Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet tarihin 30 ocak mı canım? Benim bugün 12. Gün beklenen adetim 25 ocak sence ne zaman yapsam çıkar

Tiroit onemli canim ya o hormonun dusk olmasi isteniyor gebelige etkisi var. Ac karnla her sabah hap iciyordm bnde sora toparlamsti deger ihmal etme derm tabiki haklisn bstan arastrmk mantkli. Test icn ckmayabilir ya hemen once kana karisiyo hormon bide gec dollenebilr vs. Adet olana kadr umut hep var bnce. Idrarda negatif girp kanda pozitf alanda duyuyorz inss nasip olmstir sana da

Adet tarihin 30 ocak mı canım? Benim bugün 12. Gün beklenen adetim 25 ocak sence ne zaman yapsam çıkar
benim bat belli degil cok düzensiz canim. gecen ay 18 aralikta adet baslamisti 22. sinden itibaren dogum kontrol hapi almadim bu ay bilmiyorum 25-28 ocak arasi olur herhalde en gec diye tahmin ediyorum.

12. gün de hala erken galiba canim hic bilmiyorum daha tecrübeli arkadaslarin bilgisi daha iyi bu konuda. positifde olsa negatifde olsa en erken 14. günden itibaren testleri ciddiye alabilecegimizi söylediklerini hatirliyorum.

ben daha testlerle denemeye devam ediyorum eger önümüzdeki hafta pazara kadar cift cizgi görmezsem adet de olmazsam ondan sonraki pazartesi doktora giderim.

amin insallah canim. tiroid yumurta olusumu icinmi önemliydi yoksa genel gebelik icinmi bilmiyorum bende hap kullaniyorum sabahlari iciyorum yumurta olustuguna göre deger normaldir herhalde dikkat ediyorum. insallah olsun bu ay artik

Inşallah gelmez adetinde güzel haber alırsın bizede haber verirsin birlikte seviniriz :)

Bir tanidik var 5kimyasal gebelij ve 2 kürtajdan sonra testler yapilmiş bence sacma yazik kadincagiz 8yik gitti geldi
Yazık ya doktorlar için bizim piskolojimiz hiç önemli değil.kimyasal gebeliği ilk defa burda öğrendim, duydum.zaten çoğu şeyi ýasayarak öğreniyoruz.rabbim beterinden korusun hepimize inşallah sağlıklı gebelik nasip eder

Hadi inşallah gelişmiştir güzelce yumurtaların kuzum. Artık coraspin falan da kullandığın için korkmanı gerektiricek bi şey yok. İnşallah artık daha kolay olucak

Benimde bugün regl günüm. Şuana kadar gelen giden yok bakalım. Ama tüm belirtiler var her an regl olucam gibi. Memleketime gelmiştim yolculuk yaptım bazen yolculuk yaptığımda 1-2 gün oynama olabiliyor genelde düzenli. 2-3 gün daha bekliycem yine başlamazsa direk kan vermeyi düşünüyorum

İnşallah güzel haberler alırız

merhaba kızlar
bu arada hamilelik takvimi motive amaçlı sadece.
geçen ayki klomen ve catlatma iğnesi olumsuz oldu hatırlarsanız. üstünü bir adet geçtiilacsiz olumsuz bu ay saldım dedim herşeyi ama günleri yine de değerlendirdim.
ilaca devam mi etsem yoksa biraksammi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…