- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.941
Bende hiç pozitif olmuyorki kuzum sebepsiz infertilite oluyor benim
Ay inanmıyorum canım ya ben cidden kesin bebiş var diye düşünmüştümMalesef kızlar negatif test yaptırdım Pazartesi doktora gitmeye çalışacağım herhalde kist oldu bu ayda boşa gitti
11. Günde varsada çıkmaz bence yumurtlamanın 9. Günü falan olmuştur 10 günde anca yerleşiyor HCG salgılaması da 3 4 günü buluyor 14. Gün çıkar inşallahÇatlamanın 11. Günü bende ilk defa ümitlenmiştim kafamın bana oyunuymuş resmen kn tahlil negatif gördüm sancılarım arttı
Çizgi görünüyo canım. 12.gün çoğu kişinin etkisi kalmaz yani şu an her şey olabilir. Bence heyecan verici bi durum, inşallah bebiştendir artık bu çizgiAllah Allah canım bak orjinalini atıyım
Keşke bebiş olsa da hiç gelmese kuzum adet ama bebiş yoksa da bir an önce gelsin tabi. Hayırlısı neyse o olsunİnşallah canım, ben de bekliyorum regli olmayı 31. Günüm. Ağrılar falan başladı 2/3 gündür oldum olucam modunda ama gelen giden yok, yumurtalar da büyümemişti bu ay, inşallah çok sarkmaz
Üzme kendini canım benim. Hepimiz aynı durumdayız biliyorum ne desem boş ama kafanı rahatlatmaya çalış. Hem 11.gün çok erken zaten, belki de hala umut vardırO kadar morali bozuk uyandım ki, yumurtalar yeterli büyüklüğe erişmemiş takip için çağırmadı iğne vermedi doğal olarak..
Ovulasyon yapıyorum 11. Gün ve hala koyuluk yok.
Dokunsalar ağlayacağım, her şer de bir hayır vardır diye dua ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çok yordu bu süreç beni ve konuşmak istediğimde bir şey sorduğumda herkes çok büyüttüğümü abarttığımı falan düşünüyor. Kendimi daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Canım ovulasyon testini ne zaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkar. Yani iğnr etkisi falan değil, vücutta her zaman var olan bi hormon lh hormonu. Adete yakın kopkoyu çıkması gebelik anlamındadır. Biraz daha bekle bakalım, hayırlı sonuçlar al inşallahkizlar bugün sira ovulasyon testindeydi sirayla yapiyorum ya simdi yaptim ellerimi yikayana kadar 2. cizgi hemen cikmis. hala ignedenmi bilmiyorum daha sadece 12. gün. igneden olabilir daha cünkü ovulasyon testleri gebelik testlerinden daha hassas gibi geldi bana. yarin sira gebelik testinde.
daha cok erken bosuna heveslenmek istemiyorum sadece dua ediyorum zaten birseyi degistiremem artik allah verdiyse verdi vermediyse denemeye devam. allahim bizi bize nasip etmeyecegi seylerin pesinden kosturmasin emeklerimizi dualarimizi bosa cikartmasin insallah
Ben iğne olmadım canım kan verdim çatlama gördüm ovulasyon testinde o günden sonra 11. Gün senin mesajını gördüm negatif çıkmkş ama önce sancılarım başladı
okudum çoğunlukta da 11-12 çıkan da çok var nasip bekliyorum zaten adeti
O kadar morali bozuk uyandım ki, yumurtalar yeterli büyüklüğe erişmemiş takip için çağırmadı iğne vermedi doğal olarak..
Ovulasyon yapıyorum 11. Gün ve hala koyuluk yok.
Dokunsalar ağlayacağım, her şer de bir hayır vardır diye dua ile kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama çok yordu bu süreç beni ve konuşmak istediğimde bir şey sorduğumda herkes çok büyüttüğümü abarttığımı falan düşünüyor. Kendimi daha önce hiç bu kadar yalnız hissetmemiştim.
Ne yapacağımı şaşırdım.
Bende hiç pozitif olmuyorki kuzum sebepsiz infertilite oluyor benim
Canım ovulasyon testini ne zaman yaparsan yap ikinci çizgi çıkar. Yani iğnr etkisi falan değil, vücutta her zaman var olan bi hormon lh hormonu. Adete yakın kopkoyu çıkması gebelik anlamındadır. Biraz daha bekle bakalım, hayırlı sonuçlar al inşallah
Gece erken gebelik testi yaptım canım. İçime su serpiliyor . İnşallah11.gun kan icin cok erken bence negatif cikmasi normal simdi varsa idrar testi yapin pozitif olursa kan verin
Gece erken gebelik testi yaptım canım. İçime su serpiliyor . İnşallah
Dualarınızda bana da yer verin olur mu ? :) İnşallah canım Allah razı olsunKi
Hic farketmez cnm 14.gunune itibar et inşallah seninledir bebisin
Kız nasıl güzel dua gibi geliverdi banaGuzel haberi alinca gidip hergün test yaptir o sağlik ocaginda.
Sana armıştım ya canım ovulasyon sonrasında daha koyu olmadı hiç, iyce azaldı silikleşti. Hatta baya gün gün de devam ettim. Dün de yaptım yine silik. Sanmıyorum bebiş olduğunu. Ağrıyıp ağrıyıp sonra başlar herhaldeKeşke bebiş olsa da hiç gelmese kuzum adet ama bebiş yoksa da bir an önce gelsin tabi. Hayırlısı neyse o olsun
Daha önce de yıkıldım ama bu başka oldu nasip benim eşim de zaman kaybetmek istemiyor aşılama deneyelim ücretsiz dedi sonra tüp yapalım bende sadece tamam dedimInsallah pozitif günleride görürsün canim.
Cok yipratici bende bu aydan sonra ilaclari birakip ovulasyonla takip edicem.coraspin kullanicam sadece .kafam cok doldu.
Oh iki kız bir ana için Harika bişey maşallah onlara sağlıkla gelsinler inşallahKizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?