Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet Allah yardımcımız olsun hepimizin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah. Ücretsiz hakkım var mı bilmiyorum nasıl ücretsiz oluyor ki bi fikrim bile yok bu ay ilk defa ilaç kullanmama rağmen benim karnımdada şişkinlik çok fazla sanırım hormondan dolayı oldu benimde

bebeğin tutunmasını etkiliyor canim
Bende dinledim onu canim hem limon suyu hem aspirin tansiyonumu düşürmüştü benim doktoruna bi sor.

9:30 da yaptigim teste 2 saat sonra tekrar baktim 11:30 da cizgi yine cok cok hafiften görünüyor dikkatli bakinca. hala gecmemis ignenin etkisi ya normalmi bu ? igne 7 ocakta oldu yumurta 9 ocakta catladi

Eklentiler

• CE8C428B-5617-4E91-B3EE-CF5597C15F94.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 48
Bende korkuyorum kan vermeye. 7 ocakta iğne oldum ama 9 ocakta çatladı. Bugün 18 ocak kan testinde çıkar mı
Ben iğne etkisi var mi varsa kaç çıkacak diye merak ettiğim için yaptırdım canım ama çıkmayabilir canım benim de çıkmaması normal çıksa zaten iğne etkisi denirdi .

Anladım canım bana öyle bişey demedi ama her gittiğimde önce tartıya cik diyo

Birde canim o kan sulandirici igneleri kullanirken icinde k vitamini olan gidalari cok az tüketmen lazimmis ignenin etkisini nötürlestiriyormuş. Belki biliyorsundur ben söyliyim yinede .icim rahat etmez

Canım araştır belki uygun bir her bulursun karta taksit falan fa yapar özeller bence Pazartesi belli olur benimde bende önce Bezmiâlem den fiyat alacağım sen hangi şehirdeydin

Canim benim ailem istanbulda muhtemelen istanbula giderim.doktor bugun ilaclar hariç 7000tl den basliyor dedi.ancak seneye yaptirabiliriz.oyüzden seneye kadar coraspin kullanicam kendiliginden olursa olucak yoksa önümüzdeki kışa ancak olur

Birde canim o kan sulandirici igneleri kullanirken icinde k vitamini olan gidalari cok az tüketmen lazimmis ignenin etkisini nötürlestiriyormuş. Belki biliyorsundur ben söyliyim yinede .icim rahat etmez
Yok canım ya bilmiyorum söylemiyorlar hiç bişey araştırayım k vitamini nelerde var diye saol canım ya

Merhaba, sizinle konuşmamıştık daha önce ama yazılarınızı okumuştum, Allah gönül muradınızı versin, evladınızı size bağışlasın, belli ki çok temiz kalpli bir insansınız, benzer süreçlerden geçen biri olarak ara sıra çöküşler yaşıyorum, siz beni gülümsettiniz Allah da sizi güldürsün

Kuzum ben de bi kaç gündür pek giremiyodum misafirlerim vardı. Oyy maşallah ya erkenden hissetmeye başlamışsın bile bebişlerini, amiin canım

Yok canım ya bilmiyorum söylemiyorlar hiç bişey araştırayım k vitamini nelerde var diye saol canım ya

Evet canim arastir ne gerekiyorsa yap mucizene sahip cik. .malesef düzgün bilgi vermiyorlar. Bende sizlerden öğreniyorum herseyi Alkah razi olsun.yoksa sirf doktorlara kalsam hala cirpiniyordum.

Sagol kuzum valla bu uğurda savasanlarin hepsinin kalbi sevgiyle dolu hiç kötü birine rastlamadim. rabbim hepimiz icin hayirlisini versin. seninde melwgin gelsin en kisa zamanda .bol dua ve tevekkülle hedefimize ulasicaz insallah

Kuzucum ya ben yeni girebiliyorum misafirlerim vardı kusura bakma.
En azından artık ne olduğunu biliyosun, demek ki kimyasallar da buna bağlı olabilir. Bundan sonra korkmana gerek yok, bi çok kişide var bu sorun ve doğuma kadar iğne kullanıp sağlıcakla kucaklarına alıyolar yavrularını. Senin de öyle olucak inşallah

Insallah canim doktor onümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlansin dedi.artik önümüzdeki kişa yapabiliriz ancak dedim.ozaman coraspin ve fol8c asidle kendin denersin dedi.

bebeğin tutunmasını etkiliyor canim
Bende dinledim onu canim hem limon suyu hem aspirin tansiyonumu düşürmüştü benim doktoruna bi sor.

Evet canim gunde 1 limon diyor bende sadece 1 yemek kasigi iciyorum belki fazla gelir diye. Artik napacagimi sasırdim valla

Insallah canim doktor onümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlansin dedi.artik önümüzdeki kişa yapabiliriz ancak dedim.ozaman coraspin ve fol8c asidle kendin denersin dedi.
Bence senin en fazla 2-3 aya doğal yoldan bebişin gelicektir canım. Çünkü pıhtılaşma sorunu döllenmeyi de etkileyebiliyo. Daha doğrusu döllenip hiç fark edilmeden düşük yaşanıyo adet gecikmesi bile olmuyomuş. Belki böyle şeyler bile yaşamışsındır pıhtılaşmadan dolayı. Şimdi coraspin kullanıcaksın ve daha rahat hamile kalabilirsin gibi geliyo bana canım

Evet canim arastir ne gerekiyorsa yap mucizene sahip cik. .malesef düzgün bilgi vermiyorlar. Bende sizlerden öğreniyorum herseyi Alkah razi olsun.yoksa sirf doktorlara kalsam hala cirpiniyordum.
Allah senden de razı olsun canım gönlüne göre versin herşeyi haklısın valla olan olduktan sonra söylüyorlar anca şöyle olsaydi falan diye

Kızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah @chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Bu arada bugün benim doğum günüm dileklerim kabul olur mu kızlaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…