Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kadar morali bozuk uyandım ki, yumurtalar yeterli büyüklüğe erişmemiş takip için çağırmadı iğne vermedi doğal olarak..
Ovulasyon yapıyorum 11. Gün ve hala koyuluk yok.
Dokunsalar ağlayacağım, her şer de bir hayır vardır diye dua ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çok yordu bu süreç beni ve konuşmak istediğimde bir şey sorduğumda herkes çok büyüttüğümü abarttığımı falan düşünüyor. Kendimi daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
Ne yapacağımı şaşırdım.

kizlar bugün sira ovulasyon testindeydi sirayla yapiyorum ya simdi yaptim ellerimi yikayana kadar 2. cizgi hemen cikmis. hala ignedenmi bilmiyorum daha sadece 12. gün. igneden olabilir daha cünkü ovulasyon testleri gebelik testlerinden daha hassas gibi geldi bana. yarin sira gebelik testinde.

daha cok erken bosuna heveslenmek istemiyorum sadece dua ediyorum zaten birseyi degistiremem artik allah verdiyse verdi vermediyse denemeye devam. allahim bizi bize nasip etmeyecegi seylerin pesinden kosturmasin emeklerimizi dualarimizi bosa cikartmasin insallah

Eklentiler

• image.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah canım kan testi yaptırayım bugün diyorum sence varsa çıkar mı ?

canim üzme kendini bu kadar bu da etkiler vücudunu. doktor daha yeterli büyüklüge erismemis demis. daha kücükler ordalar insallahda büyürler biraz gec büyürler belki ama insallah yeterli olgunluga erisirler.

Canım bir de 10. Günü yaptığım test biraz bekleyince belirginleşmişti yarım saat sonra falan o kiti hala saklıyorum şuna baktığımda kaybolmuş çizgi 10. Gündeki.
Bugün yani 12. Günkü yaptığım kitteki idrar kururken belirdi hemen ama çok silik

İnşallah canım kan testi yaptırayım bugün diyorum sence varsa çıkar mı ?
daha cikmayabilir canim. bhcg den bir degerin cikar ama ignedenmi bebektenmi belli olmaz herhalde daha cok asiri fazla degilse. daha önce kan verdiysen onunla karsilastirilip bir fikir üretilebilinir belki ama sen bilirsin canim. bekleyebilirsen bekle istersen böyle testler yaparak bekleyelim bosuna koluna bi igne daha girmesin. zaten damar kalmadi kan vere vere bizde

Malesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
canim cok üzüldüm. burda diger arkadaslarin yazdiklarini okuyunca kendi basima gelmis gibi hissediyorum üzüntüyüde sevincide insanin gözümün önünden geciyor hersey. insallah önümüzdeki ayda nasip olur canim

insallah hamilesindir canim o zaman 10. gündekinsilindiyse ve bu 12. gündeki hala duruyorsa insallah canimm

Ne kadar değişik sorunlar var hiç bilmiyoruz, belki de bir çoğumuz da aynı sıkıntı var. Son noktay gelinceye kadar bakıp araştırmıyorlar. Hayırlısınolur canım sen sıkma canını

Valla doktor dün senin ilk cocukta nasil hic sıkıntı yasamadin bilemedim diyor... demekki Allah nasip edince oluyor. Simdide ayin 5 6 günü hastanelerdeyim olmuyor vardir bundada bir hayir. Ufak ufak para biriktirmeye basladim.disimden tirnagimdan mutfak masrafindan arttirip biriktiricem önümüzdeki kışa kadar

Malesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti

Ciddimisin canim üzülme sakin en azindan vucudunu tanimis oldun.bu arada sanirim bugün tahmini yumurtlamadan 11 gün gecmisti galiba daha erken bence cünkü döllenmeden 6_12gün arasinda yerlesip beta hcg salgilaniyormus 2 3 gün sonra testi tekrarla bence.

Verdim valla 40 dk sonra çıkacak sonuç. Zaten yoksa 5ten üstte olmaz çünkü 12. Gün bugün fazla bi etkisi kalmadı iğnenin eğer bebek varsa 15 ve üstü çıkar bence daha önce okuduğum bir kadının 11. Gün 14,98 çıkmış 13. Gün 28 küsür çıkmış

hadi hayirlisi canim insallah yüksek cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…