Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayırlı sonuçlar al inşallah canım. Bebiş varsa zaten daha erken yeni yeni hcg salgılamaya başlar kuzum

Aman sen öncelikle kendine dikkat et canım. Senin iyi olman çok önemli bu konuda. Bebiş de gelicek Allahın izniyle

Allah razı olsun canım benim hep dua et bize.
Çok iyi anlayabiliyorum seni. Ben hamile olmadığım halde bebek fotoğraflarında duygulanıyorum gözümden yaşlar akıyo, sen bi de hamilesin iyice hormonlar tavan :)

Allah razı olsun canım benim hep dua et bize.
Çok iyi anlayabiliyorum seni. Ben hamile olmadığım halde bebek fotoğraflarında duygulanıyorum gözümden yaşlar akıyo, sen bi de hamilesin iyice hormonlar tavan :)

Sen ne durumdasin canim.esine test yapildimi

Sen ne durumdasin canim.esine test yapildimi
Yok canım henüz yaptırmadık. Şu aralar yumurtlama dönemime giriyo olmalıyım. Bı ay takip etmiyorum canım biliyosun. Vücudumdan anlayabiliyorum ama. İşte adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo, diğer adete kadar böyle olsun diyorum. O yüzden şimdi test de yaptıramıyoruz eşime. Artık adet olursam o zaman yaptırırız büyük ihtimalle kuzum. 3 gün cinsel perhiz gerekiyo ya o yüzden. Bu ay saldım iyice, dediğim gibi biraz manevi yönden çalışmalara yöneldim bu ay. Hayırlısı Allahtan artık

amin canim sagol. benim doktorum hicbirsey yapmadi direkt tek doz klomen verdi cok azmis aslinda. benim titoid az calisiyor ona bakmadi kanallara filanda hic bakmadi kendiliginden olacak diye bekliyor galiba. yasimizda geciyor daha fazla gec olmadan en azindan 2 cocugum olsun isterim

cikacak olsa simdiye silik filanda olsa cikmasi gerekirdi degilmi ?

internette bazilarinda okudum cok uzun süre negatif de ciktigi oluyormus ama bilmiyorum ya olmadi galiba

cok sükür adet de olmadim bilmiyorum umudum tükendi benim artik silik bile cikmiyo tam beyaz.
burdaki hamile arkadaslarda silik cikiyordu catlamadan sonraki 10. günde galiba yanlis hatirlamiyorsam..

Bende bir hoş oldum bu ay doktor bile artik istemiyor gibisin diyor. Bakalim yarin kontrol var yumurta gelismişmi diye yarin 15.gün reglinin .gerçi belirti falan yok gecen ay 14.gün azbiraz kasiklarim agriyip akinti olmustu.gelismediyse bende 4 5 ay ilacsiz takip edicem.

Bencede erken olabilir moralini bozma canım. Benimde 12.gün ama adet ağrılarından ve karın guruldamasindan dolayı adet oldum olucam diye bekliyorum. Bu beklemelerimiz hayırla sonuçlanır inşallah
insallah canim da o agrilar gelip gidiyor sabah olmustu sadece 1-2 saat sonra gecti ara ara gelip gidiyor böyle. baska birsey hissetmiyorum simdilik. bozulduydu moralim de sizin yazilarinizi okuyunca iyi geliyor bakalim nasip artik önümüzdeki hafta kesinlesir insallah. doktorum bana 30 ocakta filan test yap dedi de o kadar bekleyemem :)

Bencede öyle . Erteleyim ben bu işi .zaten sigortamız yok aşılamaya okadar para veremem . Hem 9 aydır deniyordum .1 sene daha kendiliğinden deneyelim bari .. teşekkür ederim :)

Evet canim cok zor maddi manevi yipratiyor. Asilama 1000tl civari.bizde cok zorlaniyoruz ilk asilamam kimyasal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…