.-8. günüydü biraz fazla akinti gelmisti tek seferlikti sarimsi gibiydi.
dün doktora gittigimde söylemistim igneden olmus olabilirmi diye evet demisti mikrop varmi diye mikroskopla bakmisti birsey yok dedi. bendede ilk defa öyle cok akinti gelmisti.
insallah güzel haberdendir..
hic bilmiyorum bende dr a söyledim enfeksiyon varmi diye bakti yokmus cok sükür.İnşallah canım ama benim sarı değildi beyazdı. Genelde sarımsı akıntı enfeksiyon ya üşütmekten oluyormuş
Batma bende de oluyor tatlım ve hep tek taraflı yani sadece kasığımın sol tarafı batıyor.hic bilmiyorum bende dr a söyledim enfeksiyon varmi diye bakti yokmus cok sükür.
cok arada hafif batma oluyor
En kaliteli spermin 3. Veya 4. Gün olması olabilir canımaklıma takıldı belki bilen olur diye sormak istedim, acaba iğneden önce 3 gün cinsel perhiz verilme sebebi nedir? Biliyor musunuz?
benimde sol tarafta oluyor. yumurtada solumdaydiBatma bende de oluyor tatlım ve hep tek taraflı yani sadece kasığımın sol tarafı batıyor.
merhabalar aranızda tüp bebek deneyen var mı ? olumlu sonuç alan.inanilmaz ihtiyacım var.yarin test günüm ve cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?