- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.141
Ay Allah razı olsun bitanem.
Amiin inşallah artık hepimiz sevgililer günü hediyesi olarak bi bebiş veririz
Doktor sık sık ayaklarını uzatıp dinlen dedi çalıştığım yerde ayaklarımı uzatamiyorum ama dinleniyorum cuma da kontrole gitcem bakalim
Sizce yumurtlamış mıyım? Bakar mısınız?
Şimdi 3 gün mü cinsel ilişki olacak? İlk dega ovulasyon kullanıyorum destek lütfen
Tamam canım valla yumurtanın olgunlaştığı anlamına mı geliyor bu çift çizgi kaç gündür yapıyorum 13. Gün gördüm ancaEvet canim bu aksami kacirma.önümüzdeki 1 haftayi iyi degerlendir. Catlama ignesi olsaydin 3 gün derdim ama igne olmadigibdan 1 hafta degerlendir bence. Yarinda ve sobraki günde ovulasyon testi yaparsan siliklesirse catlamis demekki.
Tamam canım valla yumurtanın olgunlaştığı anlamına mı geliyor bu çift çizgi kaç gündür yapıyorum 13. Gün gördüm anca
Tamam canım valla yumurtanın olgunlaştığı anlamına mı geliyor bu çift çizgi kaç gündür yapıyorum 13. Gün gördüm anca
tamamdır yapıcam umarım hayırlı şekilde sonuçlanır. Gittin sanırım doktora ne dedi iğne verdi mi?Canim benim 17mm ve 20mm 2 yumurtam var hala bu kadar koyulasmadi hemde benim 15.gün . Pik olduktan 36 saat sonra catliyormus genelde. Sen bugünü degerlendir yarin günduz ve aksam tekrar test yap.
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gelir bebisinEvet canim seklide onemliymiş yeni ogrendim.bir tanesinin sekli iyiydi ama digerinden pek beklentin olmasin dedi doktor. birde yumurtan var aşılama olacaksin ama kendini kesin olur diye şartlandirma coraspinde kullansan kimyasal olabilir dedi cunkü sanirim yaş faktorude obemli. Bu gece 12 de ignemi olucam en son dün iliski olmustu bugün yarini idare eder çarsamba 12 de transfer var. Ben elimden geleni yapiyorum artik gerisini rabbim bilir.
Sizce yumurtlamış mıyım? Bakar mısınız?
Şimdi 3 gün mü cinsel ilişki olacak? İlk dega ovulasyon kullanıyorum destek lütfen
Direk iğneye başlasaydı ben geçen aylardacatlatmadan sonra tedavide igne kullanmistimSimdi kargo geldi laboquik gebelik testi aldim gecen sefer erkenden tespit etmisti. Catlama ignesinin 10.gününden itibaren test yapicam pozitif olursa eger nekadar erken kan sulandirici ignelere baslarsam okadar iyi olurmuş.
Direk iğneye başlasaydı ben geçen aylardacatlatmadan sonra tedavide igne kullanmistim
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gelir bebisin
tamamdır yapıcam umarım hayırlı şekilde sonuçlanır. Gittin sanırım doktora ne dedi iğne verdi mi?
canim benim gördügüm kadariyla pik suan. böyle olduktan 2 gün sonra yumurtlaniyor genelde. bence bugünden basla degerlendirmeye. bugün ve önümüzdeki 2-3 gün önemli.Sizce yumurtlamış mıyım? Bakar mısınız?
canim senin adina sevindim cok az kalmis insallah gelir bebegin bu asilamada :)Bu gece catlama ignesi olucam canim.2 yumurta var 17mm 20mm carsanba gunude asilama olucak kismetse
canim senin adina sevindim cok az kalmis insallah gelir bebegin bu asilamada :)
Inşallah gerek kalmadan olur.bu ay hiç bisey yapmadım doktora gittim cumartesi olduğu için birde öğlen gittim doktor bulamadım randevular dolmuş adetin 3. Gunuydu öylece bu ay boş geçiyor bende coraspirin kullaniyorumInsallah canim.bu ayda olmazsa yaza kadar ara verip yaz sonu iyi bir prof. A gidicem
Dinlenmek çok önemli canım hep dinlen mümkün olduğunca. Kontrolüne de az kalmış için rahat olsunDoktor sık sık ayaklarını uzatıp dinlen dedi çalıştığım yerde ayaklarımı uzatamiyorum ama dinleniyorum cuma da kontrole gitcem bakalim
Aynen kuzum pıhtılaşma sorununda gebeliği erken öğrenmenin faydası var. İnşallah bu kez sağlıkla gelicek bebişSimdi kargo geldi laboquik gebelik testi aldim gecen sefer erkenden tespit etmisti. Catlama ignesinin 10.gününden itibaren test yapicam pozitif olursa eger nekadar erken kan sulandirici ignelere baslarsam okadar iyi olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?