- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.101
çok doğru söylemiş valla gerçekten öyle artık tedavisiz çok zor oluyor bir an önce regl olup tedaviye başlamak istiyorumCok cok iyi anliyorun seni canim. Insallah önce regli sobra bebiş gelsin. Bende kendimi yariş ati gibi hissetmeye başladim artik. Bugün doktorumun asistaniyla görüştüm o da tüp bebek yapmiş. Diyorki zaman gectikçe dogal yolla hamile kalabilen sayisi cok cok azaliyor herkes tedavi görüyor.
Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı haber alırsın
Bilmiyorum canım ümitlenemiyorum 1.5 yıldır olmuyor ameliyatla kist yüzünden sol yumurtalığımıda kaybettim tek yumurtayla uğraşıyorum bu ilk denemem. Annem kanser hastası hemen hamile kalıp kendimide onuda mutlu etmek istiyorumCanim ben 5 kez klomen kullandim gecen ayda asilama oldum.sadece gecen ay sarimsi uzayan akinti oldu bundan önceki aylarda hic olmamisti.bence hamilelik belirtisi olabilir
Bide karnımda guruldama oluyor adet öncesi oluyordu şimdi olunca tamam kesin geliyor kırmızılar diyorumCanim ben 5 kez klomen kullandim gecen ayda asilama oldum.sadece gecen ay sarimsi uzayan akinti oldu bundan önceki aylarda hic olmamisti.bence hamilelik belirtisi olabilir
Bilmiyorum canım ümitlenemiyorum 1.5 yıldır olmuyor ameliyatla kist yüzünden sol yumurtalığımıda kaybettim tek yumurtayla uğraşıyorum bu ilk denemem. Annem kanser hastası hemen hamile kalıp kendimide onuda mutlu etmek istiyorum
Rabbim sana da, hepimize en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Anneciğinede acil şifalar canımBilmiyorum canım ümitlenemiyorum 1.5 yıldır olmuyor ameliyatla kist yüzünden sol yumurtalığımıda kaybettim tek yumurtayla uğraşıyorum bu ilk denemem. Annem kanser hastası hemen hamile kalıp kendimide onuda mutlu etmek istiyorum
amin canim ben ilk ignemi 19 ekim 2018 de yaptim choriomon du ismi 2 tane 5 000 lik toplam 10 000 lik yapildi ayni anda. hemen baslamisti bas dönmesi ve mide bulantisi cok asiri degildi öyle. hafiftendi. birdahaki adetime kadar devam etmisti. adet igneden sonraki 18./19. gün olmustu galiba. arabada giderken filan daha cok dönüyordu basim. ve sanki rüyada gibiydim böyle tam uyanikmiyim uyuyormuyum karisikti. igne etkisi azalmaya basladiginda daha normallesti bu 5-6 gün kadar sürmüstü o tuhaf hal. bas dönmesi mide bulantisi bastan sona kadar vardi hafiften.
ben ayni anda nezle gibi birsey de olmustum o yüzden biraz daha fazla gibi gelmis olabilir etkisi.
senin bulantilarini bilmiyorum canim herkezin bünyesi farkli. biraz piskolojikte olabilir. ben midem bulandiginda baska seyler düsünüyordum oyaliyordum kendimi geciyordu sonra. sende düsünmemeye calis baska islerle ilgilen gecer insallah.
gebelik olusmadi ilk denemeydi o ve yumurtanin catladiginida hissetmedim birliktelik olan günleride tutturamadik tam sonra yumurta kontrolüne filanda gitmemistim sonrasinda.
birde o zamana kadar neredeyse 10 yil kadar araliksiz dogum kontrol hapi kullandim. haptan sonra direkt ilk adet döngüsünde tutsaydi mucize olurdu zaten. hormonlar cok karisikti. benim tiroid de az calisiyor o da var. yani öylesine bir denemeydi sadece ama insan ister istemez umutlaniyor yinede.
simdi bu defa hicbirsey farketmedim ben yan etki kötü birsey hissetmedim cok sükür. bekliyorum daha rahatim.
ilkinde cok stresliydim cok takip cok düsünüyordum belki adet ondan gecikmistir. doktorumla konusup rahatladiktan sonra adetim baslamisti.
o zamanda bircok seyi paylasmistim burda yine bu topikte daha önceki sayfalarda ekim 2018 den itibaren yazilanlara bakmak istersen.
kusura bakma cok uzun yazdim hatirlayabildigim kadarini yazmaya calistim canim.
kizlar bugün igneden sonraki 13. gün doldu 14. gün aksam dolacak.
yumurta catladiktan sonraki 12. gün. sabah erken gebelik testi yaptim. cok dikkatli bakinca sadece 2. cizginin yeri belli oluyor. fotografta görünmüyor ama aydinlikta dikkatli bakinca yeri belli sadece.. belki test cibugu üstünden islandigi icin altindaki cizgi görünüyordur o yüzden belli oluyordur yeri (hani mesela bir gazete kagidinin üzerine beyaz kumas koyarsin alttaki yazilar görünmez ama beyaz kumasi islatirsan alttaki yazilar görünür ya öyle gibi geldi bana).
cok üzüldüm ya olsaydi bu testte cikardi diye düsünüyorum miratech in erken gebelik testinden yaptim:'(
fotografta sol tarafta kontrol cizgisi ortada islaklik var islakliginda saginda cok hafiften görünüyor sadece 2. cizginin yeriartik adet olmaya beklicem bu defada olmadi
Çok teşekkur ederimInsallah canim seninde anneninde yüzü güler. Rabbim anneninde sifasini versin insallah. Dedigim gibi gecen ay benimde sarı akintim ve ayak üşümelerim olmustu.benim gecen ay gebelik oldu ama tutunamadi
Aslında çizgi görünüyo canım diğer fotoğrafta da görebildim ama çok da umutlandırmak istemiyorum. Görünen silik bi çizgi var, inşallah bebiştendir bu
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz kısa zamanda güzel haberler alırızRabbim sana da, hepimize en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Anneciğinede acil şifalar canım
amin canim insallah. vakit gecmiyorki nasil sabah olucak :)Cnm cok silik cikmis olabilir gibi duruyor yarin tekrar yaparsan ve yine boyle veya daha koyu cikarsa kesin hamilesin diyebiliriz :) hayirlisi olsub insallah insallah bebisin seninledir
Doktoru arayıp sordum canım kontrolden önce geleyim mi diye gerek yok varis olabilir ama pıhtılaşmayla alakalı değildir dedi varis de değildir inşallah daPıhtılaşmayla alakalı olabilir canım. Bi fikrim yok ama doktoruna danış bu konuyu ihmal etme
Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı haber alırsın
Hakkinda hayırlısı olsun canim.üzülmen gayet normal ama yıkılmak yok. Regliyle yeni döngü basliyacak
insallah kandada cikar canim belki erkendir. benimde fazla bilgim yok hakkimizda hayirlisi olsun..
Hayal kırıklığını ve üzüntünü tahmin edebiliyorum canım ama kendini üzerek vücudunun düzenini bozma. Hakkında hayırlısı olsun, diğer ay gelir bebişin
Canim estagfurullah ne uzunu her kelimesini sonuna kadar okudum:) benim bu 3. Denemem daha once 2 defa ovitralle vurundum ozaman hic bir etki yapmadi. Ne bir agri ne de bulanti. Ben igneyi 12 ocakta vurdurdum doktorun dedigi gunlerde iliski de oldu hatta yumurta catlamismi diye kontrole de gittim catlamisti. İgneyi vurdugumdan beri kasiklarimda ve belimde fena bir agri vardi ozellikle igneyi vurdugum ilk 2 gun yataktan kalkamadim sonrasinda gecen hafta butun hafta boyunca karnim ve belim agridi. Cuma cumartesi pazarda sarimtrak kokusuz bir akinti geldi sanki idrarimi kacirmisim gibi yogun islak bir akinti geldi. Dun aksama dogru o akintida kesildi. Dune kadar kafama takip kendimi takip ediyordum en son bu durumdan sikilip kendimi motive edip kafami dagittim dun bu konu hic aklima gelmedi:) bu sabah fena bir bulantiyla uyandim ve butun gun bulanti devam ediyor simdide ara ara bas donmesi oluyor.. acaba usttummu diye dusundum ama ishal gibi bir belirtide yok. Aksama acile gitsem igne vurdursam diyorum ama bu seferde hamileysem diye vazgeciyirum.. reglime 6 gun var test yaparsam cikarmi bilemiyorum benimkide cok uzun oldu kusura bakma
canımm çok sevindimGünaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Zaten buraya yazdıktan sonra da regl oldum. Keşke biraz daha bekleseydim kan testi için
Neyse artık dördüncü kez klomen kullanacağım. İnşallah bu ay iyi bir sonuç alırım. Doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum zaten.
İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder.
canımm çok sevindim
hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş
Doktoru arayıp sordum canım kontrolden önce geleyim mi diye gerek yok varis olabilir ama pıhtılaşmayla alakalı değildir dedi varis de değildir inşallah da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?