- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.901
evde mi yaptın canım çok üzüldüm moralini bozmaMalesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
İnşallah canım 12. Günde kanda varsa eğer çıkar değil mi. ?Inşallah hamilesindir
Bugün kan vereyim diyorum varsa çıkar mı yaptırayım mı sizceince çizgi var canım yarın ve ertesi günde tekrarla inşallah böyle devam eder
İnşallah canım kan testi yaptırayım bugün diyorum sence varsa çıkar mı ?canim bende baktim bütün resimlerine. testin yeri belli oluyor görünüyor cok hafiften.
10. günküyle karsilastirmaya calistim hangisi daha fazlaydi farkedemedim sanki 10. gün daha fazlaydi.
artik igneden sonra baya gecti insallah o azcik cizgi bebektendir
O kadar morali bozuk uyandım ki, yumurtalar yeterli büyüklüğe erişmemiş takip için çağırmadı iğne vermedi doğal olarak..
Ovulasyon yapıyorum 11. Gün ve hala koyuluk yok.
Dokunsalar ağlayacağım, her şer de bir hayır vardır diye dua ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çok yordu bu süreç beni ve konuşmak istediğimde bir şey sorduğumda herkes çok büyüttüğümü abarttığımı falan düşünüyor. Kendimi daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Aynen çok silik canımilk resimde belli oluyo cok cok silik ama gözüküyor
Canım bir de 10. Günü yaptığım test biraz bekleyince belirginleşmişti yarım saat sonra falan o kiti hala saklıyorum şuna baktığımda kaybolmuş çizgi 10. Gündeki.canim bende baktim bütün resimlerine. testin yeri belli oluyor görünüyor cok hafiften.
10. günküyle karsilastirmaya calistim hangisi daha fazlaydi farkedemedim sanki 10. gün daha fazlaydi.
artik igneden sonra baya gecti insallah o azcik cizgi bebektendir
daha cikmayabilir canim. bhcg den bir degerin cikar ama ignedenmi bebektenmi belli olmaz herhalde daha cok asiri fazla degilse. daha önce kan verdiysen onunla karsilastirilip bir fikir üretilebilinir belki ama sen bilirsin canim. bekleyebilirsen bekle istersen böyle testler yaparak bekleyelim bosuna koluna bi igne daha girmesin. zaten damar kalmadi kan vere vere bizdeİnşallah canım kan testi yaptırayım bugün diyorum sence varsa çıkar mı ?
canim cok üzüldüm. burda diger arkadaslarin yazdiklarini okuyunca kendi basima gelmis gibi hissediyorum üzüntüyüde sevincide insanin gözümün önünden geciyor hersey. insallah önümüzdeki ayda nasip olur canimMalesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
insallah hamilesindir canim o zaman 10. gündekinsilindiyse ve bu 12. gündeki hala duruyorsa insallah canimmCanım bir de 10. Günü yaptığım test biraz bekleyince belirginleşmişti yarım saat sonra falan o kiti hala saklıyorum şuna baktığımda kaybolmuş çizgi 10. Gündeki.
Bugün yani 12. Günkü yaptığım kitteki idrar kururken belirdi hemen ama çok silik
Ne kadar değişik sorunlar var hiç bilmiyoruz, belki de bir çoğumuz da aynı sıkıntı var. Son noktay gelinceye kadar bakıp araştırmıyorlar. Hayırlısınolur canım sen sıkma canını
Malesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
Verdim valla 40 dk sonra çıkacak sonuç. Zaten yoksa 5ten üstte olmaz çünkü 12. Gün bugün fazla bi etkisi kalmadı iğnenin eğer bebek varsa 15 ve üstü çıkar bence daha önce okuduğum bir kadının 11. Gün 14,98 çıkmış 13. Gün 28 küsür çıkmışdaha cikmayabilir canim. bhcg den bir degerin cikar ama ignedenmi bebektenmi belli olmaz herhalde daha cok asiri fazla degilse. daha önce kan verdiysen onunla karsilastirilip bir fikir üretilebilinir belki ama sen bilirsin canim. bekleyebilirsen bekle istersen böyle testler yaparak bekleyelim bosuna koluna bi igne daha girmesin. zaten damar kalmadi kan vere vere bizde
İnşallah rabbim ol derse olur.insallah hamilesindir canim o zaman 10. gündekinsilindiyse ve bu 12. gündeki hala duruyorsa insallah canimm
hadi hayirlisi canim insallah yüksek cikarVerdim valla 40 dk sonra çıkacak sonuç. Zaten yoksa 5ten üstte olmaz çünkü 12. Gün bugün fazla bi etkisi kalmadı iğnenin eğer bebek varsa 15 ve üstü çıkar bence daha önce okuduğum bir kadının 11. Gün 14,98 çıkmış 13. Gün 28 küsür çıkmış
İnşallah dualarınızı bekliyorumhadi hayirlisi canim insallah yüksek cikar
İgnenin 13. Günündeyim kızlar 11. Günde kanda 0,5 çıktı ama testlerde silik çizgi çıkıyordu . Bugün geçmiştir herhalde etkisi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?