- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.641
keske klomen kullanmasaydn. yani bebek dusunmuyrm dedin ya. bosuna hormon almis olmadinmi cnmBenimde kafam o kadar rahatki acaba diyorum benim icin hayirlisi bu belkide diyorum.deli gibi gün hesabi yapiyordum.bu ay klomen verdi doktor 11.gün olmus farkinda degilim doktor kendisi aradi cuma gel diye.zaten yumurtam gelissede genetik testler cikmadigindan gebelik istemiyorum.belkide pazartesi giderim doktora gelissede gelismesede farketmiyor nasilsa.
evt cnm. raporlu fiyatiymis.Merhaba, devlette tüp bebek ücreti ile ilgili daha önce 6.000 TL gibi bir tutar demiştiniz sanırım, raporlu fiyat mı bu şekilde acaba bilginiz var mı?
düşünüyorum gitmeyi canım ama Pazartesiye kadar da beklemek istiyorum bı yandanda ne yapacağım bende bilmiyorum
İnşallah olmaSın canım bende merak edip akşama test yapacağım iğne etkisini görmek için . Ama daha sonrasında 10 gün sabredip öyle test yapacağım elimde çok test olmasına rağmenbugün igne gününü saymazsak 10. gün az önce ovulasyon testi yaptim igne etkisi hala görünüyor.
dünki gebelik testi cok silikti bugünkü ovulasyon testi daha belirgin cizgi. ovulasyon testleri daha hassas sanki.
belimde agrimaya basladi insallah adet olmam
keske klomen kullanmasaydn. yani bebek dusunmuyrm dedin ya. bosuna hormon almis olmadinmi cnm
yanlis anlama kararlarini yargilamak haddim degil. ozl bi sebebimi vr die merk ettm
valla canım ne yalan söyliyim çok stres yapıyorum en son 19 Kasım'da adet oldum o zaman çatlatma iğnesi kullandım daha da olmadimİnşallah olmaSın canım bende merak edip akşama test yapacağım iğne etkisini görmek için . Ama daha sonrasında 10 gün sabredip öyle test yapacağım elimde çok test olmasına rağmen
valla canım çok stres yapıyorum en son,19;Kasım'da adet oldum çatlatma iğnesi kullandım dahada olmadimAllah yardimcin olsun canim cok zor bende 25gün gecikmeli regli olmustum.stres yapmamaya calis.
7 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün yani 10. Gün idrar testi yaptım negatif çok mutsuzum. Kan versem belli olur mu yarın 11. günde ?
amin canim. sende paylas testini insallah bu ay olumlu sonuclar alirizİnşallah olmaSın canım bende merak edip akşama test yapacağım iğne etkisini görmek için . Ama daha sonrasında 10 gün sabredip öyle test yapacağım elimde çok test olmasına rağmen
daha cok erken canim bende ara ara umudumu kaybediyorum ama gercekten cok erken. 14. günden itibaren test yap ben simdi igne etksiine bakmak icin yapiyorum ne zaman gececek diye7 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün yani 10. Gün idrar testi yaptım negatif çok mutsuzum. Kan versem belli olur mu yarın 11. günde ?
valla canım çok stres yapıyorum en son,19;Kasım'da adet oldum çatlatma iğnesi kullandım dahada olmadim
hmm. ins hayirlisi saglikla glsn bebis cnm. hemen hamis kalirsinCanim doktor genetik testler cikmasada bu ay tedaviye devam edelim dedi.kimyasaldan sonra gebelik daha kolaymis..ben testler yapilinca klomene ve coraspin e başlamistim. kimyasal gebelik yapmistim moralim ve kafam çok bozuktu ruh gibiydim doktor verdi ictim...
Okuyorum bazıları 11. günde öğrenmiş o yüzden sorayım dedim. Benim 7. gün yaptığımda da negatifti. Sanırım iğnenin etkisi çok çabuk geçti bende. Normal mi bu daEn saglikli 14.gunde yapmak canim.10.11.hatta 12.gunde negatif olnasi normal.
Çıkıyor mu silik ikinci çizgi ? Bende 7. Günden itibaren negatif çıkıyor.daha cok erken canim bende ara ara umudumu kaybediyorum ama gercekten cok erken. 14. günden itibaren test yap ben simdi igne etksiine bakmak icin yapiyorum ne zaman gececek diye
hmm. ins hayirlisi saglikla glsn bebis cnm. hemen hamis kalirsin
Okuyorum bazıları 11. günde öğrenmiş o yüzden sorayım dedim. Benim 7. gün yaptığımda da negatifti. Sanırım iğnenin etkisi çok çabuk geçti bende. Normal mi bu da
Çıkıyor mu silik ikinci çizgi ? Bende 7. Günden itibaren negatif çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?