- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.081
Bebeğin seninledir inşallah :)tesekkür ederim canim bana umut verdin beklemekten baska care yok artik testlere takip edecegim insallah koyulasir bebegimiz gelmistir ve tutunur..
aminn canimBebeğin seninledir inşallah :)
Bugün benim 16.günüm oldu dün normalde regl olmam gerekiyordu. Olmayınca evdeki erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sabah kan verdim, biraz önce aradılar negatifmiş
Moralimin bu kadar bozulacağını düşünmemiştim. Dokunsalar ağlayacağım o derece
inşallah olur canım umutsuz olma dualarımız seninle,Insallah canim pek icim rahat degil 2 gende birden pırtilaşma ciktigindan yine kimyasal olabilir coraspin korumayabilir dedi. Sonkez denicez aşılamayi nasip artik
inşallah olur canım umutsuz olma dualarımız seninle,
insallah kandada cikar canim belki erkendir. benimde fazla bilgim yok hakkimizda hayirlisi olsun..Bugün benim 16.günüm oldu dün normalde regl olmam gerekiyordu. Olmayınca evdeki erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sabah kan verdim, biraz önce aradılar negatifmiş
bende Çarşamba randevu aldım gidicem artık bir an önce adet olmak istiyorum artikSagol canimmm
bende Çarşamba randevu aldım gidicem artık bir an önce adet olmak istiyorum artik
Canım regl düzenini bilemiyorum tabi ama şu an regl gecikmesi yaşıyosun bebişten olması çok muhtemel. Bence yarını da bekle ve test yap :)Benimde bugün regl günüm. Şuana kadar gelen giden yok bakalım. Ama tüm belirtiler var her an regl olucam gibi. Memleketime gelmiştim yolculuk yaptım bazen yolculuk yaptığımda 1-2 gün oynama olabiliyor genelde düzenli. 2-3 gün daha bekliycem yine başlamazsa direk kan vermeyi düşünüyorum
10-12 gün arası geçer canım iğnenin etkisi. Senin artık geçmiş olabilir. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtilerinden. İnşallah gelmiştir bebişinkızlar benim ignenin 11.günü sizce ignenin etkisi gecmiş midir benim gögüg uclarım dokundugumda hala agrıyor
Pıhtılaşmayla alakalı olabilir canım. Bi fikrim yok ama doktoruna danış bu konuyu ihmal etmeGünaydın kızlar belki bilen vardır diye soruyorum bacaklarım da kendiliğinden morluklar oluşmuş neden olabilir pıhtılaşmayla alakası var midir
Çok şükür bak her şey yolunda gidiyo kuzum gayet iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hayırlısıyla bu aşılaman da tutacak ve bu kez sağlıklı bir bebiş gelicek.Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
Rengi yeşile dönük değilse, koku ve kaşıntı yoksa sorun yoktur canım doğal şeyler bazen bütün ay akıntı olabiliyo vücutta. Ayrıca akıntı da gebelik belirtisi, belki de bu yüzdendir :)Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim bugün iğnenin 13.günü adetime 4 gün var ve hala uzayan bazen sarımsı bazen şeffaf akıntı geliyor. Sizce enfeksiyon mu oldum
Aslında çizgi görünüyo canım diğer fotoğrafta da görebildim ama çok da umutlandırmak istemiyorum. Görünen silik bi çizgi var, inşallah bebiştendir bufotografin biraz rengini degistirdim burda biraz daha belli oluyor. siz ne düsünüyorsunuz kizlar ?görebiliyormusunuz 2. cizgiyi hafiften ?
acaba hala ignenin etkisimi o da simdi aklima geldi ?
Hayal kırıklığını ve üzüntünü tahmin edebiliyorum canım ama kendini üzerek vücudunun düzenini bozma. Hakkında hayırlısı olsun, diğer ay gelir bebişinBugün benim 16.günüm oldu dün normalde regl olmam gerekiyordu. Olmayınca evdeki erken gebelik testinden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sabah kan verdim, biraz önce aradılar negatifmiş
O kadar çok negatif gördüm ki kuzum hiç umudum yok. 28 günde oluyor reglim sadece uzun yolculuk yaptığımda bazen 2 gün gecikebiliyor. Yarında olmazsam çarşamba kan vericem canım hayırlısı olur inşallahCanım regl düzenini bilemiyorum tabi ama şu an regl gecikmesi yaşıyosun bebişten olması çok muhtemel. Bence yarını da bekle ve test yap :)
tekrarlicam canim hergün yapiyorum bir tane test ve burdada paylasiyorum. sevinmek icin daha cok erken gibi geliyor bana. daha hicbirsey hissetmiyorum ben ve hicbir belirtide yasamadim. ilk choriomon yapildi bana 10.000 lik yani 2 tane onda hissetmistim mide bulantisi bas dönmesi ve gögüs hassasiyeti filan cok hafiften hissetmistim ama bu defa ovitrelle de 6.500 lük oluyormus onda hicbirsey hissetmedim halada öyle yani normalmi bu ?
Koku ve yeşil renk yok ama beni korkuttu yinede ayaklarım bikaç gündür üşüyor belki o yüzdende olabilir umutlanmak istemiyorum sonra olumsuz olunca zırlıyorum :) Sen burdaki herkesin mesajına moral olcak cevaplar veriyorsun çok iyi kalplisin inşallah gönlünün muradı tez vakitte olur :)Rengi yeşile dönük değilse, koku ve kaşıntı yoksa sorun yoktur canım doğal şeyler bazen bütün ay akıntı olabiliyo vücutta. Ayrıca akıntı da gebelik belirtisi, belki de bu yüzdendir :)
Çok şükür bak her şey yolunda gidiyo kuzum gayet iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hayırlısıyla bu aşılaman da tutacak ve bu kez sağlıklı bir bebiş gelicek.
Bu arada yumurtanın şekli önemli kuzum, şeklinin bozulmuş olması gerekli boyuta gelmeden çatladığını yani söndüğünü gösteriyo. Ama senin çok şükür gayet güzel bi yumurtan var
Merhaba canim oncelikle hayirlisiyla rabbim herkesi evladina kavusturur insallah Bende bu ay choriomon yaptirdim 10.000 lik yapali bugun 10. Gun fakat fena mide bulantisi ve bas donmesi var. Sabah uyandigimdan beri bulanti basladi. Bu bulanti ignenin etkisi mi? sendede bulanti olmus. Ne zaman oldu bu bulantilar? Eger hala ignenin etkisi degilde migdemi usutmussem aksama gidip serum taktiricam kafami kaldiramiyorum bas donmesi ve bilantidan. Sonrasinda gebelik olustu mu? Bilgilendirme rica ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?