Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hakkinda hayırlısı olsun canim.üzülmen gayet normal ama yıkılmak yok. Regliyle yeni döngü basliyacak

insallah kandada cikar canim belki erkendir. benimde fazla bilgim yok hakkimizda hayirlisi olsun..

bende Çarşamba randevu aldım gidicem artık bir an önce adet olmak istiyorum artik

Cok cok iyi anliyorun seni canim. Insallah önce regli sobra bebiş gelsin. Bende kendimi yariş ati gibi hissetmeye başladim artik. Bugün doktorumun asistaniyla görüştüm o da tüp bebek yapmiş. Diyorki zaman gectikçe dogal yolla hamile kalabilen sayisi cok cok azaliyor herkes tedavi görüyor.

Canım regl düzenini bilemiyorum tabi ama şu an regl gecikmesi yaşıyosun bebişten olması çok muhtemel. Bence yarını da bekle ve test yap :)

kızlar benim ignenin 11.günü sizce ignenin etkisi gecmiş midir benim gögüg uclarım dokundugumda hala agrıyor
10-12 gün arası geçer canım iğnenin etkisi. Senin artık geçmiş olabilir. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtilerinden. İnşallah gelmiştir bebişin

Günaydın kızlar belki bilen vardır diye soruyorum bacaklarım da kendiliğinden morluklar oluşmuş neden olabilir pıhtılaşmayla alakası var midir
Pıhtılaşmayla alakalı olabilir canım. Bi fikrim yok ama doktoruna danış bu konuyu ihmal etme

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
Çok şükür bak her şey yolunda gidiyo kuzum gayet iyi haberlerle gelmişsin. İnşallah hayırlısıyla bu aşılaman da tutacak ve bu kez sağlıklı bir bebiş gelicek.
Bu arada yumurtanın şekli önemli kuzum, şeklinin bozulmuş olması gerekli boyuta gelmeden çatladığını yani söndüğünü gösteriyo. Ama senin çok şükür gayet güzel bi yumurtan var

Merhaba kızlar size bir şey sormak istiyorum. Benim bugün iğnenin 13.günü adetime 4 gün var ve hala uzayan bazen sarımsı bazen şeffaf akıntı geliyor. Sizce enfeksiyon mu oldum
Rengi yeşile dönük değilse, koku ve kaşıntı yoksa sorun yoktur canım doğal şeyler bazen bütün ay akıntı olabiliyo vücutta. Ayrıca akıntı da gebelik belirtisi, belki de bu yüzdendir :)

fotografin biraz rengini degistirdim burda biraz daha belli oluyor. siz ne düsünüyorsunuz kizlar ? görebiliyormusunuz 2. cizgiyi hafiften ?

acaba hala ignenin etkisimi o da simdi aklima geldi ?
Aslında çizgi görünüyo canım diğer fotoğrafta da görebildim ama çok da umutlandırmak istemiyorum. Görünen silik bi çizgi var, inşallah bebiştendir bu

Hayal kırıklığını ve üzüntünü tahmin edebiliyorum canım ama kendini üzerek vücudunun düzenini bozma. Hakkında hayırlısı olsun, diğer ay gelir bebişin

Canım regl düzenini bilemiyorum tabi ama şu an regl gecikmesi yaşıyosun bebişten olması çok muhtemel. Bence yarını da bekle ve test yap :)
O kadar çok negatif gördüm ki kuzum hiç umudum yok. 28 günde oluyor reglim sadece uzun yolculuk yaptığımda bazen 2 gün gecikebiliyor. Yarında olmazsam çarşamba kan vericem canım hayırlısı olur inşallah

Merhaba canim oncelikle hayirlisiyla rabbim herkesi evladina kavusturur insallah Bende bu ay choriomon yaptirdim 10.000 lik yapali bugun 10. Gun fakat fena mide bulantisi ve bas donmesi var. Sabah uyandigimdan beri bulanti basladi. Bu bulanti ignenin etkisi mi? sendede bulanti olmus. Ne zaman oldu bu bulantilar? Eger hala ignenin etkisi degilde migdemi usutmussem aksama gidip serum taktiricam kafami kaldiramiyorum bas donmesi ve bilantidan. Sonrasinda gebelik olustu mu? Bilgilendirme rica ederim.

Rengi yeşile dönük değilse, koku ve kaşıntı yoksa sorun yoktur canım doğal şeyler bazen bütün ay akıntı olabiliyo vücutta. Ayrıca akıntı da gebelik belirtisi, belki de bu yüzdendir :)
Koku ve yeşil renk yok ama beni korkuttu yinede ayaklarım bikaç gündür üşüyor belki o yüzdende olabilir umutlanmak istemiyorum sonra olumsuz olunca zırlıyorum :) Sen burdaki herkesin mesajına moral olcak cevaplar veriyorsun çok iyi kalplisin inşallah gönlünün muradı tez vakitte olur :)

Evet canim seklide onemliymiş yeni ogrendim.bir tanesinin sekli iyiydi ama digerinden pek beklentin olmasin dedi doktor. birde yumurtan var aşılama olacaksin ama kendini kesin olur diye şartlandirma coraspinde kullansan kimyasal olabilir dedi cunkü sanirim yaş faktorude obemli. Bu gece 12 de ignemi olucam en son dün iliski olmustu bugün yarini idare eder çarsamba 12 de transfer var. Ben elimden geleni yapiyorum artik gerisini rabbim bilir.

amin canim ben ilk ignemi 19 ekim 2018 de yaptim choriomon du ismi 2 tane 5 000 lik toplam 10 000 lik yapildi ayni anda. hemen baslamisti bas dönmesi ve mide bulantisi cok asiri degildi öyle. hafiftendi. birdahaki adetime kadar devam etmisti. adet igneden sonraki 18./19. gün olmustu galiba. arabada giderken filan daha cok dönüyordu basim. ve sanki rüyada gibiydim böyle tam uyanikmiyim uyuyormuyum karisikti. igne etkisi azalmaya basladiginda daha normallesti bu 5-6 gün kadar sürmüstü o tuhaf hal. bas dönmesi mide bulantisi bastan sona kadar vardi hafiften.

ben ayni anda nezle gibi birsey de olmustum o yüzden biraz daha fazla gibi gelmis olabilir etkisi.

senin bulantilarini bilmiyorum canim herkezin bünyesi farkli. biraz piskolojikte olabilir. ben midem bulandiginda baska seyler düsünüyordum oyaliyordum kendimi geciyordu sonra. sende düsünmemeye calis baska islerle ilgilen gecer insallah.

gebelik olusmadi ilk denemeydi o ve yumurtanin catladiginida hissetmedim birliktelik olan günleride tutturamadik tam sonra yumurta kontrolüne filanda gitmemistim sonrasinda.

birde o zamana kadar neredeyse 10 yil kadar araliksiz dogum kontrol hapi kullandim. haptan sonra direkt ilk adet döngüsünde tutsaydi mucize olurdu zaten. hormonlar cok karisikti. benim tiroid de az calisiyor o da var. yani öylesine bir denemeydi sadece ama insan ister istemez umutlaniyor yinede.

simdi bu defa hicbirsey farketmedim ben yan etki kötü birsey hissetmedim cok sükür. bekliyorum daha rahatim.
ilkinde cok stresliydim cok takip cok düsünüyordum belki adet ondan gecikmistir. doktorumla konusup rahatladiktan sonra adetim baslamisti.

o zamanda bircok seyi paylasmistim burda yine bu topikte daha önceki sayfalarda ekim 2018 den itibaren yazilanlara bakmak istersen.

kusura bakma cok uzun yazdim hatirlayabildigim kadarini yazmaya calistim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…