Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç pozitif olmuyorki kuzum sebepsiz infertilite oluyor benim

Insallah pozitif günleride görürsün canim.
Cok yipratici bende bu aydan sonra ilaclari birakip ovulasyonla takip edicem.coraspin kullanicam sadece .kafam cok doldu.

Malesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
Ay inanmıyorum canım ya ben cidden kesin bebiş var diye düşünmüştüm sağlık olsun, en yakın zamanda gelicektir bebiş

Çatlamanın 11. Günü bende ilk defa ümitlenmiştim kafamın bana oyunuymuş resmen kn tahlil negatif gördüm sancılarım arttı
11. Günde varsada çıkmaz bence yumurtlamanın 9. Günü falan olmuştur 10 günde anca yerleşiyor HCG salgılaması da 3 4 günü buluyor 14. Gün çıkar inşallah

İnşallah canım, ben de bekliyorum regli olmayı 31. Günüm. Ağrılar falan başladı 2/3 gündür oldum olucam modunda ama gelen giden yok, yumurtalar da büyümemişti bu ay, inşallah çok sarkmaz
Keşke bebiş olsa da hiç gelmese kuzum adet ama bebiş yoksa da bir an önce gelsin tabi. Hayırlısı neyse o olsun

Üzme kendini canım benim. Hepimiz aynı durumdayız biliyorum ne desem boş ama kafanı rahatlatmaya çalış. Hem 11.gün çok erken zaten, belki de hala umut vardır

Canım ovulasyon testini ne zaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkar. Yani iğnr etkisi falan değil, vücutta her zaman var olan bi hormon lh hormonu. Adete yakın kopkoyu çıkması gebelik anlamındadır. Biraz daha bekle bakalım, hayırlı sonuçlar al inşallah

Anladım ama gec dgec dollenme vs olabilir cnm hakkinda hayirlisi olsun insallah bebisinbebisine bir an once kavuşursun

Canim bence uzulmeni gerektirecek durumda degilsin.reglinin 10.gününde 15 16mm yumurtan olmasi süper birsey.cok saglikli birkisi bile 14.günde yumurtluyor..daha onceki ayda 10.gunde tam olarak olgunlasmis olabilir her ay ayni olmuyor.benim 12.günde 14mm düsün yani.gecen ay 15.günde 18mm olabildi.doktor zaten gelismez dememis sana kendiliginden catlar demis.bence müdahale etmek istememesinin nedenibazi doktorlar kimyasaldan sonra 1 ay dinlendiriyorlar.bence ovulasyona devam et.14.güne çok çok rahat hem büyür hem çatlarlar.sen kendini strese sokma

Bende hiç pozitif olmuyorki kuzum sebepsiz infertilite oluyor benim

bendede hiç pozitif olmadı. 1,5 yıldır ugrasıyoruz ama olmadı bu ayda femara ve chrimnon catlama iğnesi denedim eger bu ay da olmazsa doktor sebepsiz infertility diyeceğim dedi... bundan sonra da aşılama deneyeceğiz dedi.. artık yoruldum bıktım açıkcası aşılama denermiyim bilmiyorum

tesekkür ederim canim bilmiyordum bunu. o zaman ovulasyon testinin bi anlami yok ben normal gebelik ve erken gebelik testleriyle devam edeyim o zaman.

adet ne zaman olacagi belli degil gecen ay hapi birgün unuttum diye ayin 18 inde basladi adet kanamasi ayin 22 sinden itibaren almadim belki adet ayin 23 ünden itibarenmi baslamis sayiliyor bilmiyorum tam. bu defa ilk defa klomen kullandim belki o da geciktirir adeti. benim birde cok düzensiz yani bekleyebilecegim belirli bir gün yok sadece olursa ocak 18-27 si arasi olur diye tahmin ediyorum.

bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün insallah en gec önümüzdeki haftasonuna kadar belli olur ne oldugu.

Keşke bebiş olsa da hiç gelmese kuzum adet ama bebiş yoksa da bir an önce gelsin tabi. Hayırlısı neyse o olsun
Sana armıştım ya canım ovulasyon sonrasında daha koyu olmadı hiç, iyce azaldı silikleşti. Hatta baya gün gün de devam ettim. Dün de yaptım yine silik. Sanmıyorum bebiş olduğunu. Ağrıyıp ağrıyıp sonra başlar herhalde

Insallah pozitif günleride görürsün canim.
Cok yipratici bende bu aydan sonra ilaclari birakip ovulasyonla takip edicem.coraspin kullanicam sadece .kafam cok doldu.
Daha önce de yıkıldım ama bu başka oldu nasip benim eşim de zaman kaybetmek istemiyor aşılama deneyelim ücretsiz dedi sonra tüp yapalım bende sadece tamam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…