- 10 Temmuz 2016
- 1.584
- 1.734
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #16.981
Sanırım ben de çok nadir normal yumurtlama oluyor, ben ilaç kullandım ama kısmet olmayınca işe yaramıyor. Sürekli gribim, ialç da kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye. Geçmiyor da. Bal, limon, zencefil içiyorum bir aydır hergünBiliyorum canım atmıştın, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyomuş canım. Ama hiç belli olmaz sen umudunu kesme
Bilmiyorum ki belki de pıhtılaşma sorunum var araştırmadı hiçDedigim gibi canim genelde doktorlar eger erkenden gelisen 2 den fazla yumurta olunca kendi haline birakiyorlar.dördüz sagliksiz gebelik olanlar var. sen ovulasyonla takip et catlama ignesi olmadan daha saglikli olur.hem eger pırtılasma sorunun falan yoksa kimyasaldan sonra gebelik daha kolay oluyor.
Aminn canim. Allah gonlune gore nasip etsn. Hayirli saglkli bi gebelk olsn yeterki senin icinde dualarim❤Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahAllah sağlıkla ikisini de kucağına almayı nasip etsin. Bende kızım olmasını çok isterim
Sagol kuzum acik etmedi kendini heyecan yaratiyo o bebisim:) gercktn tarifsiz duygularms bide tupbebekle elde ednce hersyde cok farkli hissediyorsn asiri duygusalm ya instgramda dogum fotocularn fotolarina bakarken gozumdn yas gidiyo:) sizlernde yasamasni cok istiyorm dogumda hepinize bol dua❤Ay maşallah kuzum yaa ne güzel bi duygudurdiğer bebiş göstermiyo mu kendini :) zaten sağlıklı olsunlar en önemlisi o. Darısı başımıza inşallah canım
Ne kadar güzel:) Rabbim iki evladınıda kucağına almayı nasip etsin inşallah, ömür boyu güzel günlerini görSagol kuzum acik etmedi kendini heyecan yaratiyo o bebisim:) gercktn tarifsiz duygularms bide tupbebekle elde ednce hersyde cok farkli hissediyorsn asiri duygusalm ya instgramda dogum fotocularn fotolarina bakarken gozumdn yas gidiyo:) sizlernde yasamasni cok istiyorm dogumda hepinize bol dua❤
Bir sorum var 4aydır klomen son ay çatlatma iğnesi oldum .3 yumurtam vardı . Tutmadı.dr bana adetin ikinci günü gel dedi. Klomende vermiycek acaba şimdiki tedavi ne olur? Hiç bilgim yok da..
Bilmiyorum ki belki de pıhtılaşma sorunum var araştırmadı hiçhayırlısıyla bi gebe kalsaydık gerçekten ne zor işmiş
Çıktı maalesef negatifmerhaba canım çıktımı sonucun? inşallah pozitiftir
Gerçekten mi şuan bana umut oldun kan testim negatif çıktı. 12. Gün beta hcg kaçtı senin ??Cnm ayni benimde 12.gun boyle cikti idrarda ama kan negatifti 14.gun daha koyuydu testim ve kan pozitifti bence 2 gun daha bekle
zaten tedavi görmeyenler anlayamaz ki kimyasalı adet gecikmesi saniyor.Genelde ilk kimyasaldan sonra saglikli gebelik oluyor canim. Benim 3.kimyasal oldugundan testler yapildi. Insallah olmaz ama eger olursada muhakkak testlerini yaptir. 7.kimyasaldan sonra teshis konulanlar var.
zaten tedavi görmeyenler anlayamaz ki kimyasalı adet gecikmesi
Tedavi gören ve çocuk isteyenler denilebilir.benim diger 2 kimyasali tedavi görmeden önce farkettim.hamilelik istedigimden ikisindede regli tarihi öncesi erken gebelik testi yaptim.
zaten tedavi görmeyenler anlayamaz ki kimyasalı adet gecikmesi saniyor.
Ne çıkmış canım o arkadaşın sonucu. Benimde 4 oldu kimyasal. 1 yıl oldu sınuncusuna. Klomen denedim olmadı geçen ay bu ay 2. Bakalım nasipBir tanidik var 5kimyasal gebelij ve 2 kürtajdan sonra testler yapilmiş bence sacma yazik kadincagiz 8yik gitti geldi
Ne çıkmış canım o arkadaşın sonucu. Benimde 4 oldu kimyasal. 1 yıl oldu sınuncusuna. Klomen denedim olmadı geçen ay bu ay 2. Bakalım nasip
Aminn cnaim inss darisi sizlern basinaNe kadar güzel:) Rabbim iki evladınıda kucağına almayı nasip etsin inşallah, ömür boyu güzel günlerini gör
Kızlar yedisınde ıgne vurulmustum bugun kan testi yaptırmayı dusunuyorum cıkar mı sızce
Bariz bi belirti olmuyor canim regl agrilari cok oluyor sorasindada cok devm etti benim. Adet donemine bnzer oluyorms. Ins oyle bir durum yoktur canim bir film cektir bence. Takiptn once bi film istiyorlar genelde ona gore ilerleniyor hemde filmden sora olumlu sonuc alanlarda oluyorms kanallar acildgindn. Hakkinda hayirlisi olsn inss❤merhaba kizlar bugün igneden sonraki 12. gün doldu aksamada 13. gün dolcak.
catlamadan sonraki 11. gün.
cok sicakliyorum birkac gündür. sabahtan beride sanki adet olacakmisim gibi hafif agrilar oluyor karnimda. belimde biraz hafiften agriyor.
az öncede test yaptim silik bile cikmadi cizgi tamamen bembeyaz
hamile arkadaslarimiz sizde adet olacakmissiniz gibi olan agrilar catlamadan kac gün sonra olmustu hatirliyormusunuz ?
artik umudum kalmadi ya silik bile ciksa igne etkisinden oldugunu bilsem bile mutlu oluyordum yinede.
artik olmaz herhalde
bi taraftan düsünüyorum acaba benim tüplermi kapali ? cünkü yumurta olusuyor catliyorda e gerekli zamanlarda birliktelikte oluyor hersey tutuyor buna ragmen olmuyorsa acaba tüpler mi kapali diye düsündüm.
doktoruma bunu söylesemmi ?
testide ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?