- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.841
Bende bir sene geçince bazı ilaçlı denemeleri geçtiysen alışaman ücretsiz diye biliyorum tam araştırmadım tüp kafamda olduğundan tutmamışsa bu ay başlayacağım. Bakalım rabbim yardımcımız olsun
Evet bulur o paraları amin canım amin Allah yardımcımız olsun artık yıpranmadan bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıylaben henüz fiyat almadim canin benim dojtorum 7000den basliyor dedi.Iyiymis 6200 igne ve ilaclarla 8500 ü bulur yinede. Git gel 9 10bin biriktirmek lazim.Allah yardincimiz olsun
İnşallah bence bir iki aya ovulasyon ile dene sen hamile kalırsınInsallah gerek kalmaz canim.
İnşallah bence bir iki aya ovulasyon ile dene sen hamile kalırsın
canim benim insallah allah bizede nasip edecek..Valla bilmiyorum ben bir kere iğneden sonra kan yaptordım test sonra düştü değerim o günden sonra o kırıklıktan dolayı yaptırmadım
canım sen Medical parka mi gidiyordunSen nerden aldın bilmiyorum ama İstanbul’da Bahçelievler medikal park ta 6200 iğne hariç şuan ben aldım fiyat
Bağcılar medipol ama tüp için Bahçelievler medikal park konuştumcanım sen Medical parka mi gidiyordun
Yanlız idrarda yapılan testte bence koyulaşması lazım gebelik testinin hergüncanim benim insallah allah bizede nasip edecek..
bu testlerde en fazla kac gün positif cikiyor bende bilmiyorum bugün igne gününü saymazsan 11. gün bitti gebelik testinde cok hafiften belli oluyor hala dikkatli bakinca.
ben testlere devam ediyorum bir gün gebelik birgün ovulasyon testi böyle sirayla yapiyorum.
yarin sira ovulasyon testinde pazar günüde gebelik testi pazartesi sali filanda belki erken gebelik testlerini yaparim duruma göre.
bugünkü testte cok hafif belli olsada o bile umut veriyor yinede. rabbim bosa cikarmaz insallah
ben orda aşılama yapmıştım canım hangi doktora gittim senBağcılar medipol ama tüp için Bahçelievler medikal park konuştum
Canım benim biriktirdiğin parayı inşallah bebişinle abisine harcamak nasip olsun da kendiliğinden geliversin50li ovulasyon alip denicem .önümüzdeki kişa kadar para biriktiricem.hatta basladim az az kenara atnaya
Serdar hoca ile görüştüm fiyat aldım Canım sen kime gittinben orda aşılama yapmıştım canım hangi doktora gittim sen
Yok canım benim tutmuştu iki yaşında dünya tatlısı kızım var Latif küpeli oğlu doktorum ikincisini istiyorum şimdi Allah kısmet ederse eltim geçen sene Serdar beyin yanında tüp bebek denedi tutmadı canimSerdar hoca ile görüştüm fiyat aldım Canım sen kime gittin
Tutmadı senin herhalde
Canım benim biriktirdiğin parayı inşallah bebişinle abisine harcamak nasip olsun da kendiliğinden geliversin
aynen canim evet. ilk önce igne etkisi gectigi icin siliklesiyor. insallah koyulasir bende bekliyorum testleri burayada ekliyorumYanlız idrarda yapılan testte bence koyulaşması lazım gebelik testinin hergün
İnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kuzumaynen canim evet. ilk önce igne etkisi gectigi icin siliklesiyor. insallah koyulasir bende bekliyorum testleri burayada ekliyorum
Hadi ya adamın listeler i gördüm arada nadir negatif vardıYok canım benim tutmuştu iki yaşında dünya tatlısı kızım var Latif küpeli oğlu doktorum ikincisini istiyorum şimdi Allah kısmet ederse eltim geçen sene Serdar beyin yanında tüp bebek denedi tutmadı canim
canım doktor çok iyi hakkını yemiyim zaten eltime dedi en fazla yüzde.otuz veriyorum diye şansları çok azdiHadi ya adamın listeler i gördüm arada nadir negatif vardısiz yine aynı doktorla mı görüşüyorsunuz
aminnn canimmİnşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kuzum
Rabbim herkesin gönlündekini versin inşallahcanım doktor çok iyi hakkını yemiyim zaten eltime dedi en fazla yüzde.otuz veriyorum diye şansları çok azdi
inşallah canım Allah kimsenin kucağını boş birakmasinRabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?