Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Morasigi arkadaşımız tüp bebekle ikizlere hamile canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah senin de ikiz bebişler gelir
Z zambaklar001 selam canim evet ben varim:)
Nasilsinz tatlim ya vala koptm buralardan pertim yine bulanti kusmalardan cocuklar rahata erdirmedi beni guzel haberler veya onemli haberler varmi canlar harketleri ara sira hissediyorm 2 haftadir allah sizede nasip etsin kzlar rabbim bunu yasatsn size

Hayırlısı artık. Ne zaman yapacaksın kan testini ??

kana bakmayacakmis doktor canim. yumurtlamanin üzerinden 14 gün gecince normal gebelik testi yap positifi görürsen randevu al gel dedi ultrasonda bakacakmis.

dün gebelik testi yaptim igne etkisine bakmak icin bugün ovulasyon testi yaparim yarin yine gebelik testi öyle bir gebelik testi bir ovulasyon testi adet olana kadar. artik 14. gündede birsey cikmazsa bu ayda olmadi

Nasıl çıkıyor iğnenin etkisiyle gebelik testi canım ? İğne yapıldığında hemen çift çizgi mi çıkıyor kaç güne bitiyor etkisi bilgin var mı ?

Anladım canım ama takıntı haline getirip canını sıkma. Biliyorsun moral önemli

Kızlar moralim yerlerde, Dr dan geldim az önce, sağ tarafta geçen aydan 20 mm lik Bi yumurta kalmış, zaten benim sağ taraf tamamen kapalıydı, solda iyi çalışmıyor, Bi sonraki ayda tüp bebek deniycez sanırım, gücüm de Bi denemeye yetecek, ankara da tüp bebek fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan, bana bilgi verebilecek olan varmı?

seka-lam canım benimde sağ tarafımda o şekilde yumurta kalmıştı. 2 ay sonra vücudum attı onu onu takma kafana lütfen. benimde tek tarafım hiç yumurta vermiyor. kistim kaplamış üstünü. aşılama denemiş miydin hiç?

Bütün sayfaları tek tek gezip okuyan tek benim sanıyordum :)))

Hakkinda hayirlisi olsun canim eger kist varsa en azindan sogan kürü yapabilirsin. Bende cok yoruldum pes ettim gibi birsey genetik testler 1 haftayi bulur cikmasi.bu ay bosuna klomen kullandim.eger testler temiz cikarsa ona gore belki onümuzdeki ay asilamayı denerim 1 kez daha.yarin randevum var bakalim doktor ne soyliyecek. Kac aydir kendimi yariş atı gibi hissediyordum bu ay tedavi bos gecince sanki daha mutlu ve huzurluyum

canım bende seni arıyordum ya bugün tarlusal biteli 12 gün oldu hala adet olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorum

cnm 2 aydir bos geciyorum. doktorada gitmiorm. kafam rahat. regl olcmmi olmucm derdi yok. artik ugrasmicm. hemen devlette tup bebek. en azindan kafam rahat olsn

cnm 2 aydir bos geciyorum. doktorada gitmiorm. kafam rahat. regl olcmmi olmucm derdi yok. artik ugrasmicm. hemen devlette tup bebek. en azindan kafam rahat olsn

Benimde kafam o kadar rahatki acaba diyorum benim icin hayirlisi bu belkide diyorum.deli gibi gün hesabi yapiyordum.bu ay klomen verdi doktor 11.gün olmus farkinda degilim doktor kendisi aradi cuma gel diye.zaten yumurtam gelissede genetik testler cikmadigindan gebelik istemiyorum.belkide pazartesi giderim doktora gelissede gelismesede farketmiyor nasilsa.

canım bende seni arıyordum ya bugün tarlusal biteli 12 gün oldu hala adet olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorum

Canim 12gün fazla olmus maksimum 10gün diyorlar bence doktora gitmelisin.bende 10.günde regli olmustum.belki doktor farkli bir ilac verir

Nasıl çıkıyor iğnenin etkisiyle gebelik testi canım ? İğne yapıldığında hemen çift çizgi mi çıkıyor kaç güne bitiyor etkisi bilgin var mı ?
evet igneyi yaptiktan birkac saat sonra cikiyor hemen cift cizgi hem gebelik testinde hem ovulasyon testinde.
etkisi kisiye göre degisiyor bazisinda 5-6 günde gidiyor ama cogunda 10-12 günde gidiyor.
en erken 14. günden itibaren yapilan testler az cok güvenilir olur

kizlar ben gecen ay dogum kontrol hapi kullanmistim yumurtlama tarihini ayarlamak icin. ayin 17 veya 18 inde unutmustum bir gün hapi ertesi gün kanama basladi sonra devam aldim ayin 21 inde son hapi kullandim adet hala devam etti.

benim adet cok düzensiz oldugu icin bat belli degil. genelde daha uzun oluyor benim ama ara sirada cok kisa olmustu. simdi hap kullandigim icin belki 20-25 i arasi adet olabilirim ama dedigim gibi hicbirsey belli degil.

dün aksam birazcik basladi simdide sabahtan beri sanki adet olacakmisim gibi birseyler oluyor karnimda ama cok daha hafiften. adet olacagim zaman daha sancili oluyor suanda birseyler oluyor ama cok azcik.

adet mi geliyor acaba yine ya yoksa yerlesme olabilirmi? yerlesmeyi hissedenler varmiydi aramizda ? benim bugün yumurtlamadan sonraki 8. gün. adet olmak icinde daha erken acaba siddetlenirmi daha bilmiyorum. ilk defa da klomen kullandim o adeti nasil etkiliyor bilmiyorum daha geciktiriyor diye okumustum..

durumum hakkinda bir fikri olan yazabilirmi lütfen ?

Teşekkürler canım

Merhaba, devlette tüp bebek ücreti ile ilgili daha önce 6.000 TL gibi bir tutar demiştiniz sanırım, raporlu fiyat mı bu şekilde acaba bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…