Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ama o sürede belki ilişki işe yarayacak ne bileyim garip geliyor
igne yaptiktan 1,5-2 gün sonra filan catliyor ya yumurta. spermlerde 3-5 gün yasiyor icinde. kalitesi düsmesin daha garanti olsun diye yumurtlamaya yakin zamanda iliski tavsiye ediyorlardir yani igne günü ve sonraki günler

birde hergün cinsel iliski olursa spermler azaliyor depodakiler azaliyor tekrar üretilip dolmasi biraz vakit alir ondan olabilir belkide.. daha tecrübeli ve bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler belki benim fazla bir bilgim yok canim

Doktor klomen verdiğinde bitince bı hafta ilişki sonra gel demisti gittiğimde iğne yapıldı bugün ilişki olmasın 30 saat sonra olsun demişti yani iğne olduğum güne kadar ilişki olmuştu

Ben 12.gunnsilik cizgi gorup umutlandim kan verdim cnm kan negatif cikti o yuzden en sagliksi bence 14.gun ama belirgin cizgi cikarsa zaten vardir

sabırsızlanıyorum aslında da çifti görünce bu seferde acaba iğnenn etkısımı yoksa gercekten bebişmi var gene ikilemde kalıcam iğnenın etkısı devam ediyordur degilmi suan

bende bilemiyorumki canim belki sendede cok hafiften görünebilir 2. cizgi.
hamile arkadaslar 14. gün yapmayi tavsiye ediyor testi. bekleyebilirsen sende öyle yap ondan sonrada dr a kan ver insallah hayirli haberi alirsin

yani iğnenin etkisinn gecip gecmedgini nasıl anlıyorsunuz cıft cızgı cıksaydı etkısı devam mı edıyor olcaktı
Aynen canım 12-13 gün olana kadar yaptığın testler iğnedeki hormondan dolayı yalancı pozitif gösteriyor.

İnşallah canım ama benim sarı değildi beyazdı. Genelde sarımsı akıntı enfeksiyon ya üşütmekten oluyormuş

Kizlar cumartesi catlama ignesi vurdurdum bugun 5. Gun ama hala karnim ve belim agriyor sanki adet olacakmisim gibi oluyor catlama ignesinden sonra boyle agrilar yasayip hamile kalan varmi aramizda?

merhabalar aranızda tüp bebek deneyen var mı ? olumlu sonuç alan.inanilmaz ihtiyacım var.yarin test günüm ve cok heyecanliyim.
Morasigi arkadaşımız tüp bebekle ikizlere hamile canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah senin de ikiz bebişler gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…