- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.801
Evet Allah yardımcımız olsun hepimizin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah. Ücretsiz hakkım var mı bilmiyorum nasıl ücretsiz oluyor ki bi fikrim bile yokBen aşılama yaptırmadım pekde istemiyorum siteyi bayadır takip ediyorum sadece bu grupta aktifim okuduklarından anladığım normal ilişkiden çok da farklı değil resmen ovulasyon testi ile hamile kalan daha çok bu iğnelerden
aşılama daha yüksek ihtimal olabilir ama eğer ücretsiz hakkın varsa denenebilir ücretlere bakıyorum tüp bebeğin yarısı nerdeyse kendimi zorlayıp tüp yaparım ihtimali daha yüksek en azından
Kaç aydır aldığım haplardan 8 kiloya yakın aldım hormon alıp duruyoruz
Bende korkuyorum kan vermeye. 7 ocakta iğne oldum ama 9 ocakta çatladı. Bugün 18 ocak kan testinde çıkar mıBen 11. Gün kan testi verdim idrar da silik çıkıyordu ama kanda çıkmadı canım
bebeğin tutunmasını etkiliyor canimBenimde 2 yilda 3 kimyasal oldu tabi benim bildigim belki baskada olmustur. Ben reglinin ilk günü coraspine basladim günde 1 tane birde infolic combi iciyorum.simdilik sadece coraspin verdi igne hamile kalirsan dedi.Doktor yarin cagirdi illa gel bakalim dedi yumurtalara yarin reglinin 12.günü gerci hic belirti falan yok yumurta gelismesi icin .zaten moddan düştüm kimyasaldan sonra.bu pirtilasmanin baska seylere zarari varmi acaba. Saracoglu pirtilasna yüzünden düsükleri olanlara taze sıkılmış limon suyu öneriyor.
sen kacinci gündeydin ?
az daha ilerdesin canim insallah ilk senden gelir müjde :)bugün iğnenin 13. günü yarın 14 olacak yarın sabah yapayım diyorum.
Ben iğne etkisi var mi varsa kaç çıkacak diye merak ettiğim için yaptırdım canım ama çıkmayabilir canım benim de çıkmaması normal çıksa zaten iğne etkisi denirdi .Bende korkuyorum kan vermeye. 7 ocakta iğne oldum ama 9 ocakta çatladı. Bugün 18 ocak kan testinde çıkar mı
Anladım canım bana öyle bişey demedi ama her gittiğimde önce tartıya cik diyo
Canım araştır belki uygun bir her bulursun karta taksit falan fa yapar özeller bence Pazartesi belli olur benimde bende önce Bezmiâlem den fiyat alacağım sen hangi şehirdeydin
Yok canım ya bilmiyorum söylemiyorlar hiç bişey araştırayım k vitamini nelerde var diye saol canım yaBirde canim o kan sulandirici igneleri kullanirken icinde k vitamini olan gidalari cok az tüketmen lazimmis ignenin etkisini nötürlestiriyormuş. Belki biliyorsundur ben söyliyim yinede .icim rahat etmez
Merhaba, sizinle konuşmamıştık daha önce ama yazılarınızı okumuştum, Allah gönül muradınızı versin, evladınızı size bağışlasın, belli ki çok temiz kalpli bir insansınız, benzer süreçlerden geçen biri olarak ara sıra çöküşler yaşıyorum, siz beni gülümsettiniz Allah da sizi güldürsünValla ben bu oğlan nasil oldu hiç bilmiyorum inanki zaten 9.haftada ögrendim hamile oldugumu . gecen gittigimde doktorada sordum bu cocuk nasil oldu nasil denk geldi diye güldü. ben 1 yila kadar hergün yumurtluyoruz her iliskide hamile kalinabiliyor saniyordum beta hcg diye birseyden haberim yoktu sen ondan pay biç yani...
Kuzum ben de bi kaç gündür pek giremiyodum misafirlerim vardı. Oyy maşallah ya erkenden hissetmeye başlamışsın bile bebişlerini, amiin canım@zambaklar001 selam canim evet ben varim:)
Nasilsinz tatlim ya vala koptm buralardan pertim yine bulanti kusmalardan cocuklar rahata erdirmedi beniguzel haberler veya onemli haberler varmi canlar harketleri ara sira hissediyorm 2 haftadir allah sizede nasip etsin kzlar rabbim bunu yasatsn size
Yok canım ya bilmiyorum söylemiyorlar hiç bişey araştırayım k vitamini nelerde var diye saol canım ya
Merhaba, sizinle konuşmamıştık daha önce ama yazılarınızı okumuştum, Allah gönül muradınızı versin, evladınızı size bağışlasın, belli ki çok temiz kalpli bir insansınız, benzer süreçlerden geçen biri olarak ara sıra çöküşler yaşıyorum, siz beni gülümsettiniz Allah da sizi güldürsün
Kuzucum ya ben yeni girebiliyorum misafirlerim vardı kusura bakma.Kizlar simdi doktorumu aradim 2tane gende historiskopikmi ne öylebirsey varmis yani pirtilasmaya yatkinlik dedi .oyüzden bosu boşuna 3 kez kimyasal gebelik olmuş.şimdi coraspin eger gebe kalirsanda hergün doguma kadar igne dedi.pazartesi kontrole gidicem. acaba işe yararmi oğlumda hic böyle problem olmamisti. A AloeeVeraa @Morasigi @meyyke @Ilkmelegim ve diğer kizlar
Kuzucum ya ben yeni girebiliyorum misafirlerim vardı kusura bakma.
En azından artık ne olduğunu biliyosun, demek ki kimyasallar da buna bağlı olabilir. Bundan sonra korkmana gerek yok, bi çok kişide var bu sorun ve doğuma kadar iğne kullanıp sağlıcakla kucaklarına alıyolar yavrularını. Senin de öyle olucak inşallah
bebeğin tutunmasını etkiliyor canim
Bende dinledim onu canim hem limon suyu hem aspirin tansiyonumu düşürmüştü benim doktoruna bi sor.
Bence senin en fazla 2-3 aya doğal yoldan bebişin gelicektir canım. Çünkü pıhtılaşma sorunu döllenmeyi de etkileyebiliyo. Daha doğrusu döllenip hiç fark edilmeden düşük yaşanıyo adet gecikmesi bile olmuyomuş. Belki böyle şeyler bile yaşamışsındır pıhtılaşmadan dolayı. Şimdi coraspin kullanıcaksın ve daha rahat hamile kalabilirsin gibi geliyo bana canımInsallah canim doktor onümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlansin dedi.artik önümüzdeki kişa yapabiliriz ancak dedim.ozaman coraspin ve fol8c asidle kendin denersin dedi.
Allah senden de razı olsun canım gönlüne göre versin herşeyi haklısın valla olan olduktan sonra söylüyorlar anca şöyle olsaydi falan diyeEvet canim arastir ne gerekiyorsa yap mucizene sahip cik. .malesef düzgün bilgi vermiyorlar. Bende sizlerden öğreniyorum herseyi Alkah razi olsun.yoksa sirf doktorlara kalsam hala cirpiniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?