Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok doğru söylemiş valla gerçekten öyle artık tedavisiz çok zor oluyor bir an önce regl olup tedaviye başlamak istiyorum

Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı haber alırsın

Canim ben 5 kez klomen kullandim gecen ayda asilama oldum.sadece gecen ay sarimsi uzayan akinti oldu bundan önceki aylarda hic olmamisti.bence hamilelik belirtisi olabilir

Son düzenleme:
Canim ben 5 kez klomen kullandim gecen ayda asilama oldum.sadece gecen ay sarimsi uzayan akinti oldu bundan önceki aylarda hic olmamisti.bence hamilelik belirtisi olabilir
Bilmiyorum canım ümitlenemiyorum 1.5 yıldır olmuyor ameliyatla kist yüzünden sol yumurtalığımıda kaybettim tek yumurtayla uğraşıyorum bu ilk denemem. Annem kanser hastası hemen hamile kalıp kendimide onuda mutlu etmek istiyorum

Bide karnımda guruldama oluyor adet öncesi oluyordu şimdi olunca tamam kesin geliyor kırmızılar diyorum

Insallah canim seninde anneninde yüzü güler. Rabbim anneninde sifasini versin insallah. Dedigim gibi gecen ay benimde sarı akintim ve ayak üşümelerim olmustu.benim gecen ay gebelik oldu ama tutunamadi

Rabbim sana da, hepimize en kısa sürede güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Anneciğinede acil şifalar canım

Canim estagfurullah ne uzunu her kelimesini sonuna kadar okudum:) benim bu 3. Denemem daha once 2 defa ovitralle vurundum ozaman hic bir etki yapmadi. Ne bir agri ne de bulanti. Ben igneyi 12 ocakta vurdurdum doktorun dedigi gunlerde iliski de oldu hatta yumurta catlamismi diye kontrole de gittim catlamisti. İgneyi vurdugumdan beri kasiklarimda ve belimde fena bir agri vardi ozellikle igneyi vurdugum ilk 2 gun yataktan kalkamadim sonrasinda gecen hafta butun hafta boyunca karnim ve belim agridi. Cuma cumartesi pazarda sarimtrak kokusuz bir akinti geldi sanki idrarimi kacirmisim gibi yogun islak bir akinti geldi. Dun aksama dogru o akintida kesildi. Dune kadar kafama takip kendimi takip ediyordum en son bu durumdan sikilip kendimi motive edip kafami dagittim dun bu konu hic aklima gelmedi:) bu sabah fena bir bulantiyla uyandim ve butun gun bulanti devam ediyor simdide ara ara bas donmesi oluyor.. acaba usttummu diye dusundum ama ishal gibi bir belirtide yok. Aksama acile gitsem igne vurdursam diyorum ama bu seferde hamileysem diye vazgeciyirum.. reglime 6 gun var test yaparsam cikarmi bilemiyorum benimkide cok uzun oldu kusura bakma

Cnm cok silik cikmis olabilir gibi duruyor yarin tekrar yaparsan ve yine boyle veya daha koyu cikarsa kesin hamilesin diyebiliriz :) hayirlisi olsub insallah insallah bebisin seninledir

Insallah canim seninde anneninde yüzü güler. Rabbim anneninde sifasini versin insallah. Dedigim gibi gecen ay benimde sarı akintim ve ayak üşümelerim olmustu.benim gecen ay gebelik oldu ama tutunamadi
Çok teşekkur ederim Inşallah seninde yüzün güler , güzel evladına güzel bi kardeş nasip olsun tez vakitte sağlıkla

Aslında çizgi görünüyo canım diğer fotoğrafta da görebildim ama çok da umutlandırmak istemiyorum. Görünen silik bi çizgi var, inşallah bebiştendir bu

insallah canim bekliyorum daha bende.
cizgiyi sizinde görebildiginize sevindim. kendim hayal sandim ilk basta.

Canım çok üzüldüm inşallah en yakın zamanda hayırlı haber alırsın

Hakkinda hayırlısı olsun canim.üzülmen gayet normal ama yıkılmak yok. Regliyle yeni döngü basliyacak

insallah kandada cikar canim belki erkendir. benimde fazla bilgim yok hakkimizda hayirlisi olsun..

Hayal kırıklığını ve üzüntünü tahmin edebiliyorum canım ama kendini üzerek vücudunun düzenini bozma. Hakkında hayırlısı olsun, diğer ay gelir bebişin

Teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Zaten buraya yazdıktan sonra da regl oldum. Keşke biraz daha bekleseydim kan testi için

Neyse artık dördüncü kez klomen kullanacağım. İnşallah bu ay iyi bir sonuç alırım. Doktorumu da değiştirmeyi düşünüyorum zaten.

İnşallah isteyen herkese Allah nasip eder.

selam kızlar ailem yanımda gelemiyorum
var mı yeni gebelerimiz?
ben hala adet olmadım
söktürücü kullanmayı düşünüyorum.

benim icinde hic önemli degil canim uzun oluncada sevinerek okuyorum her kelimeyi.
choriomon ignesi daha ucuzdu aldigimda ve yan etkileri daha coktu. ovitrelle kullandim bu defa daha pahaliydi ama yna etki hissetmedim. belki choriomon daha fazla yan etki yapiyordur. bazi kisilerde sadece 5 000 lik yapiliyormus 10 000 lik olunca daha yüksek doz tabi.

bence dayanmaya calis canim birsey kesinlesmeden kullanma bir ilac.
benimde basim cok agriyordu ilac alacaktim vazgectim dayandim dua okudum. canim cok kahve istiyor ara sira kahveyle sigara iciyordum kac haftadir icmiyorum. insan herseye katlaniyor iste canim. internette bak belirli dualar var belirli agrilara göre. bulamazsanda icinden nasil geciyorsa öyle dua et. bol su ic vitamin almaya bak.

benim dikkatimi cekmisti gecen choriomon vuruldugunda birde simdi ovitrelle vuruldugunda sanki nezle gibi birsey olmustum. burnum hem tikali hem akiyor gibi ve yorgunluk oluyor. baska bir sikayetim yoktu atesim cikmadi öksürükde yoktu. belki bu igneler hormonlar yapiyordur.

Günaydin kizlar simdi doktordan ciktim rahim duvari 8.5 iyiymiş. 2yumurta var 17mm ve 20mm bugece catlatma ignem yapilacak.17mm olanin sekli bozukmuş.demekki şekilde önemli.3cm kist yok olmus.carsamba sabahi aşılama yapılacak.
canımm çok sevindim
hayırlısıyla gelsin inşallah bebiş

amin canim. bende üzüldüm simdi. hayirlisi olsun. insallah birdahaki aya vakti gelmistir bebegine kavusmanin

Doktoru arayıp sordum canım kontrolden önce geleyim mi diye gerek yok varis olabilir ama pıhtılaşmayla alakalı değildir dedi varis de değildir inşallah da

Cok sevindim canim.cok zor sürecler hamile kalmakla bitmiyor iste. hayirlisiyla günler aylar gecerde saglikla kucagina alirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…