Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmis biz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin ikisinide. digerinin cinsiyetinide cok merak ettim simdi :))

Ben bugün prf gittim sabah bana eşin spermleri iyi dene birkere dedi canım seninde haberin olsun bunu duymak için 230 tl verdim

Amin canim inss saglkli zmaanli gelirler. Her gttgmde rahm agzina bakiliyo acklik baslamasn die. Yok digeri heyecan yaratiyo suan :) yapi olark kiza benziyorms ama net degl:)

Saglikli olsunda kiz erkek farketmez canim... ikiz olup 35 36 haftaya kadar dayanabilen var.sen kendini erken dogum diye şartlandirma.kilo ile alakali birazda .sen zayifsin.

Saglikli olsunda kiz erkek farketmez canim... ikiz olup 35 36 haftaya kadar dayanabilen var.sen kendini erken dogum diye şartlandirma.kilo ile alakali birazda .sen zayifsin.
Aynen canim giderim die dusunuyorm inss ya saglkli gidiyo zayifim daha kilo almadm sayilir bakalim sagolasn kuzum agzndn bal dmliyo vala❤

yaa inşallah morale o kadar ihtiyacım var ki dengemi sağlayamıyorum kaç gündür iyi numarası yapmaktan bir hal oldum resmen
gebelik kimyasaldı ama benim kimyamı da bozdu sağolsun

Kizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmis biz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah Allah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. Bende kızım olmasını çok isterim

Gebeliği gebelik testleriyle kontrol etmek en garantisi canım.
Klomen adeti geciktirmez genelde kist olmadığı sürece. Yani kendi regl düzeninde adet olursun ama düzensizse yine düzensiz gelebilir canım. Tabi gelmesin de bebiş olsun inşallah

Biliyorum canım atmıştın, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyomuş canım. Ama hiç belli olmaz sen umudunu kesme

Ay maşallah kuzum yaa ne güzel bi duygudur diğer bebiş göstermiyo mu kendini :) zaten sağlıklı olsunlar en önemlisi o. Darısı başımıza inşallah canım

amin canim. haklisin bende düsünemiyorum hic ama artik gebelik testleri yapacagim sagol.

adeti etkilemiyorsa o da iyiymis. insallah adet gelmez bebegimiz gelir. ben adeti olursa ayin 25 i civari diye tahmin ediyorum ama insallah olmaz. testleride hergün yapiyorum paylasiyorum. igne etkisini merak ettigimden yapmistim cizgi belli oluyordu daha bakalim artik önümüzdeki hafta belli olacak hersey hayirlisi oldun

yaa inşallah morale o kadar ihtiyacım var ki dengemi sağlayamıyorum kaç gündür iyi numarası yapmaktan bir hal oldum resmen
gebelik kimyasaldı ama benim kimyamı da bozdu sağolsun

Dedigim gibi canim genelde doktorlar eger erkenden gelisen 2 den fazla yumurta olunca kendi haline birakiyorlar.dördüz sagliksiz gebelik olanlar var. sen ovulasyonla takip et catlama ignesi olmadan daha saglikli olur.hem eger pırtılasma sorunun falan yoksa kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…