Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar çatlatma iğnesi yapılalı 3 gün oldu iğne etkisinden dolayı pozitif çıktığını bildiğin için meraktan ilk defa bir test yapayım dedim ekteki gibi çıktı . Valla bu bile moral oldu gerçekten yoksa çift çizgiyi hiç görmediğim için moralim bozuktu . Olsun böyle de görmüş olsam yeter

D
Insallah canim insallah.5 ay klomenden 3 catlama ignesi 3 kimyasal gebelikten sonra
Teshis kondu.keşke ilk kinyasaldan sinra yaptirsaydim testleri
Keşke doktor daha önce yönlendirseydi bu kadar yıpranmamış olabilirdin. Ama her şer de bir hayır vardır belki bunların yaşanması gerekiyordu bilemiyoruz. İğne olup doğumda da özel çoraplar varmış onlardan giydiriyolarmış çok kötü bir şey çıkmadı en azından çok sevindim gerçekten

İnşallah darısı 14. Güne

Insallah canim bizede nasip olur. Buralarda olmasanda varligini hissediyorum.
Gercktn hep aklmdasn ve dualarimda aniyorum. Biraz zor geciyor eve yorgn geliyorm herzmn bakamiyorm uyuya kaldgmda cok oluyo. Inss sizler icinde sevinicez sirayla herkes mujdeleyeck❤

Insallah canim sen ne yaptin basladinmi tedaviye

Gercktn hep aklmdasn ve dualarimda aniyorum. Biraz zor geciyor eve yorgn geliyorm herzmn bakamiyorm uyuya kaldgmda cok oluyo. Inss sizler icinde sevinicez sirayla herkes mujdeleyeck❤

Biliyorum canim bende sürekli sizlere dua ediyorum. Seni cok iyi anliyorum ogluna hamilelikte dogum yaptigim güne kadar çaliştim cogu kez sandalye tepesinde uyumamak icin zor dururdum Allah im gece olsada uyusam derdim.Allah yar ve yardimcin olsun

Insallah canim yildim valla. Sen ne durumdasin
Zaten umutsuz başladım bu ay nedense. Pazar günü regl günüm hafiften karın ağrım var muhtemelen regl olucam. Benim eşim de de hareket sorunu vardı.Acaba bu ay ben hiç bişey yapmasam sadece eşimin takviyelerinemi devam etsek diyorum eşimde bu ay da regl olursan yine tedaviye devam edelim olmazsa öbür ay ara veririz diyor çok kafam karışık canım. Ama senin adına sevindim çünkü problemi öğrenmiş oldun şimdi Allah'ın izniyle doğru tedavi yöntemiyle oğluşuna bir kardeş gelecek artık

Insallah bebis vardir canim süreç uzadikca insan yipraniyor. Bizde promen k kullaniyoruz keciboynuzu incir falan ama problem bendeymiş.bende doktora sorucam prowomen diye bir vitamin varmis eger iyi gelirse onu kullanicam.

Insallah bebis vardir canim süreç uzadikca insan yipraniyor. Bizde promen k kullaniyoruz keciboynuzu incir falan ama problem bendeymiş.bende doktora sorucam prowomen diye bir vitamin varmis eger iyi gelirse onu kullanicam.
Sor tabi kuzum belki faydası olacaksa içersin tabi ki aşılama için kendini daha güzel hazırlamış olursun. Ahhh canım sorma bende aynılarını içiriyorum eşime ama spermler 72 ila 90 gün arasında yenileniyorya o yüzden birazda çok umutlu değilim. Daha 72 gün bile olmadı ama nasip tabi Rabbim ol dedikten sonra. inşallah kuzum ama benim umudum yok zaten test falan yapmıycam hiç pazar günü regl olmazsam p.tesi direk kan veririm

Kuzum insallah tutar hic belli olmaz yeterki rabbim ol desin

Insallah canim keske onceden yapilsaydi test neyse vardir bundada bir hayir. Ilk guzel haberi senden bekliyoruz belirti varmi
BEnim adetim 5 gün geçti canım Pazartesi den aşşa çıkmaz diye bekliyorum ama dün geceden beri sancım var adet te olmuyorum bir olacak gibi artıyor sancım bir kesiliyor gripde çok ağır geçiyor iZin aldım yatıyorum meyve yiyip duruyorum değilse de adet olayım da ilaç içeyim yada tüp bebek başlayayım artık belirsizlik çok sinir. Bozucu

Canim 5 gün geciktiyse Allahin izniyle bebis vardir. Yarin kanda cikar bence

Indirim yapilms hali mi canim aa sasirdm normalde ozel ucretler zatn asagi yukari bole. Devlette yaotrmaya degmzms zatn boleyse. Ozelde 7 8 10 degisiyo yerine gore. Allah herkesn yardimcisi olsun gercektn
kuzum ins. allah gonlumuze gore versin dua et biz3de rabbim nasip etsin. fiyatlar iyi fena degil. bebislerini saglikla kucagina al ins cnm. rabbim dogumunu kolaylastrsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…