- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.921
Aminnn inşallah canım sen de alırsın inşallah Rabbim hepimize nasip etsin en kısa zamandaEn garanti yarinki testte cikar.insallah emeginin karsiligini almissindir
hayırlısı olsun inşAllahkizlar bugün sira ovulasyon testindeydi sirayla yapiyorum ya simdi yaptim ellerimi yikayana kadar 2. cizgi hemen cikmis. hala ignedenmi bilmiyorum daha sadece 12. gün. igneden olabilir daha cünkü ovulasyon testleri gebelik testlerinden daha hassas gibi geldi bana. yarin sira gebelik testinde.
daha cok erken bosuna heveslenmek istemiyorum sadece dua ediyorum zaten birseyi degistiremem artik allah verdiyse verdi vermediyse denemeye devam. allahim bizi bize nasip etmeyecegi seylerin pesinden kosturmasin emeklerimizi dualarimizi bosa cikartmasin insallah
Nasip kısmet olunca engel olmuyor işte hiçbirşey. Varsa kısmette olacaktır. Ben de bekliyorum 31. Gün son bir haftadır regli ağrılarım var. 2/3 gündür baya arttı. Yumurtalarım büyümemişti, inşallah çok sarkmaz regli tarihim. Bekliyorum.Valla doktor dün senin ilk cocukta nasil hic sıkıntı yasamadin bilemedim diyor... demekki Allah nasip edince oluyor. Simdide ayin 5 6 günü hastanelerdeyim olmuyor vardir bundada bir hayir. Ufak ufak para biriktirmeye basladim.disimden tirnagimdan mutfak masrafindan arttirip biriktiricem önümüzdeki kışa kadar
Nasip kısmet olunca engel olmuyor işte hiçbirşey. Varsa kısmette olacaktır. Ben de bekliyorum 31. Gün son bir haftadır regli ağrılarım var. 2/3 gündür baya arttı. Yumurtalarım büyümemişti, inşallah çok sarkmaz regli tarihim. Bekliyorum.
Kızlar bakın lütfen cevap verin. Sizce çizgi var mı çıplak gözle bakınca görünüyor. Resmi siyah beyaz yaptım. Bugün iğneden sonraki 12. Günüm
Yok sanmıyorum canım ovulasyon testiyle takip ettim koyulaştı ama hiç pik yapacak kadar koyu olmadı, sonradan da daha çok silindi zaten. Çok geçikmeden regli olsam ona da sevinicem.Ahh canim insallah gebeliktendir. Belki sonradan büyümüslerdir
İnşallah dualarınızı bekliyorum
Yok sanmıyorum canım ovulasyon testiyle takip ettim koyulaştı ama hiç pik yapacak kadar koyu olmadı, sonradan da daha çok silindi zaten. Çok geçikmeden regli olsam ona da sevinicem.
Ben de geçen ay tarlusalla olmuştum 45 i geçmişti. Walla hastaneye gidip gebelik testi de yPtırmak istemiyorum. Sağlık ocağın da hemşire de tanıdık. Her ay bakıolar suratına, sıkıcı oluyor biryerden sonraEvet regli olabilmekte önemli. Ben yumurtalarin gelismedigi ay 55.günde regli oldum.eger gebe olmadiginin teyidini alirsan sogan kürü yapabilirsin
Ben de geçen ay tarlusalla olmuştum 45 i geçmişti. Walla hastaneye gidip gebelik testi de yPtırmak istemiyorum. Sağlık ocağın da hemşire de tanıdık. Her ay bakıolar suratına, sıkıcı oluyor biryerden sonra
Allah Allah canım bak orjinalini atıyım
İgnenin 13. Günündeyim kızlar 11. Günde kanda 0,5 çıktı ama testlerde silik çizgi çıkıyordu . Bugün geçmiştir herhalde etkisi değil mi ?
Resmen psikolojik bence. Ben iyice kafayı bozdum bu mesele ile kan verdim negatif öğrendim kasıklarım kramp girmeye başladı artıyor sancım yarın kesin adetim umut etmiyorum bir prof gittim az önce bana bu kafayla tüp de yapsan tutmaz dedi rahatlayıp hiç aşılama yapmadın dene dedi bilmiyorum çorbayım şuan ilk defa çok umutlanmıştım aşılama bedava şuan bana bir ilaç parası sanırım Zeynep Kamil giderim belkiCiddimisin canim üzülme sakin en azindan vucudunu tanimis oldun.bu arada sanirim bugün tahmini yumurtlamadan 11 gün gecmisti galiba daha erken bence cünkü döllenmeden 6_12gün arasinda yerlesip beta hcg salgilaniyormus 2 3 gün sonra testi tekrarla bence.
İnşallah duacıyız bakalım nasip de yokmuş yine hepimiz öyle biliyorum her olmadı denilene bende üzülüyorum elden gelen bişey yk rabbimin dilemesi hayırlısını bilen ocanim cok üzüldüm. burda diger arkadaslarin yazdiklarini okuyunca kendi basima gelmis gibi hissediyorum üzüntüyüde sevincide insanin gözümün önünden geciyor hersey. insallah önümüzdeki ayda nasip olur canim
Resmen psikolojik bence. Ben iyice kafayı bozdum bu mesele ile kan verdim negatif öğrendim kasıklarım kramp girmeye başladı artıyor sancım yarın kesin adetim umut etmiyorum bir prof gittim az önce bana bu kafayla tüp de yapsan tutmaz dedi rahatlayıp hiç aşılama yapmadın dene dedi bilmiyorum çorbayım şuan ilk defa çok umutlanmıştım aşılama bedava şuan bana bir ilaç parası sanırım Zeynep Kamil giderim belki
Çatlamanın 11. Günü bende ilk defa ümitlenmiştim kafamın bana oyunuymuş resmen kn tahlil negatif gördüm sancılarım arttıKaçıncı günündü canım. Çok üzüldüm senden baya ümitliydim ben. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Bende hiç pozitif olmuyorki kuzum sebepsiz infertilite oluyor benimBanada surekli psikolojik diyip durdular. Pirtilaşma cikti.elbetteki etkiliyor ama psikolojik diyip oturmamak lazim keske ilk kimyasalda bütün testlerimi yaptirsaydim.5 aydir bosuna dünya kadar ilaç kullandim.
Çatlamanın 11. Günü bende ilk defa ümitlenmiştim kafamın bana oyunuymuş resmen kn tahlil negatif gördüm sancılarım arttı
Ben iğne olmadım canım kan verdim çatlama gördüm ovulasyon testinde o günden sonra 11. Gün senin mesajını gördüm negatif çıkmkş ama önce sancılarım başladıİgnenin 11.gunumu kan verdiniz negatif cikmasi cok normal cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?