- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.961
İnşallah canım hepimize inşallahAy inanmıyorum canım ya ben cidden kesin bebiş var diye düşünmüştümsağlık olsun, en yakın zamanda gelicektir bebiş
canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin ikisinide. digerinin cinsiyetinide cok merak ettim simdi :))Kizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
Ben bugün prf gittim sabah bana eşin spermleri iyi dene birkere dedi canım seninde haberin olsun bunu duymak için 230 tl verdimbendede hiç pozitif olmadı. 1,5 yıldır ugrasıyoruz ama olmadı bu ayda femara ve chrimnon catlama iğnesi denedim eger bu ay da olmazsa doktor sebepsiz infertility diyeceğim dedi... bundan sonra da aşılama deneyeceğiz dedi.. artık yoruldum bıktım açıkcası aşılama denermiyim bilmiyorum
Kizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
Digeri belli degil canim bencede super olur esimde erkek istegini yasasin istiyorm:) aminn canim darisi tez zamanda basina❤Oh iki kız bir ana için Harika bişey maşallah onlara sağlıkla gelsinler inşallah
Yaa ne güzel maşallah sağlıcakla al kucağına canımKizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
Amin canim inss saglkli zmaanli gelirler. Her gttgmde rahm agzina bakiliyo acklik baslamasn die. Yok digeri heyecan yaratiyo suan :) yapi olark kiza benziyorms ama net degl:)Allah anali babali büyütsün canim. Digeri belli olmadimi
Sagol canim inss darisi sizlerin basina Allah bu yolda cabalayn herkese nasip etsnYaa ne güzel maşallah sağlıcakla al kucağına canım
Amin canim inss saglkli zmaanli gelirler. Her gttgmde rahm agzina bakiliyo acklik baslamasn die. Yok digeri heyecan yaratiyo suan :) yapi olark kiza benziyorms ama net degl:)
Aminn canim sagolasn darisi basiniza evet o minnosum heyecan yaratiyo bizlere:))canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin ikisinide. digerinin cinsiyetinide cok merak ettim simdi :))
Aynen canim giderim die dusunuyorm inss ya saglkli gidiyo zayifim daha kilo almadm sayilir bakalim sagolasn kuzum agzndn bal dmliyo vala❤Saglikli olsunda kiz erkek farketmez canim... ikiz olup 35 36 haftaya kadar dayanabilen var.sen kendini erken dogum diye şartlandirma.kilo ile alakali birazda .sen zayifsin.
yaa inşallah morale o kadar ihtiyacım var ki dengemi sağlayamıyorum kaç gündür iyi numarası yapmaktan bir hal oldum resmenCanim bence uzulmeni gerektirecek durumda degilsin.reglinin 10.gününde 15 16mm yumurtan olmasi süper birsey.cok saglikli birkisi bile 14.günde yumurtluyor..daha onceki ayda 10.gunde tam olarak olgunlasmis olabilir her ay ayni olmuyor.benim 12.günde 14mm düsün yani.gecen ay 15.günde 18mm olabildi.doktor zaten gelismez dememis sana kendiliginden catlar demis.bence müdahale etmek istememesinin nedenibazi doktorlar kimyasaldan sonra 1 ay dinlendiriyorlar.bence ovulasyona devam et.14.güne çok çok rahat hem büyür hem çatlarlar.sen kendini strese sokma
Aminnnn inşallah canımSagol canim inss darisi sizlerin basina Allah bu yolda cabalayn herkese nasip etsn
Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahKizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
Gebeliği gebelik testleriyle kontrol etmek en garantisi canım.tesekkür ederim canim bilmiyordum bunu. o zaman ovulasyon testinin bi anlami yok ben normal gebelik ve erken gebelik testleriyle devam edeyim o zaman.
adet ne zaman olacagi belli degil gecen ay hapi birgün unuttum diye ayin 18 inde basladi adet kanamasi ayin 22 sinden itibaren almadim belki adet ayin 23 ünden itibarenmi baslamis sayiliyor bilmiyorum tam. bu defa ilk defa klomen kullandim belki o da geciktirir adeti. benim birde cok düzensiz yani bekleyebilecegim belirli bir gün yok sadece olursa ocak 18-27 si arasi olur diye tahmin ediyorum.
bugün yumurtlamadan sonraki 10. gün insallah en gec önümüzdeki haftasonuna kadar belli olur ne oldugu.
Biliyorum canım atmıştın, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyomuş canım. Ama hiç belli olmaz sen umudunu kesmeSana armıştım ya canım ovulasyon sonrasında daha koyu olmadı hiç, iyce azaldı silikleşti. Hatta baya gün gün de devam ettim. Dün de yaptım yine silik. Sanmıyorum bebiş olduğunu. Ağrıyıp ağrıyıp sonra başlar herhalde
Ay maşallah kuzum yaa ne güzel bi duygudurKizlar selam nasilsiniz❤ bir bebegimizin cinsiyeti belli oldu kiz olacakmisbiz sormadn dr soledi. Oldu ya buna sukrediyoruz saglkli olsn yeter bize. Dualarim sizle kzlar
amin canim benim masallah allahim korusun siziAminn canim sagolasn darisi basiniza evet o minnosum heyecan yaratiyo bizlere:))
Gebeliği gebelik testleriyle kontrol etmek en garantisi canım.
Klomen adeti geciktirmez genelde kist olmadığı sürece. Yani kendi regl düzeninde adet olursun ama düzensizse yine düzensiz gelebilir canım. Tabi gelmesin de bebiş olsun inşallah
yaa inşallah morale o kadar ihtiyacım var ki dengemi sağlayamıyorum kaç gündür iyi numarası yapmaktan bir hal oldum resmen
gebelik kimyasaldı ama benim kimyamı da bozdu sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?