Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
keske klomen kullanmasaydn. yani bebek dusunmuyrm dedin ya. bosuna hormon almis olmadinmi cnm
yanlis anlama kararlarini yargilamak haddim degil. ozl bi sebebimi vr die merk ettm

bugün igne gününü saymazsak 10. gün az önce ovulasyon testi yaptim igne etkisi hala görünüyor.
dünki gebelik testi cok silikti bugünkü ovulasyon testi daha belirgin cizgi. ovulasyon testleri daha hassas sanki.

belimde agrimaya basladi insallah adet olmam

Eklentiler

• FA45083B-3DA1-4A13-BB4B-3E09E10C2480.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah olmaSın canım bende merak edip akşama test yapacağım iğne etkisini görmek için . Ama daha sonrasında 10 gün sabredip öyle test yapacağım elimde çok test olmasına rağmen

keske klomen kullanmasaydn. yani bebek dusunmuyrm dedin ya. bosuna hormon almis olmadinmi cnm
yanlis anlama kararlarini yargilamak haddim degil. ozl bi sebebimi vr die merk ettm

Canim doktor genetik testler cikmasada bu ay tedaviye devam edelim dedi.kimyasaldan sonra gebelik daha kolaymis..ben testler yapilinca klomene ve coraspin e başlamistim. kimyasal gebelik yapmistim moralim ve kafam çok bozuktu ruh gibiydim doktor verdi ictim...

İnşallah olmaSın canım bende merak edip akşama test yapacağım iğne etkisini görmek için . Ama daha sonrasında 10 gün sabredip öyle test yapacağım elimde çok test olmasına rağmen
valla canım ne yalan söyliyim çok stres yapıyorum en son 19 Kasım'da adet oldum o zaman çatlatma iğnesi kullandım daha da olmadim

7 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün yani 10. Gün idrar testi yaptım negatif çok mutsuzum. Kan versem belli olur mu yarın 11. günde ?
daha cok erken canim bende ara ara umudumu kaybediyorum ama gercekten cok erken. 14. günden itibaren test yap ben simdi igne etksiine bakmak icin yapiyorum ne zaman gececek diye

valla canım çok stres yapıyorum en son,19;Kasım'da adet oldum çatlatma iğnesi kullandım dahada olmadim

Sana soyle soyliyim canim ben ayni anda 3tane igneyi karistirilip soktürücü vuruldum yinede olamayinca tarlusal kullandim 10.günde az bir kahverengi leke geldi 2 günde 2kere lekelenme oldu.sürekli aglıyordum..doktorda bu senin reglin demekki cogalmasini bekleme dedi.bende rahatladim yapacak biesey yok diye aradan 2 gün gecti kafamda regli düsüncesi gidince şakir sakir gelmeye başladi.

hmm. ins hayirlisi saglikla glsn bebis cnm. hemen hamis kalirsin

En saglikli 14.gunde yapmak canim.10.11.hatta 12.gunde negatif olnasi normal.
Okuyorum bazıları 11. günde öğrenmiş o yüzden sorayım dedim. Benim 7. gün yaptığımda da negatifti. Sanırım iğnenin etkisi çok çabuk geçti bende. Normal mi bu da

daha cok erken canim bende ara ara umudumu kaybediyorum ama gercekten cok erken. 14. günden itibaren test yap ben simdi igne etksiine bakmak icin yapiyorum ne zaman gececek diye
Çıkıyor mu silik ikinci çizgi ? Bende 7. Günden itibaren negatif çıkıyor.

cok acikiyorum ben ya 2-3 gündür cok acikiyorum. normalde ben acikmazdim yemek yemeyi bile unuturdum cok zaman. simdi yiyorum. igne etkiside geciyor piskolojikmi acaba. hamile olan arkadaslar sizde böyle birsey olmusmuydu?

Okuyorum bazıları 11. günde öğrenmiş o yüzden sorayım dedim. Benim 7. gün yaptığımda da negatifti. Sanırım iğnenin etkisi çok çabuk geçti bende. Normal mi bu da

Ben 3kez catlama ignesi oldum ilkinde 10.gunde gitti ikincisinde 6.günde gitti.geçen ay 11.günde hala silik cizgi vardi.

Çıkıyor mu silik ikinci çizgi ? Bende 7. Günden itibaren negatif çıkıyor.

canim ben 7 ocak aksam 21 de vurundum igneyi.

16 ocak sabah 8:40 da gebelik testi yaptim
2. cizgi 2 saat sonra cok azcik cikti

17 ocak bugün 11:30 da ovulasyon testi yaptim
2. cizgi hemen cikti daha belirgin

cok hafif cikiyor daha bak fotograflarini alt alta ekliyorum.

seninkiler nasil sende atsana fotografini varsa.

Eklentiler

• image.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…