- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.741
Yok kuzum bikac kisi biliyo sadece insanlarn niyetine guvnmiorm malesf. Zatn riskli gebelk oluyo cogullar. Bncede kafayi yemis takcak konu bulamams sukretsnler hallerine:)Ikiz oldugunu soylemedinmi kimseye yoksa. Ne ruju be millet kafayi yemis
bilmiyorum cnm ya yediklerimizden mi sorguluyorum her seyi. tup bebege baslicz esim dio tekrar test mi vercm. sinirlerim zipladiValla ben bu oğlan nasil oldu hiç bilmiyorum inanki zaten 9.haftada ögrendim hamile oldugumu . gecen gittigimde doktorada sordum bu cocuk nasil oldu nasil denk geldi diye güldü. ben 1 yila kadar hergün yumurtluyoruz her iliskide hamile kalinabiliyor saniyordum beta hcg diye birseyden haberim yoktu sen ondan pay biç yani...
bilmiyorum cnm ya yediklerimizden mi sorguluyorum her seyi. tup bebege baslicz esim dio tekrar test mi vercm. sinirlerim zipladi
Yok canim ya cinsiyetn blli olmasini bkliyoruz. Ilk parcami aldim agiz mendili❤ nerden baslayacagimi da blmiyorum iki olunca:))oy saglikli olcklar cnm. gzl gunler onlari bekliyo. basladinmi hazirliklara cnm
oy estagfirullah yarabbim. biz neyin derdindeyiz. esler daha rahat bize goreBenim eşimde beni sinir etti.durumu anlattim hamilelik olsa bile cok dikkatli olmam gerekiyor hergün kendime igne yapicakmisim 9 ay boyunca dedim.adam bana ben simdi yinemi örnek vericem diyor.
evet haklisin cnm. emziklerinden basla :)Yok canim ya cinsiyetn blli olmasini bkliyoruz. Ilk parcami aldim agiz mendili❤ nerden baslayacagimi da blmiyorum iki olunca:))
Oy biz nelere katlaniyoruz bu ornek olayinicok buyutuyolar ya :sBenim eşimde beni sinir etti.durumu anlattim hamilelik olsa bile cok dikkatli olmam gerekiyor hergün kendime igne yapicakmisim 9 ay boyunca dedim.adam bana ben simdi yinemi örnek vericem diyor.keske mümkün olsada şu erkeklere hic muhtac olmasak
Seninki de mi canim :s verecekler bi zahmet. Tupbebekde kadin nelere katlaniyo bi ornek nedir ki baba olmak kolay mi:)bilmiyorum cnm ya yediklerimizden mi sorguluyorum her seyi. tup bebege baslicz esim dio tekrar test mi vercm. sinirlerim zipladi
Oy biz nelere katlaniyoruz bu ornek olayinicok buyutuyolar ya :s
erkeklerde hep ayni sorun cnm. onlara hemen oluversin hic zahmet etmesinler istiyorlarSeninki de mi canim :s verecekler bi zahmet. Tupbebekde kadin nelere katlaniyo bi ornek nedir ki baba olmak kolay mi:)
Bebek arabasi besk vs biraz sorun oluyo yer acisndan dusunuyorz suan bakalim:)) sira ona gelcek evet smdi canimevet haklisin cnm. emziklerinden basla :)
Yok canim ya cinsiyetn blli olmasini bkliyoruz. Ilk parcami aldim agiz mendili❤ nerden baslayacagimi da blmiyorum iki olunca:))
.Valla bir anda kipkirmizi oldum. valla yukardan aşagı cırmalarım senin yüzünü gözunü dedim tamam dedi. Birde bu aralar senin sinirlerin bozuldu diyor
Ovulasyon testi ile kendini takip etsen canımKızlar iyi akşamlar bugün dr a gittim yumurta için... sol tarafımdan kist ameliyatı olmuştm 4 yıl önce aylardır orada yumurta gelişmiyor yine gelişmemiş sanırım orası ozaman zarar görmüş çok üzüldüm .. geçen ay iğneye rağmen yumurtam çatlamamıştı kist oluşmuştu bugün gittim kist yok sağda 18 mm yumurta var bir tane ama dr sana dılardan müdahele edince ters tepiyor değişik bir bünyen var dedi o yüzden iğne vermeden LH bakcam dedi oda 9 çıktı yine vermedi iğneyi yarın sabah tekrar kan ver dedi ona göre iğne vercem dedi ilaçsız hapsız iğnesiz yumurtan oluyor ilaçlı olmuyor dedi çok ilginç dedi napcam şaştım bende
Haklısın canım aynen keşke hiç muhtaç olmasak onlara destek olmak yerine insanı üzüyorlar...zaten biz neler çekiyoruz kimse anlamıyorBenim eşimde beni sinir etti.durumu anlattim hamilelik olsa bile cok dikkatli olmam gerekiyor hergün kendime igne yapicakmisim 9 ay boyunca dedim.adam bana ben simdi yinemi örnek vericem diyor.keske mümkün olsada şu erkeklere hic muhtac olmasak
Geçen ay ediyordum iğne olunca test hep pozitif oldu ovulasyon testini etkiledi anlayamadım meğer çatlamamış canım bu ay da kist var nasılsa yumurta yoktut dedim almadım ovulasyon testiOvulasyon testi ile kendini takip etsen canım
Sendedemi Pıhtılaşması varmış canim gecmis olsun .Zaten çok kişide çıkıyor bence doktorlar her bebek düşüne ne kesin yapması lazım. benimde 2. Çocukta çıktı hiç bilmiyordum yine sen erken öğrendim ben 2 düşükten sonra öğrendim ameliyat kürtaj çok yıprattı ara si çok uzadı. Kimyasalda geçirdim 2 kere ama suçun çoğu doktorlarda uyarıcı ve açıklayıcı konuşmuyorlar.1 ay iğne kullandım yine olmadı diğer ay hiç birşey kullanmadım kimyasal oldu keşke aspirin kullansaydım.Insallah canim karsiligini aliriz bende pırtilasma sorunu cikti oyüzden 3 tane kimyasal gebelik olmuş. Bosuna 5 ay klomen kullandim.artik onümüzdeki ay ignelere başlicaz
Sendedemi Pıhtılaşması varmış canim gecmis olsun .Zaten çok kişide çıkıyor bence doktorlar her bebek düşüne ne kesin yapması lazım. benimde 2. Çocukta çıktı hiç bilmiyordum yine sen erken öğrendim ben 2 düşükten sonra öğrendim ameliyat kürtaj çok yıprattı ara si çok uzadı. Kimyasalda geçirdim 2 kere ama suçun çoğu doktorlarda uyarıcı ve açıklayıcı konuşmuyorlar.1 ay iğne kullandım yine olmadı diğer ay hiç birşey kullanmadım kimyasal oldu keşke aspirin kullansaydım.
Haklısın canım aynen keşke hiç muhtaç olmasak onlara destek olmak yerine insanı üzüyorlar...zaten biz neler çekiyoruz kimse anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?