- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.061
Iğnenin kaçıncı günü yaptırdın canım ya da adetine kaç gün vardıO Bende de vardı asırı bı akıntım var bende kan tetsi yaptrdım ama negatf cıktı belki enfesksiyon olablır
asilama yapican canum hade insallah bu sefer guzel haberlerini aliriz
ben ignenin 3. günü meme uclarıma dokundugumda agrıyordu bugün 11.gün hala agrıyor normalde gögsüm agrırdı adet olmaya yakın ama bu sefer ucu agrıyor bide adet sancısı gibi bi sancı geliyo arada ama yinede umudumu yitirmek istemiyorum. cok sık gazım geliyo sanırım o klomenle ignenin etkisindenBiraz karın guruldaması var adet gelcek gibi hissettiriyor adet ağrım var ve akıntı var hem şeffaf hem sarımsı enfeksiyon diye korkuyorum. Başka belirtim yok canım bu ay benimde ilk denemem. Senin nasıl canım belirtilerin
13.GÜNÜ yaptrdım benIğnenin kaçıncı günü yaptırdın canım ya da adetine kaç gün vardı
Canım inşallah hayırla sonuçlanir bekleyişin dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallahGünaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
inşallah bu kez güzel sonucu alırsın canım, bak asıl problemi de öğrendin. Doktorunun yönlendirmesiyle ilaçlarını da kullanıyorsun. inşallah bu kez yolunda gider herşeyGünaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
inşallah bu kez güzel sonucu alırsın canım, bak asıl problemi de öğrendin. Doktorunun yönlendirmesiyle ilaçlarını da kullanıyorsun. inşallah bu kez yolunda gider herşey
Canım inşallah hayırla sonuçlanir bekleyişin dualarımız seninle rabbim yüzünü güldürsün inşallah
kizlar bugün igneden sonraki 13. gün doldu 14. gün aksam dolacak.
yumurta catladiktan sonraki 12. gün. sabah erken gebelik testi yaptim. cok dikkatli bakinca sadece 2. cizginin yeri belli oluyor. fotografta görünmüyor ama aydinlikta dikkatli bakinca yeri belli sadece.. belki test cibugu üstünden islandigi icin altindaki cizgi görünüyordur o yüzden belli oluyordur yeri (hani mesela bir gazete kagidinin üzerine beyaz kumas koyarsin alttaki yazilar görünmez ama beyaz kumasi islatirsan alttaki yazilar görünür ya öyle gibi geldi bana).
cok üzüldüm ya olsaydi bu testte cikardi diye düsünüyorum miratech in erken gebelik testinden yaptim:'(
fotografta sol tarafta kontrol cizgisi ortada islaklik var islakliginda saginda cok hafiften görünüyor sadece 2. cizginin yeriartik adet olmaya beklicem bu defada olmadi
fotografin biraz rengini degistirdim burda biraz daha belli oluyor. siz ne düsünüyorsunuz kizlar ?görebiliyormusunuz 2. cizgiyi hafiften ?
acaba hala ignenin etkisimi o da simdi aklima geldi ?
Canim cizgiyi bende görüyorum.bence gebelik olabilir
tekrarlicam canim hergün yapiyorum bir tane test ve burdada paylasiyorum. sevinmek icin daha cok erken gibi geliyor bana. daha hicbirsey hissetmiyorum ben ve hicbir belirtide yasamadim. ilk choriomon yapildi bana 10.000 lik yani 2 tane onda hissetmistim mide bulantisi bas dönmesi ve gögüs hassasiyeti filan cok hafiften hissetmistim ama bu defa ovitrelle de 6.500 lük oluyormus onda hicbirsey hissetmedim halada öyle yani normalmi bu ?Canim bunda daha cok belli oluyor.13.günde igne etkisi kalmaz.bence hamilesin hayirli olsun.yarin tekrarlarsan koyulasir.
tekrarlicam canim hergün yapiyorum bir tane test ve burdada paylasiyorum. sevinmek icin daha cok erken gibi geliyor bana. daha hicbirsey hissetmiyorum ben ve hicbir belirtide yasamadim. ilk choriomon yapildi bana 10.000 lik yani 2 tane onda hissetmistim mide bulantisi bas dönmesi ve gögüs hassasiyeti filan cok hafiften hissetmistim ama bu defa ovitrelle de 6.500 lük oluyormus onda hicbirsey hissetmedim halada öyle yani normalmi bu ?
Canim benim 4. Ovitrellem ilk catlama ignesi oldugumda kasiklarim agrimisti cok akintim olmustu hissetmiştim çatladigini ama digerlerinde hic olmadi. Burda arjadaslarin cogu aynisini yaziyor sanirim vucut ilk igneden sonra alisiyor. Benimde gecen ay testim bu koyulukta cikmisti hamilelik olnustu.tutunamadi. insallah bebegin seninledir.
üzüldüm canim allahim herseyin hayirlisini nasip etsin bizlere.
sen yumurta catladiktan veya igneyi yaptiktan sonra kacinci günde yapmistin testi ?
benimkisi erken gebelik testi suan. normal gebelik testini daha yapmadim canim.
ben ilk ignede yumurta catladigini hissetmedim ama bu ikinci ignede tam hissettim catladigini sabah 8-12 arasi agrim olmustu en cok saat 11 de agridi. sonra 12 ye kadar yavas yavas gecmisti o yüzden saat 11 de catladigini düsünüyorum aksam saat 16 da kontrol ettirdigimde yumurta görünmüyordu catlamis olmali.
amin canim insallah önümüzdeki günlerde test yapacagim yine, insallah koyulasir.
paylasirim burda sizlerle birlikte yorumlariz.
iyiki varsiniz allah razi olsun hepinizden tek tek, gercekten kalbten söylüyorum bunu. sorduklarima yazdiklarima cevap görünce ilk söyledigim allah razi olsun allahim gönlünden geceni nasip etsin oluyor.
tesekkür ederim canim bana umut verdin beklemekten baska care yok artik testlere takip edecegim insallah koyulasir bebegimiz gelmistir ve tutunur..Sendende razi olsun canim.ben çatlama ignesinden sonraki 12.günde yaptim böyle silik cizgi cikti.hatta bubdan silikti.13.günde aynisiydi.ertesi gün koyulaşmaya başladi
Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı haber alırsınBugün benim 16.günüm oldu dün normalde regl olmam gerekiyordu. Olmayınca evdeki erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sabah kan verdim, biraz önce aradılar negatifmiş
Moralimin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Dokunsalar ağlayacağım o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?