Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen bitti yarın yumurta takibim var, içimden hiç gitmek bile gelmiyor.
Ama mecbur gideceğim bakalım

Benim yarin reglinin 12.günü benide çagirdi ama bu ay ilaclari pekte düzenli kullanmadim oyüzden yumurtam oldunu sanmiyorum. Senin reglinin kacinci günü

evrene iyi enerji vermeni diliyorm cnm. ins bu ay iyi gecsin. saglikla bebisler glsn. bizimde ellerimiz bos kalmasin. tedaviye baslayinca insan ister iestemez stres oluyor

Hehh bir evrene enerji olayina girmemistik onuda yapalim.ya millet catir catir hamike kaliyor nasil denk getiriyorlar bilen birine sorucam

Evt cok agrlk oluyo aksm olsn die dua ediyo insan malesf gun icnde cok da dinlenemiyorm normal halmden farkm yok :s bulantilr gcse yeteck bana. Allah razi olsun bitanem cumlemizin yardimcisi olsun gunlumuzde olani versn❤

kuzum ins. allah gonlumuze gore versin dua et biz3de rabbim nasip etsin. fiyatlar iyi fena degil. bebislerini saglikla kucagina al ins cnm. rabbim dogumunu kolaylastrsn.
Aminn canim benm inss tez zamanda bu duygulari yasiyacaksnz bizede sevinmek ktlamak dusecek dualarimdasnz❤ ahh inss saglkli ve zamannda dogarlar teyzesi

Hehh bir evrene enerji olayina girmemistik onuda yapalim.ya millet catir catir hamike kaliyor nasil denk getiriyorlar bilen birine sorucam
Sizlern bu pozitif enerjisine bayiliyorm kzlar harikasiniz gercktn ole isyermde oleydi insnlar cat cat:)) biride kalkms bugun bana diyo ruj surme bebise gider etkilenir tobe est:)) konu ruja gelene kadr cok sey var canm dedim ya millet kolay seler yasaynca napsn bunlari dert edindi demek

Sitede sorun mu var birtek bende. Mi böyle anlamadım
Morasigi sevinemiyorum canım beş gün oldu ama dün akşamdan beri sancım var bir geliyor bir duruyor adet olacak gibiyim bakalım Pazar günü kan testi yapacağım grip ilacı içemiyorum hiç iyi değilim anlayacağın

Evet ya surekli hata veriyo dimi canim :s regl agrilari oluyo baya canim ya inss bebistendir gec dollenme falan olabilir sende regle yakin ovulasyn cikmsti. Iyi ihtimalleri dusnmk istiyorm canim ya inss nasip olmstr bu sefer de tupbebege gerk kalmz. Kanla kesnlestir bencede ona gore harekt edersn

İnşallah inşallah sevinirsem olmaz diye sevinemiyorum adet olursam hemen randevu alacağım artık

Ikiz oldugunu soylemedinmi kimseye yoksa. Ne ruju be millet kafayi yemis

Benim yarin reglinin 12.günü benide çagirdi ama bu ay ilaclari pekte düzenli kullanmadim oyüzden yumurtam oldunu sanmiyorum. Senin reglinin kacinci günü
Bende düzenli saati saatine kullanamadım ve yumurtam oluşmamıştır diye korkuyorum açıkcası.. 9. Günüm senin?

kuzum ben sana sorayim. bi tane olmus. allah bagislasin. ben kendimi atayim ucurumdan

Valla ben bu oğlan nasil oldu hiç bilmiyorum inanki zaten 9.haftada ögrendim hamile oldugumu . gecen gittigimde doktorada sordum bu cocuk nasil oldu nasil denk geldi diye güldü. ben 1 yila kadar hergün yumurtluyoruz her iliskide hamile kalinabiliyor saniyordum beta hcg diye birseyden haberim yoktu sen ondan pay biç yani...

Bende düzenli saati saatine kullanamadım ve yumurtam oluşmamıştır diye korkuyorum açıkcası.. 9. Günüm senin?

Benim de pek ümidim yok ne kasik agrisi var ne birsey.zaten gelişsede pirtilasma problemiyle nasil olur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…