Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm herkese. Kimyasal sonrasi hala regl olamadim. Sali gunu en son deger dususe gecmisti 73tu, bugun tekrar kontrolum var. telaslaniyorum artik, dis gebelik riski yoktu en son bakildiginda. Senin reflin kacinci gunu olmustu Umutumut82 . Benim bugun 41. Gun

Yok canim pazartesi kontrole cagirdi yine

İnşallah kimyasal olmayacak ve tüp bebeğe gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Bana da 4 kez daha klomen deneyelim olmazsa aşılama dedi ama ben aşılamaya sıcak bakmıyorum yaptırırsam direk tüp bebek yaptırırım diye düşünüyorum

Cok zor canim bende yasadim bugune sifirlanmistir diye dusunüyorum insallah hayirli haberler alirsin

Canim aspirine basladimi sende. Bence sor muhakkak keske bende ilk kimyasaldan sonra genetik testleri yaptirsaydim boşu boşuna 5ay klomen kullandim.

İnşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canim

bu sabah 9:30 da gebelik testi yaptim kizlar ignenin etkisi tamamen bitmis gibi görünüyor. igneden sonraki 11. gün bugün insallah 2. cizgi cikar simdi birkac güne

Eklentiler

• A471818C-1598-4191-BAD2-5F3C98886A18.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
4 ay daha deneyelim klomen dedi ben hiç istemiyorum o kadar kullanmak. Aşılama oldun mu sen canım yoksa direk tüpe mı geçiceksin
Ben aşılama yaptırmadım pekde istemiyorum siteyi bayadır takip ediyorum sadece bu grupta aktifim okuduklarından anladığım normal ilişkiden çok da farklı değil resmen ovulasyon testi ile hamile kalan daha çok bu iğnelerden
aşılama daha yüksek ihtimal olabilir ama eğer ücretsiz hakkın varsa denenebilir ücretlere bakıyorum tüp bebeğin yarısı nerdeyse kendimi zorlayıp tüp yaparım ihtimali daha yüksek en azından
Kaç aydır aldığım haplardan 8 kiloya yakın aldım hormon alıp duruyoruz

Canım araştır belki uygun bir her bulursun karta taksit falan fa yapar özeller bence Pazartesi belli olur benimde bende önce Bezmiâlem den fiyat alacağım sen hangi şehirdeydin

Erken gebelik testinde 12 gün çıkıyor diye biliyorum canım yarın tekrar yap bence
erken gebelik testide var canimda igne etkisi onda daha cikabilir daha hassas ya. öyle tahmin ediyorumda bilmiyorum.

burda daha önce igne yaptiktan sonra erken gebelik testinde dogru sonc alan varmi kizlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…