Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı canım inşallah rabbim gönlümüze göre verir. Yarın 11. gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum
tamam canim ama daha cok erken üzme kendini sakin 14. günden sonra daha güvenilir sonuc.

benim doktorum yumurtlamadan sonra en erken 2 hafta sonra test yap demisti. yumurtlamayi hissettigim icin en erken önümüzdeki carsamba persembe filan test yapmaliyim. ama igne etksini merak ettigim icin bakmak icin yapiyorum simdiden ben

Sor sor canim sen yinede. Biraz once saracoglunun videosunu izledim o da pirtilasma problemi varsa hamikelik öncesi ve sonrasindaki 4 ay taze limon suyu icin diyor.

Banada doktorum iğneden 15 gün sonra yap test dedi ama burada okuyoruz 11-12. Gün yapanlar olması gerekenden yüksek değerle karşılaşıp erkenden anlıyorlar hamile olduklarını

Banada doktorum iğneden 15 gün sonra yap test dedi ama burada okuyoruz 11-12. Gün yapanlar olması gerekenden yüksek değerle karşılaşıp erkenden anlıyorlar hamile olduklarını
olabilir canim yap sende testleri insallah yüksek cikar degerlerin ama düsük ciksada üzülme insallah daha ilerki günlerde yükselir o zamanda

bende ona kiziorm. yani o kdr emek verioruz
ilac vs hormon artik rabbim duysun sesimizi

Insallah canim karsiligini aliriz bende pırtilasma sorunu cikti oyüzden 3 tane kimyasal gebelik olmuş. Bosuna 5 ay klomen kullandim.artik onümüzdeki ay ignelere başlicaz

Canım geçmiş olsun bende corasbin kullanıyorum doktoruna güven inşallah faydası olur bu defa bebişin senle olur

araştırdım şimdi içeriğini de bence doktorunda öneriyorsa kesin işe yarayacaktır. en azından çözümü daha da süreç uzamadan bulmak aşırı sevindirici.
ah! oğluna kardeş evinize yeni bir nefes bu sefer sağlıkla gelecek inşallah.

benim yarın yumurta kontrolüm var istenen ebattaysa iğne verecek , garip olan şu an hiç heyecanım umudum falan yok geçen ay heyecandan geberiyordum gün sayıyordum vs. şimdi klomen kullanırken hapları saatinde içmeyi bile unuttum sonradan içtim falan.

Insallah canim insallah.5 ay klomenden 3 catlama ignesi 3 kimyasal gebelikten sonra
Teshis kondu.keşke ilk kinyasaldan sinra yaptirsaydim testleri

Insallah canim karsiligini aliriz bende pırtilasma sorunu cikti oyüzden 3 tane kimyasal gebelik olmuş. Bosuna 5 ay klomen kullandim.artik onümüzdeki ay ignelere başlicaz
biliosun topigin en yaslisi biziz :) herkes bebek sahibi oldu. biz beklioruz. inaniorm bizde en kisa surede karsiligini alcaz. birlikte bebeklerin gelisimini koniscz

biliosun topigin en yaslisi biziz :) herkes bebek sahibi oldu. biz beklioruz. inaniorm bizde en kisa surede karsiligini alcaz. birlikte bebeklerin gelisimini koniscz

Insallah canim ben demirbaş kaldim galiba. Önümüzdeki ay gonal f le asilama denicem son kez .olmazsa biraz para biriktirip tüp bebek.baska çare yok

Selam canim. Tam detylarini tsgidini blmiyorm. Ama Bu konu cok onemli bnce sen ondan kimyasal yasadn zatn ama hic uzulme cozumu var. Hamile olsanda dusebilirmis bide. Arkadasmnda boleydi 2 dusuk oldu sora hamileyken hep igne vurldu gobektn kan sulandirici 6m syinda birakti smdi oglusu dogdu masallah. Ben corasprin hala iciyorum tedaviden beri. Bnde onlem amcli veriyo tupbebekle oldgndan herkese corasprin veriyolar risk varsa sendeki gibi ignede ekliyor. Ignelrde etkili ve koruyucu allahn iznyle olur korur kuzum

Ankara etimed le görüştüm,iğne ilaç hariç 7.5 istediler tüp bebek tedavisi için, sinirim tepemde benim adamı aradım, ne yapacaklarmış 7,5 luk, değmez diyo
Hakknda hayirlisi olsn canim gordm yazini allah yardimcin olsn ins dogal nasip olur bu asamada. Arkadasmnda bi tupu kapaliydi ilk tupbebek denemesnde tuttu sukur. Bide yeni yil zamlari gelmistir ki heryere. Ilaclar da pahali Allah herkese yardim etsin. Tedavi sorasi hamilelkte koruyucu verdkleri bitakm selerde pahali ki ya ayda 400 e geliyordu neseki gecn hafta koruyucu jeli biraktik. Bisuru sey yapiyorlar aslinda da butceleri zorluyor tabiki.

Canım sonunda sebebini öğrenmiş oldun artık doktorunun da yönlendirmesiyle en doğru adımlarla ilerlersin neyin ne olduğunu bilerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…