- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.001
merhaba kizlar bugün igneden sonraki 12. gün doldu aksamada 13. gün dolcak.
catlamadan sonraki 11. gün.
cok sicakliyorum birkac gündür. sabahtan beride sanki adet olacakmisim gibi hafif agrilar oluyor karnimda. belimde biraz hafiften agriyor.
az öncede test yaptim silik bile cikmadi cizgi tamamen bembeyaz
hamile arkadaslarimiz sizde adet olacakmissiniz gibi olan agrilar catlamadan kac gün sonra olmustu hatirliyormusunuz ?
artik umudum kalmadi ya silik bile ciksa igne etkisinden oldugunu bilsem bile mutlu oluyordum yinede.
artik olmaz herhalde
bi taraftan düsünüyorum acaba benim tüplermi kapali ? cünkü yumurta olusuyor catliyorda e gerekli zamanlarda birliktelikte oluyor hersey tutuyor buna ragmen olmuyorsa acaba tüpler mi kapali diye düsündüm.
doktoruma bunu söylesemmi ?
testide ekliyorum
Hayırlı sonuçlar al inşallah canım. Bebiş varsa zaten daha erken yeni yeni hcg salgılamaya başlar kuzumamin canim. haklisin bende düsünemiyorum hic ama artik gebelik testleri yapacagim sagol.
adeti etkilemiyorsa o da iyiymis. insallah adet gelmez bebegimiz gelir. ben adeti olursa ayin 25 i civari diye tahmin ediyorum ama insallah olmaz. testleride hergün yapiyorum paylasiyorum. igne etkisini merak ettigimden yapmistim cizgi belli oluyordu daha bakalim artik önümüzdeki hafta belli olacak hersey hayirlisi oldun
Aman sen öncelikle kendine dikkat et canım. Senin iyi olman çok önemli bu konuda. Bebiş de gelicek Allahın izniyleSanırım ben de çok nadir normal yumurtlama oluyor, ben ilaç kullandım ama kısmet olmayınca işe yaramıyor. Sürekli gribim, ialç da kullanmıyorum ne olur ne olmaz diye. Geçmiyor da. Bal, limon, zencefil içiyorum bir aydır hergün
Bı sansımı deneyim :) belki cıkarKanda cikar ama bazi arkadaslarin 14 15.gunlerde cikti
Allah razı olsun canım benim hep dua et bize.Sagol kuzum acik etmedi kendini heyecan yaratiyo o bebisim:) gercktn tarifsiz duygularms bide tupbebekle elde ednce hersyde cok farkli hissediyorsn asiri duygusalm ya instgramda dogum fotocularn fotolarina bakarken gozumdn yas gidiyo:) sizlernde yasamasni cok istiyorm dogumda hepinize bol dua❤
Allah razı olsun canım benim hep dua et bize.
Çok iyi anlayabiliyorum seni. Ben hamile olmadığım halde bebek fotoğraflarında duygulanıyorum gözümden yaşlar akıyo, sen bi de hamilesin iyice hormonlar tavan :)
Yok canım henüz yaptırmadık. Şu aralar yumurtlama dönemime giriyo olmalıyım. Bı ay takip etmiyorum canım biliyosun. Vücudumdan anlayabiliyorum ama. İşte adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo, diğer adete kadar böyle olsun diyorum. O yüzden şimdi test de yaptıramıyoruz eşime. Artık adet olursam o zaman yaptırırız büyük ihtimalle kuzum. 3 gün cinsel perhiz gerekiyo ya o yüzden. Bu ay saldım iyice, dediğim gibi biraz manevi yönden çalışmalara yöneldim bu ay. Hayırlısı Allahtan artıkSen ne durumdasin canim.esine test yapildimi
Bariz bi belirti olmuyor canim regl agrilari cok oluyor sorasindada cok devm etti benim. Adet donemine bnzer oluyorms. Ins oyle bir durum yoktur canim bir film cektir bence. Takiptn once bi film istiyorlar genelde ona gore ilerleniyor hemde filmden sora olumlu sonuc alanlarda oluyorms kanallar acildgindn. Hakkinda hayirlisi olsn inss❤
hic bilmiyorumki canim 11. günde erkenmi daha kafam calismiyo artikErken yapmıssın testi bence belkıde ıgnenın etkısı bıttı onu gösteriyor
insallaHayırlı sonuçlar al inşallah canım. Bebiş varsa zaten daha erken yeni yeni hcg salgılamaya başlar kuzum
insallah canim insallah aminnnHayırlı sonuçlar al inşallah canım. Bebiş varsa zaten daha erken yeni yeni hcg salgılamaya başlar kuzum
Bencede erken olabilir moralini bozma canım. Benimde 12.gün ama adet ağrılarından ve karın guruldamasindan dolayı adet oldum olucam diye bekliyorum. Bu beklemelerimiz hayırla sonuçlanır inşallahinsalla
insallah canim insallah aminnn
Yok canım henüz yaptırmadık. Şu aralar yumurtlama dönemime giriyo olmalıyım. Bı ay takip etmiyorum canım biliyosun. Vücudumdan anlayabiliyorum ama. İşte adet bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyo, diğer adete kadar böyle olsun diyorum. O yüzden şimdi test de yaptıramıyoruz eşime. Artık adet olursam o zaman yaptırırız büyük ihtimalle kuzum. 3 gün cinsel perhiz gerekiyo ya o yüzden. Bu ay saldım iyice, dediğim gibi biraz manevi yönden çalışmalara yöneldim bu ay. Hayırlısı Allahtan artık
insallah canim da o agrilar gelip gidiyor sabah olmustu sadece 1-2 saat sonra gecti ara ara gelip gidiyor böyle. baska birsey hissetmiyorum simdilik. bozulduydu moralim de sizin yazilarinizi okuyunca iyi geliyor bakalim nasip artik önümüzdeki hafta kesinlesir insallah. doktorum bana 30 ocakta filan test yap dedi de o kadar bekleyemem :)Bencede erken olabilir moralini bozma canım. Benimde 12.gün ama adet ağrılarından ve karın guruldamasindan dolayı adet oldum olucam diye bekliyorum. Bu beklemelerimiz hayırla sonuçlanır inşallah
Bencede öyle . Erteleyim ben bu işi .zaten sigortamız yok aşılamaya okadar para veremem . Hem 9 aydır deniyordum .1 sene daha kendiliğinden deneyelim bari .. teşekkür ederim :)Muhtemelen aşılamaya gecer.yine klimen verir cünkü yumurtan gelisebiliyor sonucta.klomenle aşılamayi dener bence
Bencede öyle . Erteleyim ben bu işi .zaten sigortamız yok aşılamaya okadar para veremem . Hem 9 aydır deniyordum .1 sene daha kendiliğinden deneyelim bari .. teşekkür ederim :)
İnşallah canım, bu süreçte hepimiz yıpranıyoruz. Büyürse yumurtam aşılama düşünmeye başlıycam gibiAman sen öncelikle kendine dikkat et canım. Senin iyi olman çok önemli bu konuda. Bebiş de gelicek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?