- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.378
- 83
- 36
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.721
kuzum cnm bnm. cok saol. yaaa iyiki varsin cok.duygulandmmaldelmor kizlar sizi de gonulden istiyorum inss Allah nasip edecek dualarimdasiniz❤
Klomen bitti yarın yumurta takibim var, içimden hiç gitmek bile gelmiyor.
Ama mecbur gideceğim bakalım
evrene iyi enerji vermeni diliyorm cnm. ins bu ay iyi gecsin. saglikla bebisler glsn. bizimde ellerimiz bos kalmasin. tedaviye baslayinca insan ister iestemez stres oluyorKlomen bitti yarın yumurta takibim var, içimden hiç gitmek bile gelmiyor.
Ama mecbur gideceğim bakalım
evrene iyi enerji vermeni diliyorm cnm. ins bu ay iyi gecsin. saglikla bebisler glsn. bizimde ellerimiz bos kalmasin. tedaviye baslayinca insan ister iestemez stres oluyor
Sancılar girdikçe karnıma umudum gidiyor ama hayırlısı inşallah öyledir sinir küpü dolanıyorum kocam sağolsun nazımı çekmese işim zor5 gün gecikme çok iyi muhtemelen hamilesin zaten sabır :)
Evt cok agrlk oluyo aksm olsn die dua ediyo insan malesf gun icnde cok da dinlenemiyorm normal halmden farkm yok :s bulantilr gcse yeteck bana. Allah razi olsun bitanem cumlemizin yardimcisi olsun gunlumuzde olani versn❤Biliyorum canim bende sürekli sizlere dua ediyorum. Seni cok iyi anliyorum ogluna hamilelikte dogum yaptigim güne kadar çaliştim cogu kez sandalye tepesinde uyumamak icin zor dururdum Allah im gece olsada uyusam derdim.Allah yar ve yardimcin olsun
Ayy sen regl olmadn mi hala canim inss bebis gelmstirSancılar girdikçe karnıma umudum gidiyor ama hayırlısı inşallah öyledir sinir küpü dolanıyorum kocam sağolsun nazımı çekmese işim zor
Aminn canim benm inss tez zamanda bu duygulari yasiyacaksnz bizede sevinmek ktlamak dusecek dualarimdasnz❤ ahh inss saglkli ve zamannda dogarlar teyzesikuzum ins. allah gonlumuze gore versin dua et biz3de rabbim nasip etsin. fiyatlar iyi fena degil. bebislerini saglikla kucagina al ins cnm. rabbim dogumunu kolaylastrsn.
Sizlern bu pozitif enerjisine bayiliyorm kzlar harikasinizHehh bir evrene enerji olayina girmemistik onuda yapalim.ya millet catir catir hamike kaliyor nasil denk getiriyorlar bilen birine sorucam
Evet ya surekli hata veriyo dimi canim :s regl agrilari oluyo baya canim ya inss bebistendir gec dollenme falan olabilir sende regle yakin ovulasyn cikmsti. Iyi ihtimalleri dusnmk istiyorm canim ya inss nasip olmstr bu sefer de tupbebege gerk kalmz. Kanla kesnlestir bencede ona gore harekt edersnSitede sorun mu var birtek bende. Mi böyle anlamadım
Morasigi sevinemiyorum canım beş gün oldu ama dün akşamdan beri sancım var bir geliyor bir duruyor adet olacak gibiyim bakalım Pazar günü kan testi yapacağım grip ilacı içemiyorum hiç iyi değilim anlayacağın
kuzum ben sana sorayim. bi tane olmus. allah bagislasin. ben kendimi atayim ucurumdanHehh bir evrene enerji olayina girmemistik onuda yapalim.ya millet catir catir hamike kaliyor nasil denk getiriyorlar bilen birine sorucam
İnşallah inşallahEvet ya surekli hata veriyo dimi canim :s regl agrilari oluyo baya canim ya inss bebistendir gec dollenme falan olabilir sende regle yakin ovulasyn cikmsti. Iyi ihtimalleri dusnmk istiyorm canim ya inss nasip olmstr bu sefer de tupbebege gerk kalmz. Kanla kesnlestir bencede ona gore harekt edersn
Sizlern bu pozitif enerjisine bayiliyorm kzlar harikasinizgercktn ole isyermde oleydi insnlar cat cat:)) biride kalkms bugun bana diyo ruj surme bebise gider etkilenir tobe est:)) konu ruja gelene kadr cok sey var canm dedim ya millet kolay seler yasaynca napsn bunlari dert edindi demek
Bende düzenli saati saatine kullanamadım ve yumurtam oluşmamıştır diye korkuyorum açıkcası.. 9. Günüm senin?Benim yarin reglinin 12.günü benide çagirdi ama bu ay ilaclari pekte düzenli kullanmadim oyüzden yumurtam oldunu sanmiyorum. Senin reglinin kacinci günü
oy saglikli olcklar cnm. gzl gunler onlari bekliyo. basladinmi hazirliklara cnmAminn canim benm inss tez zamanda bu duygulari yasiyacaksnz bizede sevinmek ktlamak dusecek dualarimdasnz❤ ahh inss saglkli ve zamannda dogarlar teyzesi
kuzum ben sana sorayim. bi tane olmus. allah bagislasin. ben kendimi atayim ucurumdan
Bende düzenli saati saatine kullanamadım ve yumurtam oluşmamıştır diye korkuyorum açıkcası.. 9. Günüm senin?
Bu his oluyo malesef canim ya. Ins guzel haberler alirsinİnşallah inşallahsevinirsem olmaz diye sevinemiyorum adet olursam hemen randevu alacağım artık
Bende düzenli saati saatine kullanamadım ve yumurtam oluşmamıştır diye korkuyorum açıkcası.. 9. Günüm senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?