- 19 Ekim 2018
- 720
- 572
- 103
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.621
Hayırlısı artık. Ne zaman yapacaksın kan testini ??benimde sol tarafta oluyor. yumurtada solumdaydi
Z zambaklar001 selam canim evet ben varim:)Morasigi arkadaşımız tüp bebekle ikizlere hamile canım. Tedavin hayırlı olsun inşallah senin de ikiz bebişler gelir
Hayırlısı artık. Ne zaman yapacaksın kan testini ??
Nasıl çıkıyor iğnenin etkisiyle gebelik testi canım ? İğne yapıldığında hemen çift çizgi mi çıkıyor kaç güne bitiyor etkisi bilgin var mı ?kana bakmayacakmis doktor canim. yumurtlamanin üzerinden 14 gün gecince normal gebelik testi yap positifi görürsen randevu al gel dedi ultrasonda bakacakmis.
dün gebelik testi yaptim igne etkisine bakmak icin bugün ovulasyon testi yaparim yarin yine gebelik testi öyle bir gebelik testi bir ovulasyon testi adet olana kadar. artik 14. gündede birsey cikmazsa bu ayda olmadi
Anladım canım ama takıntı haline getirip canını sıkma. Biliyorsun moral önemlikana bakmayacakmis doktor canim. yumurtlamanin üzerinden 14 gün gecince normal gebelik testi yap positifi görürsen randevu al gel dedi ultrasonda bakacakmis.
dün gebelik testi yaptim igne etkisine bakmak icin bugün ovulasyon testi yaparim yarin yine gebelik testi öyle bir gebelik testi bir ovulasyon testi adet olana kadar. artik 14. gündede birsey cikmazsa bu ayda olmadi
seka-lam canım benimde sağ tarafımda o şekilde yumurta kalmıştı. 2 ay sonra vücudum attı onu onu takma kafana lütfen. benimde tek tarafım hiç yumurta vermiyor. kistim kaplamış üstünü. aşılama denemiş miydin hiç?Kızlar moralim yerlerde, Dr dan geldim az önce, sağ tarafta geçen aydan 20 mm lik Bi yumurta kalmış, zaten benim sağ taraf tamamen kapalıydı, solda iyi çalışmıyor, Bi sonraki ayda tüp bebek deniycez sanırım, gücüm de Bi denemeye yetecek, ankara da tüp bebek fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan, bana bilgi verebilecek olan varmı?
Bütün sayfaları tek tek gezip okuyan tek benim sanıyordum :)))seka-lam canım benimde sağ tarafımda o şekilde yumurta kalmıştı. 2 ay sonra vücudum attı onu onu takma kafana lütfen. benimde tek tarafım hiç yumurta vermiyor. kistim kaplamış üstünü. aşılama denemiş miydin hiç?
Bütün sayfaları tek tek gezip okuyan tek benim sanıyordum :)))
Kızlar moralim yerlerde, Dr dan geldim az önce, sağ tarafta geçen aydan 20 mm lik Bi yumurta kalmış, zaten benim sağ taraf tamamen kapalıydı, solda iyi çalışmıyor, Bi sonraki ayda tüp bebek deniycez sanırım, gücüm de Bi denemeye yetecek, ankara da tüp bebek fiyatlarıyla ilgili bilgisi olan, bana bilgi verebilecek olan varmı?
canım bende seni arıyordum ya bugün tarlusal biteli 12 gün oldu hala adet olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorumHakkinda hayirlisi olsun canim eger kist varsa en azindan sogan kürü yapabilirsin. Bende cok yoruldum pes ettim gibi birsey genetik testler 1 haftayi bulur cikmasi.bu ay bosuna klomen kullandim.eger testler temiz cikarsa ona gore belki onümuzdeki ay asilamayı denerim 1 kez daha.yarin randevum var bakalim doktor ne soyliyecek. Kac aydir kendimi yariş atı gibi hissediyordum bu ay tedavi bos gecince sanki daha mutlu ve huzurluyum
cnm 2 aydir bos geciyorum. doktorada gitmiorm. kafam rahat. regl olcmmi olmucm derdi yok. artik ugrasmicm. hemen devlette tup bebek. en azindan kafam rahat olsnHakkinda hayirlisi olsun canim eger kist varsa en azindan sogan kürü yapabilirsin. Bende cok yoruldum pes ettim gibi birsey genetik testler 1 haftayi bulur cikmasi.bu ay bosuna klomen kullandim.eger testler temiz cikarsa ona gore belki onümuzdeki ay asilamayı denerim 1 kez daha.yarin randevum var bakalim doktor ne soyliyecek. Kac aydir kendimi yariş atı gibi hissediyordum bu ay tedavi bos gecince sanki daha mutlu ve huzurluyum
cnm 2 aydir bos geciyorum. doktorada gitmiorm. kafam rahat. regl olcmmi olmucm derdi yok. artik ugrasmicm. hemen devlette tup bebek. en azindan kafam rahat olsn
canım bende seni arıyordum ya bugün tarlusal biteli 12 gün oldu hala adet olmadım ya ne yapacağımı bilmiyorum
evet igneyi yaptiktan birkac saat sonra cikiyor hemen cift cizgi hem gebelik testinde hem ovulasyon testinde.Nasıl çıkıyor iğnenin etkisiyle gebelik testi canım ? İğne yapıldığında hemen çift çizgi mi çıkıyor kaç güne bitiyor etkisi bilgin var mı ?
evet normal durmaya calisiyorum canimAnladım canım ama takıntı haline getirip canını sıkma. Biliyorsun moral önemli
Teşekkürler canımevet igneyi yaptiktan birkac saat sonra cikiyor hemen cift cizgi hem gebelik testinde hem ovulasyon testinde.
etkisi kisiye göre degisiyor bazisinda 5-6 günde gidiyor ama cogunda 10-12 günde gidiyor.
en erken 14. günden itibaren yapilan testler az cok güvenilir olur
düşünüyorum gitmeyi canım ama Pazartesiye kadar da beklemek istiyorum bı yandanda ne yapacağım bende bilmiyorumCanim 12gün fazla olmus maksimum 10gün diyorlar bence doktora gitmelisin.bende 10.günde regli olmustum.belki doktor farkli bir ilac verir
Merhaba, devlette tüp bebek ücreti ile ilgili daha önce 6.000 TL gibi bir tutar demiştiniz sanırım, raporlu fiyat mı bu şekilde acaba bilginiz var mı?cnm 2 aydir bos geciyorum. doktorada gitmiorm. kafam rahat. regl olcmmi olmucm derdi yok. artik ugrasmicm. hemen devlette tup bebek. en azindan kafam rahat olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?