Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin gibi güzel kalpli birinin sadece doğum gününde değil her daim tüm dilekleri kabul olur bence. Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlıklı hayırlı bir evlat getirsin inşallah sana en kısa zamanda

İnşallah hayırlısıyla tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın evladını kucağına

Arkadaşlar benim de klomen ve iğneden sonra 15. Günüm bugun .sabah idrar testi yaptım direk negatif.kanı da sabah verdim bugun cuma diye pazartesiye çıkçakmış. Göğüs ağrısıda başladı tutmadı benim bu ayda. Daha da deneyemiycem herhalde maddi manevi zorlandık

Hayırlısı olsun demekten başka birşey yk. Maalesef bazen oluruna bırakabilmek iyisiymiş yapabilene tabi bende en sonunda doktoruma ara vereceğim dedim gitmedim ovulasyon kendimce deniyorum bakalım

Insallah geç döllenmedir ve kanda çıkar canim. Allah yardimcimiz olsun

Ben de bir süredir girmiyorum, bakıyım güzel haber var mı dedim :) mutlu yılların olsun canım, gönlünden geçen gibi hayırlısıyla olsun
Canım benim ya çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallah

İnan ki senin kadar heyecanlandım merakla sonucunu bekliyorum canım. İnşallah gelmiştir bebişin, bana öyle geliyo nedense :)

Ya ben seni yerim tatlı dilli arkadaşım, o senin güzel kalbin çook teşekkür ederim düşüncelerin için. Amiin kuzum inşallah Allahım hepimize en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Karin ve kasik agrisiyla uykumdan uyandim. Icim sanki oyuluyor. Regl de olmadim, herhalde olucam. Bugun beta 40 cikti. Aksi bir durum mu var diye icim huzursuzlandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…