Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ilk ve inşallah ilk olarak kalır bebek gelir . Beni iğne etkiledi biraz vücudum değişik tepkiler verdi .
Benimde ilk bu ay. 1.5 yıldır deniyoruz ameliyatla sol yumurtalığımıda kaybettim kist yüzünden. Tek yumurtayla olur inşallah bekletmez daha fazla. Seninde inşallah bu ay yüzün güler

9:30 da yaptigim teste 2 saat sonra tekrar baktim 11:30 da cizgi yine cok cok hafiften görünüyor dikkatli bakinca. hala gecmemis ignenin etkisi ya normalmi bu ? igne 7 ocakta oldu yumurta 9 ocakta catladi
Canım aynı gün olmuşuz iğneyi. Bende 7 ocakta iğne oldum 9 ocakta çatladı. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm benim yaptığım testlerde bunlar. Birazdan tekrar yapacağım.

Eklentiler

• 042F89CB-2B7D-4252-98EA-7480A1C09875.webp
    62,5 KB · Görüntüleme: 80
  • 22CAECEE-8089-4783-8CF6-33C4FA0F2EB6.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 113
Benimde ilk bu ay. 1.5 yıldır deniyoruz ameliyatla sol yumurtalığımıda kaybettim kist yüzünden. Tek yumurtayla olur inşallah bekletmez daha fazla. Seninde inşallah bu ay yüzün güler
İnşallah canım benim moralini yüksek tut. İçinde ferah olsun. İnşallah alacağız sağlıcakla kucaklarımıza . Neden bilmiyorum ama yazdım ve düzeltmek istemedim .

Kızlar ben şimdi yine test yaptım 12. Günüm. Çok çok silik çıktı gözle görünüyor ama fotoğrafta görünmüyor. Sizce hamilelik midirrr??? Bekleyince de değil ıslaklık kuruyunca belirdi ama çok silik offff

Kızlar bakın lütfen cevap verin. Sizce çizgi var mı çıplak gözle bakınca görünüyor. Resmi siyah beyaz yaptım. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm

Eklentiler

• 2EF7065B-E5D8-4103-9211-41B3C4435FD1.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 74
Ne kadar değişik sorunlar var hiç bilmiyoruz, belki de bir çoğumuz da aynı sıkıntı var. Son noktay gelinceye kadar bakıp araştırmıyorlar. Hayırlısınolur canım sen sıkma canını

Kızlar bakın lütfen cevap verin. Sizce çizgi var mı çıplak gözle bakınca görünüyor. Resmi siyah beyaz yaptım. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
canim bende baktim bütün resimlerine. testin yeri belli oluyor görünüyor cok hafiften.
10. günküyle karsilastirmaya calistim hangisi daha fazlaydi farkedemedim sanki 10. gün daha fazlaydi.
artik igneden sonra baya gecti insallah o azcik cizgi bebektendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…