Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah gerek kalmaz canim.

ben henüz fiyat almadim canin benim dojtorum 7000den basliyor dedi.Iyiymis 6200 igne ve ilaclarla 8500 ü bulur yinede. Git gel 9 10bin biriktirmek lazim.Allah yardincimiz olsun
Evet bulur o paraları amin canım amin Allah yardımcımız olsun artık yıpranmadan bebeklerimize kavuşalım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla

Valla bilmiyorum ben bir kere iğneden sonra kan yaptordım test sonra düştü değerim o günden sonra o kırıklıktan dolayı yaptırmadım
canim benim insallah allah bizede nasip edecek..

bu testlerde en fazla kac gün positif cikiyor bende bilmiyorum bugün igne gününü saymazsan 11. gün bitti gebelik testinde cok hafiften belli oluyor hala dikkatli bakinca.

ben testlere devam ediyorum bir gün gebelik birgün ovulasyon testi böyle sirayla yapiyorum.

yarin sira ovulasyon testinde pazar günüde gebelik testi pazartesi sali filanda belki erken gebelik testlerini yaparim duruma göre.

bugünkü testte cok hafif belli olsada o bile umut veriyor yinede. rabbim bosa cikarmaz insallah

Yanlız idrarda yapılan testte bence koyulaşması lazım gebelik testinin hergün

Canım benim biriktirdiğin parayı inşallah bebişinle abisine harcamak nasip olsun da kendiliğinden geliversin

Bilmiyorumki canim doktor çok umutsuz. Acikça tekrar hamilelik olsada bu tahlil sonuclarina göre kimyasal olma ihtimali yüksekmis.yani kan sulandirici kullansamda ise yaramama ihtimali daha yüksekmis. Tüp bebekte olma ihtimali daha yüksekmis

Hadi ya adamın listeler i gördüm arada nadir negatif vardı siz yine aynı doktorla mı görüşüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…