- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.821
Bence senin en fazla 2-3 aya doğal yoldan bebişin gelicektir canım. Çünkü pıhtılaşma sorunu döllenmeyi de etkileyebiliyo. Daha doğrusu döllenip hiç fark edilmeden düşük yaşanıyo adet gecikmesi bile olmuyomuş. Belki böyle şeyler bile yaşamışsındır pıhtılaşmadan dolayı. Şimdi coraspin kullanıcaksın ve daha rahat hamile kalabilirsin gibi geliyo bana canım
İyi olur canım faydasını görürsünInsallah canim 50 li ovulasyon siparis edicem.birazda öyle deneyelim
Kızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Bu arada bugün benim doğum günüm dileklerim kabul olur mu kızlaar
Kızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Allahım yerim seni, en güzel dua :) amiin canım benim inşallah Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin ve artık bebişlerimiz gelsin inşallahAhhh canim Allah sana uzun saglikli bir omur versin teni yasinda mucizelerin kucagini doldursun insallah
Canım benim amiin Allah hepimizin gönlünden geçeni nasip etsin, çok teşekkür ederimdogum günün kutlu olsun canim allah tez zamanda gönlünden geceni sana nasip etsin
İnşallah kabul olur canım doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın sana da mucizeni getirir Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsinKızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Amiin kuzum çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli uzun yıllar nasip etsin. Bütün isteyenlerin bebişi gelsinİnşallah kabul olur canım doğum günün kutlu olsun inşallah yeni yaşın sana da mucizeni getirir Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu nice seneler nasip etsin
Doğum günün kutlu olsun canım ben aranıza yeni katıldım :) Rabbim yeni yaşında tez vakitte mucizeni kucağına almayı nasip etsinKızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Ay çok teşekkür ederim kuzum amiin Rabbim hepimize mucizelerimizi versin inşallah bu ayDoğum günün kutlu olsun canım ben aranıza yeni katıldım :) Rabbim yeni yaşında tez vakitte mucizeni kucağına almayı nasip etsin
merhaba, benim bugün çatlama iğnesinin 10.aşılamanın 8.günü. İlaçlar çok ağır şişkinlik yapıyor. Oyüzden belirtilerim ilaçlar yüzünden diye düşüyorum. Ğöğüslerim dokunca ağrıyor iki gündür başka birşeyim yok. 22sinde dr kan testi yap dedi. O güne kadar idrar testi yapmayı düşünyorum. Aranızda aşılama olan yada çatlama iğnesiyle hamile kalan varmı?
Ben de bir süredir girmiyorum, bakıyım güzel haber var mı dedim :) mutlu yılların olsun canım, gönlünden geçen gibi hayırlısıyla olsunKızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Bu arada bugün benim doğum günüm dileklerim kabul olur mu kızlaar[/QUOTE
Dogum gunun kutlu olsun. Insallah tum dileklerin yeni yilda gerceklesir.
İnşallah kuzum dünden beri ümitlenmeye başladım adet gibi sancılarım durdu geliyor gidiyor ara ara batmalar var bekliyorum Pazar günü kan test yapacağım ilk size yazacağım zaten rabbim Cuma yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsinKızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Sen nerden aldın bilmiyorum ama İstanbul’da Bahçelievler medikal park ta 6200 iğne hariç şuan ben aldım fiyatCanim benim ailem istanbulda muhtemelen istanbula giderim.doktor bugun ilaclar hariç 7000tl den basliyor dedi.ancak seneye yaptirabiliriz.oyüzden seneye kadar coraspin kullanicam kendiliginden olursa olucak yoksa önümüzdeki kışa ancak olur
Bende bir sene geçince bazı ilaçlı denemeleri geçtiysen alışaman ücretsiz diye biliyorum tam araştırmadım tüp kafamda olduğundan tutmamışsa bu ay başlayacağım. Bakalım rabbim yardımcımız olsunEvet Allah yardımcımız olsun hepimizin canım hepimizin kucakları dolsun inşallah. Ücretsiz hakkım var mı bilmiyorum nasıl ücretsiz oluyor ki bi fikrim bile yokbu ay ilk defa ilaç kullanmama rağmen benim karnımdada şişkinlik çok fazla sanırım hormondan dolayı oldu benimde
Valla bilmiyorum ben bir kere iğneden sonra kan yaptordım test sonra düştü değerim o günden sonra o kırıklıktan dolayı yaptırmadımerken gebelik testide var canimda igne etkisi onda daha cikabilir daha hassas ya. öyle tahmin ediyorumda bilmiyorum.
burda daha önce igne yaptiktan sonra erken gebelik testinde dogru sonc alan varmi kizlar ?
Sen nerden aldın bilmiyorum ama İstanbul’da Bahçelievler medikal park ta 6200 iğne hariç şuan ben aldım fiyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?