- 5 Mart 2018
- 641
- 578
- 103
- 37
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.781
geçen ay 20mm 1 tane vardı ama bilemedim. Şimdi çatlatma iğnesi bile vermedi 2-3 güne kendi kendine çatlatacaklar dedi doğal bırakalım dedi. Moralim bozulmadı desem yalan olur açıkcası..
Ben acaba erken mi gittim diyeceğim de geçen ay da böyle çağırmıştı anlamadım.
Sana çatlatma iğnesi verdi mi?
İnşallah kimyasal olmayacak ve tüp bebeğe gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Bana da 4 kez daha klomen deneyelim olmazsa aşılama dedi ama ben aşılamaya sıcak bakmıyorum yaptırırsam direk tüp bebek yaptırırım diye düşünüyorumMrb kizlar simdi doktordan ciktim 14mmyumurtam varmis birde 3cm kist var onemli degil dedi.rahim duvari 7.5 cok iyi dedi.pazartesi cagirdi. Coraspine devam et dedi.coraspinde kullansan yine kimyasal olabilir en garanti tup bebek dedi. Oyüzden para biriktirmem lazim
beni çağırmadı daYok canim pazartesi kontrole cagirdi yine
Slm herkese. Kimyasal sonrasi hala regl olamadim. Sali gunu en son deger dususe gecmisti 73tu, bugun tekrar kontrolum var. telaslaniyorum artik, dis gebelik riski yoktu en son bakildiginda. Senin reflin kacinci gunu olmustuUmutumut82 . Benim bugun 41. Gun
İnşallah kimyasal olmayacak ve tüp bebeğe gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Bana da 4 kez daha klomen deneyelim olmazsa aşılama dedi ama ben aşılamaya sıcak bakmıyorum yaptırırsam direk tüp bebek yaptırırım diye düşünüyorum
İnşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canimMrb kizlar simdi doktordan ciktim 14mmyumurtam varmis birde 3cm kist var onemli degil dedi.rahim duvari 7.5 cok iyi dedi.pazartesi cagirdi. Coraspine devam et dedi.coraspinde kullansan yine kimyasal olabilir en garanti tup bebek dedi. Oyüzden para biriktirmem lazim
a.slm canim benim ilki igne günüyle beraber 18. günde olmustu. cok stresden olmamisti bile ama dr la konustuktan sonra rahatlamistim hemen ondan sonra adet oldum.Selam kızlar, iğneden sonra kaçıncı gün regli olmamız gerekiyor acaba?
İnşallah gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın canim
İnsAllahh 2.cizgiyide görürsün canım :)bu sabah 9:30 da gebelik testi yaptim kizlar ignenin etkisi tamamen bitmis gibi görünüyor. igneden sonraki 11. gün bugün insallah 2. cizgi cikar simdi birkac güne
Anladım canım bana öyle bişey demedi ama her gittiğimde önce tartıya cik diyoInsallah canim.bu arada doktora sordum 9 ay ayni ignemi kullanilacak yoksa kan aliniptami ayarlaniyor dedim.hayir kilona gore veriyoruz dedi
amin canim insallah hepimiz görelimİnsAllahh 2.cizgiyide görürsün canım :)
İnşallah inşallah Allah razı olsunCanım burda okuduğum birisininde 12.gün idrarda pozitif kanda negatif çıkmış 14.gün kanda pozitif çıkmış moralini bozma
Ben aşılama yaptırmadım pekde istemiyorum siteyi bayadır takip ediyorum sadece bu grupta aktifim okuduklarından anladığım normal ilişkiden çok da farklı değil resmen ovulasyon testi ile hamile kalan daha çok bu iğnelerden4 ay daha deneyelim klomen dedi ben hiç istemiyorum o kadar kullanmak. Aşılama oldun mu sen canım yoksa direk tüpe mı geçiceksin
a.slm canim benim ilki igne günüyle beraber 18. günde olmustu. cok stresden olmamisti bile ama dr la konustuktan sonra rahatlamistim hemen ondan sonra adet oldum.
Canım araştır belki uygun bir her bulursun karta taksit falan fa yapar özeller bence Pazartesi belli olur benimde bende önce Bezmiâlem den fiyat alacağım sen hangi şehirdeydinMrb kizlar simdi doktordan ciktim 14mmyumurtam varmis birde 3cm kist var onemli degil dedi.rahim duvari 7.5 cok iyi dedi.pazartesi cagirdi. Coraspine devam et dedi.coraspinde kullansan yine kimyasal olabilir en garanti tup bebek dedi. Oyüzden para biriktirmem lazim
Erken gebelik testinde 12 gün çıkıyor diye biliyorum canım yarın tekrar yap bencebu sabah 9:30 da gebelik testi yaptim kizlar ignenin etkisi tamamen bitmis gibi görünüyor. igneden sonraki 11. gün bugün insallah 2. cizgi cikar simdi birkac güne
sen kacinci gündeydin ?yumurtamın olduğu tarafta ara ara ağrı hissediyorum sonra hevesleniyorumyarın test yapıcam galiba
erken gebelik testide var canimda igne etkisi onda daha cikabilir daha hassas ya. öyle tahmin ediyorumda bilmiyorum.Erken gebelik testinde 12 gün çıkıyor diye biliyorum canım yarın tekrar yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?