Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın canım valla bende ilk defa boyle oldu o yüzden çok stres yapiyorum

Kizlar simdi doktorumu aradim 2tane gende historiskopikmi ne öylebirsey varmis yani pirtilasmaya yatkinlik dedi .oyüzden bosu boşuna 3 kez kimyasal gebelik olmuş.şimdi coraspin eger gebe kalirsanda hergün doguma kadar igne dedi.pazartesi kontrole gidicem. acaba işe yararmi oğlumda hic böyle problem olmamisti. A AloeeVeraa Morasigi @meyyke I Ilkmelegim ve diğer kizlar

Canım ben ovülasyon testi yapmadım gebelik testi yaptım yükleyim

Çıplak gözle bile hayal mayal görünüyor biraz resmin tonuyla oynadım bakarken kör olmayın diye
Sizce nasıl görüyor musunuz siz ??

Eklentiler

• 60DE29D7-E97F-4E1E-9FF2-CF9F2B20C6BB.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 48
  • 6774F316-E7C1-47DB-A7F5-20F2C9536F3B.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
Bende aspirin işe yaradı canım hamile kalana kadar kullandım şimdide her gün iğne yapıyorum kendime göbeğim acıyo artık ignelerden kazağım değince bile

Canım bunu öğrenmen iyi bişey ona göre yol alırsın ilk çocukla ikinci çok farklı ben ilkinde korunurken hamile kaldım şimdi sebepsiz olmuyor o yüzden moralin düzelt bence tedavine odaklan bismillah de :) hayırlısı ile alalım güzel haberlerini

Sence hala iğne etkisi midir
öyle görünüyor canim en iyisi ilerki günlerdeki testlerle karsilastirman olur insallah daha belirginlesir cizgi obzaman bebekten olur büyük ihtimal. bende tutuyorum testlerimi karsilastirmak icin. testin icinden ince cibugu cikartiyorum daha az yer kapliyor. hem ilerde insallah hamile olursam bu testleri saklicam bi defter hazirlicam

Bende aspirin işe yaradı canım hamile kalana kadar kullandım şimdide her gün iğne yapıyorum kendime göbeğim acıyo artık ignelerden kazağım değince bile

Canim ya Allah yardimcin olsun. Peki hergun ayni orandami igne oluyorsun yoksa bazilarindan ara ara kan alinip bakiliyormus doz ayarlamak icin

Insallah canim keske onceden yapilsaydi test neyse vardir bundada bir hayir. Ilk guzel haberi senden bekliyoruz belirti varmi

Hayırlısı canım inşallah rabbim gönlümüze göre verir. Yarın 11. gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum

Şimdiye kadar bakilmadi hiç hep aynı hatta en son gittiğimde 10 kutu iğne verdi 3 aya yetiyor galiba sürekli yapcan dedi

Internette bazilari ara ara kan alinip doz ayarlaniyor yazmislar.bende hic sevmem igne yapmayi catlama ignesini yapana kadar kan ter icinde kaldim.başa gelen cekiliyor. Bol bol limon yemek ve hareketli olmak lazimmiş. ALLAH yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…