- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.761
gerilmiştir o da onlar bizden daha çekingen böyle konularda seni kırmak istememiştir yoksa.. hemşireler vs muhattap oluyorlar ya çekiniyorlar sanki bi tek onlardan alınıyormuş o örnek gibiAynen cok kirildim bugün
İnşallah o kadar ümidi kesmişim ki hapı bile doğru düzgün kullanamadım öyle bir boşvermişlik .. kendimden çok umutlu değilim yarına kadar ama yumurtam oluşmuşsa yine bir heveslenme gelir inşallah.Benim yarin 12.gün oluyor aramizda 2 gün var.insallah iyi haberler aliriz.
Son 1 2 aya birakamicam kuzum ozaman muhtemelen gezemicm suan bile cabk yoruluyorm birde erken dogum riski olacak nezmaan gelck surpriz:) oyuzdn 5 6 da halletmeyi dusunuyorm cogu seyi ins. Coklu pktler yapmslar evt hosuma gtti. Evet iyisini alirm canim dedgn gibi hsssas oluyorlar. Hastsne cikisini sona birakcm premature alabilirm bormal boy cokbuyk gelebilir azcok blli olsn kilolari zmaan tahmini ona gore kucuk boy alcz artik:)Canin daha erken bence 6 ay gecmeden birsey alma.ben ogluma herseyini son 1ay kala aldim. Bol bol agiz bezi lazim oluyor. Jıbınlarında organik sabun kokulu olanlari var fazla boyali dikişli şeyler alma.ilk dogduklarinda ciltleri cok hassas oluyor
İnşallah inşallahİnşallah darısı 14. Güne
Bende geçen ay iğne yaptırdım tutmadı bu ay tüp bebekten önce ovulasyon ile deniyorum ben ona güveniyorum aslında sabrım olsa bir kaç ay testle denerim ayrıca geç yumurtlaya bilirsin nette uygun fiyatı bence takip et kendini ben ınstagramdaki kadının sayfasında doktor yumurtan yk dedi ama burdan sizin takibinizle hamile kaldım diyenler okudumGeçen ay ediyordum iğne olunca test hep pozitif oldu ovulasyon testini etkiledi anlayamadım meğer çatlamamış canım bu ay da kist var nasılsa yumurta yoktut dedim almadım ovulasyon testi
Arkadaşım 3 haft önce prematüre Doğum yaptı canım hastane çıkışı büyük geldi bide az alınır genelde ufaklar birsürü alışveriş yaptı hepsi büyük olunca Doğumdan sonra prematüre aldı sonradan :) aklında olsunSon 1 2 aya birakamicam kuzum ozaman muhtemelen gezemicm suan bile cabk yoruluyorm birde erken dogum riski olacak nezmaan gelck surpriz:) oyuzdn 5 6 da halletmeyi dusunuyorm cogu seyi ins. Coklu pktler yapmslar evt hosuma gtti. Evet iyisini alirm canim dedgn gibi hsssas oluyorlar. Hastsne cikisini sona birakcm premature alabilirm bormal boy cokbuyk gelebilir azcok blli olsn kilolari zmaan tahmini ona gore kucuk boy alcz artik:)
Çoktur. Canım ben okudum tek Tüple hamile kalan tabi tedaviye geçme kısmını uzatma bende de sebepsiz infertilite var 1,5 oldu benimde tüpe başlayacağım bu ay da olmazsamMerhaba kızlar ben 1.5 yıllık evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadık. 1 sene önce kist ameliyatı oldum ve sol yumurtalığımı aldılar o zamandan beri yine hamilelik oluşmadı arada kontrole gittiğimde bi sorun olmadığını sağdaki yumurtamın kendi çatladığını söyledi. Bu ay ilk defa klomen+iğne verdi iğnenin 9.günü. Benim gibi olupta hamile kalabilen var mı? Eşimde sorun yok
Ben 11. Gün kan testi verdim idrar da silik çıkıyordu ama kanda çıkmadı canım7 ocakta çatlatma iğnesi oldum bugün yani 10. Gün idrar testi yaptım negatif çok mutsuzum. Kan versem belli olur mu yarın 11. günde ?
Bende de silik çizgi çıkıyor ama kanda çıkmadı canımBen 3kez catlama ignesi oldum ilkinde 10.gunde gitti ikincisinde 6.günde gitti.geçen ay 11.günde hala silik cizgi vardi.
4 ay daha deneyelim klomen dedi ben hiç istemiyorum o kadar kullanmak. Aşılama oldun mu sen canım yoksa direk tüpe mı geçiceksinÇoktur. Canım ben okudum tek Tüple hamile kalan tabi tedaviye geçme kısmını uzatma bende de sebepsiz infertilite var 1,5 oldu benimde tüpe başlayacağım bu ay da olmazsam
Canım burda okuduğum birisininde 12.gün idrarda pozitif kanda negatif çıkmış 14.gün kanda pozitif çıkmış moralini bozmaBen 11. Gün kan testi verdim idrar da silik çıkıyordu ama kanda çıkmadı canım
Aynen canim ya bnde bunu dusunmstm hep:) zamanli dogsalarda tek bebek gibi olmuyo kilolari 2 kilo civari oluyo genelde minik oluyolar sagolasn:)Arkadaşım 3 haft önce prematüre Doğum yaptı canım hastane çıkışı büyük geldi bide az alınır genelde ufaklar birsürü alışveriş yaptı hepsi büyük olunca Doğumdan sonra prematüre aldı sonradan :) aklında olsun
Herkes farklı oluyor sanırım canım. Benim okuduklarım 14 17 18 günlerde olanlar varSelam kızlar, iğneden sonra kaçıncı gün regli olmamız gerekiyor acaba?
3 güne kadar gecikme yapabiliyor iğneSelam kızlar, iğneden sonra kaçıncı gün regli olmamız gerekiyor acaba?
Gittim doktora ve tahmin ettiğim gibi yumurtalarım istenen büyüklükte değil.
16mm 15mm arasında değişiyor
geçen ay 20mm 1 tane vardı ama bilemedim. Şimdi çatlatma iğnesi bile vermedi 2-3 güne kendi kendine çatlatacaklar dedi doğal bırakalım dedi. Moralim bozulmadı desem yalan olur açıkcası..Canim senin reglinin 10günü 15 16mm cok cok iyi. Benim 12.gün 14mm yumurtam var bana bile normal dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?