- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.881
Benimde ilk bu ay. 1.5 yıldır deniyoruz ameliyatla sol yumurtalığımıda kaybettim kist yüzünden. Tek yumurtayla olur inşallah bekletmez daha fazla. Seninde inşallah bu ay yüzün gülerEvet ilk ve inşallah ilk olarak kalır bebek gelir .Beni iğne etkiledi biraz vücudum değişik tepkiler verdi .
Canım aynı gün olmuşuz iğneyi. Bende 7 ocakta iğne oldum 9 ocakta çatladı. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm benim yaptığım testlerde bunlar. Birazdan tekrar yapacağım.9:30 da yaptigim teste 2 saat sonra tekrar baktim 11:30 da cizgi yine cok cok hafiften görünüyor dikkatli bakinca. hala gecmemis ignenin etkisi ya normalmi bu ? igne 7 ocakta oldu yumurta 9 ocakta catladi
İnşallah canım benim moralini yüksek tut. İçinde ferah olsun. İnşallah alacağız sağlıcakla kucaklarımıza . Neden bilmiyorum ama yazdım ve düzeltmek istemedim .Benimde ilk bu ay. 1.5 yıldır deniyoruz ameliyatla sol yumurtalığımıda kaybettim kist yüzünden. Tek yumurtayla olur inşallah bekletmez daha fazla. Seninde inşallah bu ay yüzün güler
naptın merak ettim test yaptın mı bidahaamin canim insallah hepimiz görelim
Inşallah canım ya çok sağol moral verdiğin içinİnşallah canım benim moralini yüksek tut. İçinde ferah olsun. İnşallah alacağız sağlıcakla kucaklarımıza . Neden bilmiyorum ama yazdım ve düzeltmek istemedim .
Kaçıncı günündü canım. Çok üzüldüm senden baya ümitliydim ben. Rabbim gönlüne göre versin inşallahMalesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
bence gözükmüyorKızlar bakın lütfen cevap verin. Sizce çizgi var mı çıplak gözle bakınca görünüyor. Resmi siyah beyaz yaptım. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Allah Allah canım bak orjinalini atıyımbence gözükmüyor
Hafiften görünüyor gibi çizgi canım ama çok hafifAllah Allah canım bak orjinalini atıyım
Inşallah hamilesindirAllah Allah canım bak orjinalini atıyım
ilk resimde belli oluyo cok cok silik ama gözüküyorAllah Allah canım bak orjinalini atıyım
Ne kadar değişik sorunlar var hiç bilmiyoruz, belki de bir çoğumuz da aynı sıkıntı var. Son noktay gelinceye kadar bakıp araştırmıyorlar. Hayırlısınolur canım sen sıkma canınıBilmiyorumki canim doktor çok umutsuz. Acikça tekrar hamilelik olsada bu tahlil sonuclarina göre kimyasal olma ihtimali yüksekmis.yani kan sulandirici kullansamda ise yaramama ihtimali daha yüksekmis. Tüp bebekte olma ihtimali daha yüksekmis
İnşallah canım, ben de bekliyorum regli olmayı 31. Günüm. Ağrılar falan başladı 2/3 gündür oldum olucam modunda ama gelen giden yok, yumurtalar da büyümemişti bu ay, inşallah çok sarkmazCanım benim ya çok teşekkür ederim. Hepimizin gönlünden geçenler kabul olsun inşallah
birazdan yapip koycam ovulasyon testini o sabah erken degilde öglen yapilsa daha iyiymis o yüzden bekledim biraz canimnaptın merak ettim test yaptın mı bidaha
ince çizgi var canım yarın ve ertesi günde tekrarla inşallah böyle devam ederAllah Allah canım bak orjinalini atıyım
cok merak ediyorumm :)birazdan yapip koycam ovulasyon testini o sabah erken degilde öglen yapilsa daha iyiymis o yüzden bekledim biraz canim
canim bende baktim bütün resimlerine. testin yeri belli oluyor görünüyor cok hafiften.Kızlar bakın lütfen cevap verin. Sizce çizgi var mı çıplak gözle bakınca görünüyor. Resmi siyah beyaz yaptım. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?