- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.861
Senin gibi güzel kalpli birinin sadece doğum gününde değil her daim tüm dilekleri kabul olur bence. Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlıklı hayırlı bir evlat getirsin inşallah sana en kısa zamandaKızlar bi kaç gündür girememiştim çok sayfa vardı hepinizi okudum tek tek. Yeni tedaviye başlayanlara hayırlısıyla sonuç almalarını diliyorum. Artık yüzümüz gülsün, bebişler gelsin inşallah@chenn_ecem canım benim sen bence hamilesin :) sonucunu bekliyorum heyecanla.
Bu arada bugün benim doğum günüm dileklerim kabul olur mu kızlaar
İnşallah hayırlısıyla tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın evladını kucağınaMrb kizlar simdi doktordan ciktim 14mmyumurtam varmis birde 3cm kist var onemli degil dedi.rahim duvari 7.5 cok iyi dedi.pazartesi cagirdi. Coraspine devam et dedi.coraspinde kullansan yine kimyasal olabilir en garanti tup bebek dedi. Oyüzden para biriktirmem lazim
İnşallah hayırlısıyla tüp bebeğe gerek kalmadan alırsın evladını kucağına
Hayırlısı olsun demekten başka birşey yk. Maalesef bazen oluruna bırakabilmek iyisiymiş yapabilene tabi bende en sonunda doktoruma ara vereceğim dedim gitmedim ovulasyon kendimce deniyorum bakalımArkadaşlar benim de klomen ve iğneden sonra 15. Günüm bugun .sabah idrar testi yaptım direk negatif.kanı da sabah verdim bugun cuma diye pazartesiye çıkçakmış. Göğüs ağrısıda başladı tutmadı benim bu ayda. Daha da deneyemiycem herhalde maddi manevi zorlandık
Arkadaşlar benim de klomen ve iğneden sonra 15. Günüm bugun .sabah idrar testi yaptım direk negatif.kanı da sabah verdim bugun cuma diye pazartesiye çıkçakmış. Göğüs ağrısıda başladı tutmadı benim bu ayda. Daha da deneyemiycem herhalde maddi manevi zorlandık
Canım benim ya çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallahBen de bir süredir girmiyorum, bakıyım güzel haber var mı dedim :) mutlu yılların olsun canım, gönlünden geçen gibi hayırlısıyla olsun
İnan ki senin kadar heyecanlandım merakla sonucunu bekliyorum canım. İnşallah gelmiştir bebişin, bana öyle geliyo nedense :)İnşallah kuzum dünden beri ümitlenmeye başladım adet gibi sancılarım durdu geliyor gidiyor ara ara batmalar var bekliyorum Pazar günü kan test yapacağım ilk size yazacağım zaten rabbim Cuma yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin
Ya ben seni yerim tatlı dilli arkadaşım, o senin güzel kalbinSenin gibi güzel kalpli birinin sadece doğum gününde değil her daim tüm dilekleri kabul olur bence. Doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sağlıklı hayırlı bir evlat getirsin inşallah sana en kısa zamanda
of canım valla çok zor benimde iki ay oldu51. Günüm hala Regl olmadım(
Kaçıncı günün canım 14.günden itibaren çıkıyormuş benimde 11.günKızlar benim artık idrarda geçmiş iğnenin etkisi sizce varsa inşallah ne zaman çıkar
Bugün 13. Gün oluyor canım erken gebelik testinde çıkar mi varsa bir de adeti beklememiz de gerekir aslındaKaçıncı günün canım 14.günden itibaren çıkıyormuş benimde 11.gün
Benimde karnım gurulduyor bu ayda olmadı sanırımBugün 13. Gün oluyor canım erken gebelik testinde çıkar mi varsa bir de adeti beklememiz de gerekir aslında
Deme öyle olmustur inşallahBenimde karnım gurulduyor bu ayda olmadı sanırım
Inşallah ama guruldama başlayınca biraz umutlarım azaldıDeme öyle olmustur inşallah
Evet ilk ve inşallah ilk olarak kalır bebek gelir .Inşallah ama guruldama başlayınca biraz umutlarım azaldıSenin ilk ayın mı iğne ve hapta canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?