Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyle olur canım erken daha çıkmaz adetinin geçmesini bekle dedi ebeler de . Ben merak ettim iğne etkisi testte devam ediyordu çünkü .

Evet cnm cok guzel erken yapmışsın cikiyor adetten oncede ama seninki bayq erken verilmis bi tahlil benim adete 5 gun vardi pozitifi gordugumde sen umudunu kaybetme varsa testin yap insallah pozitiftir

kızlar benim ignenin 11.günü sizce ignenin etkisi gecmiş midir benim gögüg uclarım dokundugumda hala agrıyor

İgnenin etkisi idrarda geciyor ama vucudumuzda gogus agrisi vs yapabiliyor ama bunlar adet agrisida olabiliyor gebelik belirtiside 14.gun test yapip insallah olumlu sonucu görürsün cnm

Günaydın kızlar belki bilen vardır diye soruyorum bacaklarım da kendiliğinden morluklar oluşmuş neden olabilir pıhtılaşmayla alakası var midir

Canim bence doktoruna hemen görün korkutmak istemem ama pirtilasma en cok bacaklara vuruyor.Allahim senide bebeginide korusun

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
Hayırlısı olsun canım inşallah herşey yolunda gider

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim bugün iğnenin 13.günü adetime 4 gün var ve hala uzayan bazen sarımsı bazen şeffaf akıntı geliyor. Sizce enfeksiyon mu oldum

İgnenin etkisi idrarda geciyor ama vucudumuzda gogus agrisi vs yapabiliyor ama bunlar adet agrisida olabiliyor gebelik belirtiside 14.gun test yapip insallah olumlu sonucu görürsün cnm
ayy insallah bu bi kac gün gecmek bilmiyo cok sabırsızım bu ilk klomenle igne denemem insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese nasip etsin banada

insallah canım birbirimizi haberdar edelim sende belirti var mı
Biraz karın guruldaması var adet gelcek gibi hissettiriyor adet ağrım var ve akıntı var hem şeffaf hem sarımsı enfeksiyon diye korkuyorum. Başka belirtim yok canım bu ay benimde ilk denemem. Senin nasıl canım belirtilerin

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
asilama yapican canum hade insallah bu sefer guzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…