- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.021
Adet tarihin 30 ocak mı canım? Benim bugün 12. Gün beklenen adetim 25 ocak sence ne zaman yapsam çıkarinsallah canim da o agrilar gelip gidiyor sabah olmustu sadece 1-2 saat sonra gecti ara ara gelip gidiyor böyle. baska birsey hissetmiyorum simdilik. bozulduydu moralim de sizin yazilarinizi okuyunca iyi geliyor bakalim nasip artik önümüzdeki hafta kesinlesir insallah. doktorum bana 30 ocakta filan test yap dedi de o kadar bekleyemem :)
Test mi yaptın canımBenim de 14. Gün ama olmadı galiba
Tiroit onemli canim ya o hormonun dusk olmasi isteniyor gebelige etkisi var. Ac karnla her sabah hap iciyordm bnde sora toparlamsti deger ihmal etme dermamin canim sagol. benim doktorum hicbirsey yapmadi direkt tek doz klomen verdi cok azmis aslinda. benim titoid az calisiyor ona bakmadi kanallara filanda hic bakmadi kendiliginden olacak diye bekliyor galiba. yasimizda geciyor daha fazla gec olmadan en azindan 2 cocugum olsun isterim
cikacak olsa simdiye silik filanda olsa cikmasi gerekirdi degilmi ?
internette bazilarinda okudum cok uzun süre negatif de ciktigi oluyormus ama bilmiyorum ya olmadi galiba
cok sükür adet de olmadim bilmiyorum umudum tükendi benim artik silik bile cikmiyo tam beyaz.
burdaki hamile arkadaslarda silik cikiyordu catlamadan sonraki 10. günde galiba yanlis hatirlamiyorsam..
Evet canim :/Test mi yaptın canım
benim bat belli degil cok düzensiz canim. gecen ay 18 aralikta adet baslamisti 22. sinden itibaren dogum kontrol hapi almadim bu ay bilmiyorum 25-28 ocak arasi olur herhalde en gec diye tahmin ediyorum.Adet tarihin 30 ocak mı canım? Benim bugün 12. Gün beklenen adetim 25 ocak sence ne zaman yapsam çıkar
amin insallah canim. tiroid yumurta olusumu icinmi önemliydi yoksa genel gebelik icinmi bilmiyorum bende hap kullaniyorum sabahlari iciyorum yumurta olustuguna göre deger normaldir herhalde dikkat ediyorum. insallah olsun bu ay artikTiroit onemli canim ya o hormonun dusk olmasi isteniyor gebelige etkisi var. Ac karnla her sabah hap iciyordm bnde sora toparlamsti deger ihmal etme dermtabiki haklisn bstan arastrmk mantkli. Test icn ckmayabilir ya hemen once kana karisiyo hormon bide gec dollenebilr vs. Adet olana kadr umut hep var bnce. Idrarda negatif girp kanda pozitf alanda duyuyorz inss nasip olmstir sana da
Inşallah gelmez adetinde güzel haber alırsın bizede haber verirsin birlikte seviniriz :)benim bat belli degil cok düzensiz canim. gecen ay 18 aralikta adet baslamisti 22. sinden itibaren dogum kontrol hapi almadim bu ay bilmiyorum 25-28 ocak arasi olur herhalde en gec diye tahmin ediyorum.
12. gün de hala erken galiba canim hic bilmiyorum daha tecrübeli arkadaslarin bilgisi daha iyi bu konuda. positifde olsa negatifde olsa en erken 14. günden itibaren testleri ciddiye alabilecegimizi söylediklerini hatirliyorum.
ben daha testlerle denemeye devam ediyorum eger önümüzdeki hafta pazara kadar cift cizgi görmezsem adet de olmazsam ondan sonraki pazartesi doktora giderim.
Yazık ya doktorlar için bizim piskolojimiz hiç önemli değil.kimyasal gebeliği ilk defa burda öğrendim, duydum.zaten çoğu şeyi ýasayarak öğreniyoruz.rabbim beterinden korusun hepimize inşallah sağlıklı gebelik nasip ederBir tanidik var 5kimyasal gebelij ve 2 kürtajdan sonra testler yapilmiş bence sacma yazik kadincagiz 8yik gitti geldi
Gerçekten mi şuan bana umut oldun kan testim negatif çıktı. 12. Gün beta hcg kaçtı senin ??
Suan bana da umut oldu1.38 çıkmışsti 12.gun cnm 14.gun 50 küsur çıkmıştı senin kac çıktı bence 14.gun idrar yap sonra kan ver
Hadi inşallah gelişmiştir güzelce yumurtaların kuzum. Artık coraspin falan da kullandığın için korkmanı gerektiricek bi şey yok. İnşallah artık daha kolay olucakBende bir hoş oldum bu ay doktor bile artik istemiyor gibisin diyor. Bakalim yarin kontrol var yumurta gelismişmi diye yarin 15.gün reglinin .gerçi belirti falan yok gecen ay 14.gün azbiraz kasiklarim agriyip akinti olmustu.gelismediyse bende 4 5 ay ilacsiz takip edicem.
Suan bana da umut olduİnşallah
Yavaş yavaş artık farklı tedavilere yöneliyoruz canım. Keşke daha fazla uğraştırmadan gelse bebişlerİnşallah canım, bu süreçte hepimiz yıpranıyoruz. Büyürse yumurtam aşılama düşünmeye başlıycam gibi
11. Gün 0,5 çıktı canım bir daha da vermedim 15. Güne girdimSenin kacinci gunun cnm kan mi verdin sonux ne cikti?
11. Gün 0,5 çıktı canım bir daha da vermedim 15. Güne girdim
İnşallah öyle olur canım erken daha çıkmaz adetinin geçmesini bekle dedi ebeler de . Ben merak ettim iğne etkisi testte devam ediyordu çünkü .Bence bi idrar testi yap cnm eger cizgi belirirse hemen kanda ver 11.gun erken test icin
İnşallah güzel haberler alırızBenimde bugün regl günüm. Şuana kadar gelen giden yok bakalım. Ama tüm belirtiler var her an regl olucam gibi. Memleketime gelmiştim yolculuk yaptım bazen yolculuk yaptığımda 1-2 gün oynama olabiliyor genelde düzenli. 2-3 gün daha bekliycem yine başlamazsa direk kan vermeyi düşünüyorum
ay insallah canim ne güzel konusuyorsun insallah sirayla gelir güzel haberler..Inşallah gelmez adetinde güzel haber alırsın bizede haber verirsin birlikte seviniriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?