Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim 50 li ovulasyon siparis edicem.birazda öyle deneyelim

Ahhh canim Allah sana uzun saglikli bir omur versin teni yasinda mucizelerin kucagini doldursun insallah

dogum günün kutlu olsun canim allah tez zamanda gönlünden geceni sana nasip etsin

Ahhh canim Allah sana uzun saglikli bir omur versin teni yasinda mucizelerin kucagini doldursun insallah
Allahım yerim seni, en güzel dua :) amiin canım benim inşallah Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin ve artık bebişlerimiz gelsin inşallah

merhaba, benim bugün çatlama iğnesinin 10.aşılamanın 8.günü. İlaçlar çok ağır şişkinlik yapıyor. Oyüzden belirtilerim ilaçlar yüzünden diye düşüyorum. Ğöğüslerim dokunca ağrıyor iki gündür başka birşeyim yok. 22sinde dr kan testi yap dedi. O güne kadar idrar testi yapmayı düşünyorum. Aranızda aşılama olan yada çatlama iğnesiyle hamile kalan varmı?

İnşallah kabul olur canım doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın sana da mucizeni getirir Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin

İnşallah kabul olur canım doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın sana da mucizeni getirir Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin
Amiin kuzum çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin. Bütün isteyenlerin bebişi gelsin

Doğum günün kutlu olsun canım ben aranıza yeni katıldım :) Rabbim yeni yaşında tez vakitte mucizeni kucağına almayı nasip etsin

Doğum günün kutlu olsun canım ben aranıza yeni katıldım :) Rabbim yeni yaşında tez vakitte mucizeni kucağına almayı nasip etsin
Ay çok teşekkür ederim kuzum amiin Rabbim hepimize mucizelerimizi versin inşallah bu ay aramıza hoş geldin canım, güzel sonucu hemen al inşallah

Merhaba; 12 ocakta chorimnon isimli catlama ignesini vurdurdum. İgneyi oldugumdqn beri karnim ve belim agriyor daha onceden de catlwmw ignesi olmustum o ovitralle idi ama boyle etki etmedi neyse doktorumda bana 25 inde kan testi yap dedi. Meraktan olecegim yada karin ve bel agrisindan olecegimSende de boyle agrilar oluyor mu? İnsallah kan testinde pozitif sonucu aliriz

Ben de bir süredir girmiyorum, bakıyım güzel haber var mı dedim :) mutlu yılların olsun canım, gönlünden geçen gibi hayırlısıyla olsun

İnşallah kuzum dünden beri ümitlenmeye başladım adet gibi sancılarım durdu geliyor gidiyor ara ara batmalar var bekliyorum Pazar günü kan test yapacağım ilk size yazacağım zaten rabbim Cuma yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin

Sen nerden aldın bilmiyorum ama İstanbul’da Bahçelievler medikal park ta 6200 iğne hariç şuan ben aldım fiyat

Bende bir sene geçince bazı ilaçlı denemeleri geçtiysen alışaman ücretsiz diye biliyorum tam araştırmadım tüp kafamda olduğundan tutmamışsa bu ay başlayacağım. Bakalım rabbim yardımcımız olsun

erken gebelik testide var canimda igne etkisi onda daha cikabilir daha hassas ya. öyle tahmin ediyorumda bilmiyorum.

burda daha önce igne yaptiktan sonra erken gebelik testinde dogru sonc alan varmi kizlar ?
Valla bilmiyorum ben bir kere iğneden sonra kan yaptordım test sonra düştü değerim o günden sonra o kırıklıktan dolayı yaptırmadım

Sen nerden aldın bilmiyorum ama İstanbul’da Bahçelievler medikal park ta 6200 iğne hariç şuan ben aldım fiyat

ben henüz fiyat almadim canin benim dojtorum 7000den basliyor dedi.Iyiymis 6200 igne ve ilaclarla 8500 ü bulur yinede. Git gel 9 10bin biriktirmek lazim.Allah yardincimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…