Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı olsun inşAllah

Nasip kısmet olunca engel olmuyor işte hiçbirşey. Varsa kısmette olacaktır. Ben de bekliyorum 31. Gün son bir haftadır regli ağrılarım var. 2/3 gündür baya arttı. Yumurtalarım büyümemişti, inşallah çok sarkmaz regli tarihim. Bekliyorum.

Ahh canim insallah gebeliktendir. Belki sonradan büyümüslerdir

Yok sanmıyorum canım ovulasyon testiyle takip ettim koyulaştı ama hiç pik yapacak kadar koyu olmadı, sonradan da daha çok silindi zaten. Çok geçikmeden regli olsam ona da sevinicem.

Evet regli olabilmekte önemli. Ben yumurtalarin gelismedigi ay 55.günde regli oldum.eger gebe olmadiginin teyidini alirsan sogan kürü yapabilirsin

Evet regli olabilmekte önemli. Ben yumurtalarin gelismedigi ay 55.günde regli oldum.eger gebe olmadiginin teyidini alirsan sogan kürü yapabilirsin
Ben de geçen ay tarlusalla olmuştum 45 i geçmişti. Walla hastaneye gidip gebelik testi de yPtırmak istemiyorum. Sağlık ocağın da hemşire de tanıdık. Her ay bakıolar suratına, sıkıcı oluyor biryerden sonra

Guzel haberi alinca gidip hergün test yaptir o sağlik ocaginda.

Resmen psikolojik bence. Ben iyice kafayı bozdum bu mesele ile kan verdim negatif öğrendim kasıklarım kramp girmeye başladı artıyor sancım yarın kesin adetim umut etmiyorum bir prof gittim az önce bana bu kafayla tüp de yapsan tutmaz dedi rahatlayıp hiç aşılama yapmadın dene dedi bilmiyorum çorbayım şuan ilk defa çok umutlanmıştım aşılama bedava şuan bana bir ilaç parası sanırım Zeynep Kamil giderim belki

İnşallah duacıyız bakalım nasip de yokmuş yine hepimiz öyle biliyorum her olmadı denilene bende üzülüyorum elden gelen bişey yk rabbimin dilemesi hayırlısını bilen o

Banada surekli psikolojik diyip durdular. Pirtilaşma cikti.elbetteki etkiliyor ama psikolojik diyip oturmamak lazim keske ilk kimyasalda bütün testlerimi yaptirsaydim.5 aydir bosuna dünya kadar ilaç kullandim.

İgnenin 11.gunumu kan verdiniz negatif cikmasi cok normal cunku
Ben iğne olmadım canım kan verdim çatlama gördüm ovulasyon testinde o günden sonra 11. Gün senin mesajını gördüm negatif çıkmkş ama önce sancılarım başladı
okudum çoğunlukta da 11-12 çıkan da çok var nasip bekliyorum zaten adeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…