Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biliyorum canım atmıştın, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyomuş canım. Ama hiç belli olmaz sen umudunu kesme
Sanırım ben de çok nadir normal yumurtlama oluyor, ben ilaç kullandım ama kısmet olmayınca işe yaramıyor. Sürekli gribim, ialç da kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye. Geçmiyor da. Bal, limon, zencefil içiyorum bir aydır hergün

Bilmiyorum ki belki de pıhtılaşma sorunum var araştırmadı hiç hayırlısıyla bi gebe kalsaydık gerçekten ne zor işmiş

Bir sorum var 4aydır klomen son ay çatlatma iğnesi oldum .3 yumurtam vardı . Tutmadı.dr bana adetin ikinci günü gel dedi. Klomende vermiycek acaba şimdiki tedavi ne olur? Hiç bilgim yok da..

Ay maşallah kuzum yaa ne güzel bi duygudur diğer bebiş göstermiyo mu kendini :) zaten sağlıklı olsunlar en önemlisi o. Darısı başımıza inşallah canım
Sagol kuzum acik etmedi kendini heyecan yaratiyo o bebisim:) gercktn tarifsiz duygularms bide tupbebekle elde ednce hersyde cok farkli hissediyorsn asiri duygusalm ya instgramda dogum fotocularn fotolarina bakarken gozumdn yas gidiyo:) sizlernde yasamasni cok istiyorm dogumda hepinize bol dua❤

Ne kadar güzel:) Rabbim iki evladınıda kucağına almayı nasip etsin inşallah, ömür boyu güzel günlerini gör

Bir sorum var 4aydır klomen son ay çatlatma iğnesi oldum .3 yumurtam vardı . Tutmadı.dr bana adetin ikinci günü gel dedi. Klomende vermiycek acaba şimdiki tedavi ne olur? Hiç bilgim yok da..

Muhtemelen aşılamaya gecer.yine klimen verir cünkü yumurtan gelisebiliyor sonucta.klomenle aşılamayi dener bence

Bilmiyorum ki belki de pıhtılaşma sorunum var araştırmadı hiç hayırlısıyla bi gebe kalsaydık gerçekten ne zor işmiş

Genelde ilk kimyasaldan sonra saglikli gebelik oluyor canim. Benim 3.kimyasal oldugundan testler yapildi. Insallah olmaz ama eger olursada muhakkak testlerini yaptir. 7.kimyasaldan sonra teshis konulanlar var.

merhaba kizlar bugün igneden sonraki 12. gün doldu aksamada 13. gün dolcak.
catlamadan sonraki 11. gün.
cok sicakliyorum birkac gündür. sabahtan beride sanki adet olacakmisim gibi hafif agrilar oluyor karnimda. belimde biraz hafiften agriyor.
az öncede test yaptim silik bile cikmadi cizgi tamamen bembeyaz

hamile arkadaslarimiz sizde adet olacakmissiniz gibi olan agrilar catlamadan kac gün sonra olmustu hatirliyormusunuz ?

artik umudum kalmadi ya silik bile ciksa igne etkisinden oldugunu bilsem bile mutlu oluyordum yinede.

artik olmaz herhalde

bi taraftan düsünüyorum acaba benim tüplermi kapali ? cünkü yumurta olusuyor catliyorda e gerekli zamanlarda birliktelikte oluyor hersey tutuyor buna ragmen olmuyorsa acaba tüpler mi kapali diye düsündüm.

doktoruma bunu söylesemmi ?

testide ekliyorum

Eklentiler

• FC74DC97-30F7-49A6-9ED2-D84A6AF4C085.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 54
Cnm ayni benimde 12.gun boyle cikti idrarda ama kan negatifti 14.gun daha koyuydu testim ve kan pozitifti bence 2 gun daha bekle
Gerçekten mi şuan bana umut oldun kan testim negatif çıktı. 12. Gün beta hcg kaçtı senin ??

Ne çıkmış canım o arkadaşın sonucu. Benimde 4 oldu kimyasal. 1 yıl oldu sınuncusuna. Klomen denedim olmadı geçen ay bu ay 2. Bakalım nasip

Onada benim gibi genetik test yapildi pirtilasma sorunu cikti. Hamilelik öncesi coraspin kullandi simdi hamile kan sulandirici igne oluyor hergün. Benimde bilinen 3 kimyasalim var bu ay genetik test yapildi bendede pirtilasma problemi cikti bende coraspin kullaniyorum simdi.eger gecen ay farketseydik bosuna kimyasal oldu. Eger 2 kimyasal varsa muhakkak genetik test yapilmasi lazim.

Bariz bi belirti olmuyor canim regl agrilari cok oluyor sorasindada cok devm etti benim. Adet donemine bnzer oluyorms. Ins oyle bir durum yoktur canim bir film cektir bence. Takiptn once bi film istiyorlar genelde ona gore ilerleniyor hemde filmden sora olumlu sonuc alanlarda oluyorms kanallar acildgindn. Hakkinda hayirlisi olsn inss❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…