Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sevindim canim.cok zor sürecler hamile kalmakla bitmiyor iste. hayirlisiyla günler aylar gecerde saglikla kucagina alirsin insallah.
Amin canım inşallah hamilelikte ayrı zor dediğin gibi bişey mi oldu olacak diye kendimizi bitiriyoruz Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

10-12 gün arası geçer canım iğnenin etkisi. Senin artık geçmiş olabilir. Göğüs ucu ağrısı gebelik belirtilerinden. İnşallah gelmiştir bebişin
insallah cnm yarın gidip kan verecem kesin belli olur heralde kanda bekleyemiyorum adetimin grcmesini insallah hamileyimdir esime 14 subat süprizi yapmak istiyorum (∩▽∩)

Ay hadi hayırlısı canım valla ben bile heyecan yaptım. İnşallah bu kez pozitifi görürsün kuzum

Ay canım benim ya sen öyle gördüysen ne mutlu bana :) Allah razı olsun, Allah hepimizin muradını tez vakitte versin.
Tabi sen yine kendini kaptırma ama her şey olabilir canım haberlerini bekliyoruz

Evet kuzum artık Rabbim hayırlısını versin. Sen hep olumlu düşün. Tabi ki bilemeyiz bu kez olumlu mu olucak olumsuz mu ama hep iyi düşün iyi olsun, dua et bol bol. Ben de isminle ediyorum hep her gün sana. Aşılamadan sonra da bol bol dinlen

Doktoru arayıp sordum canım kontrolden önce geleyim mi diye gerek yok varis olabilir ama pıhtılaşmayla alakalı değildir dedi varis de değildir inşallah da
Aman tabi hiçbiri olmasın canım. Belki geçici bi şeydir, fazla ayakta kaldıysan ödem tarzı bi şeyden dolayı morarma görülüyo olabilir canım. Takip et bakalım

Sagol canim arkadasim. bende sürekli dua ediyorum hepinize seninde adini geciriyorum herseferinde.insallah dualarimiz kabul olur. 14 subat sevgililer günü hediyesi olur.

Üzme kendini canım. Hayırlı zamanda gelsin bebeğin. Rabbim hepimize bir an önce sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

insallah cnm yarın gidip kan verecem kesin belli olur heralde kanda bekleyemiyorum adetimin grcmesini insallah hamileyimdir esime 14 subat süprizi yapmak istiyorum (∩▽∩)
En güzel hediye olur işte o canım :) 14.gün en garanti, o zaman kan testi yaptır canım

Ay hadi hayırlısı canım valla ben bile heyecan yaptım. İnşallah bu kez pozitifi görürsün kuzum
inşallah canım Allah razı olsun. Ama o kadar umudum yok ki eşim öğlen istersen gelirken eczaneden test alayım dedi, yok yarına regl olurum muhtemelen gerek yok dedim :) ama hayırlısı tabiki. inşallah hepimiz artık birer birer veririz buradan güzel haberleri

Sagol canim arkadasim. bende sürekli dua ediyorum hepinize seninde adini geciriyorum herseferinde.insallah dualarimiz kabul olur. 14 subat sevgililer günü hediyesi olur.
Ay Allah razı olsun bitanem.
Amiin inşallah artık hepimiz sevgililer günü hediyesi olarak bi bebiş veririz

Aman tabi hiçbiri olmasın canım. Belki geçici bi şeydir, fazla ayakta kaldıysan ödem tarzı bi şeyden dolayı morarma görülüyo olabilir canım. Takip et bakalım
Doktor sık sık ayaklarını uzatıp dinlen dedi çalıştığım yerde ayaklarımı uzatamiyorum ama dinleniyorum cuma da kontrole gitcem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…