Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Allah razı olsun bitanem.
Amiin inşallah artık hepimiz sevgililer günü hediyesi olarak bi bebiş veririz

Simdi kargo geldi laboquik gebelik testi aldim gecen sefer erkenden tespit etmisti. Catlama ignesinin 10.gününden itibaren test yapicam pozitif olursa eger nekadar erken kan sulandirici ignelere baslarsam okadar iyi olurmuş.

Sizce yumurtlamış mıyım? Bakar mısınız?
Şimdi 3 gün mü cinsel ilişki olacak? İlk dega ovulasyon kullanıyorum destek lütfen

Eklentiler

• 7EEAF108-7C68-4F68-88EF-A42360318699.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 39
Şimdi 3 gün mü cinsel ilişki olacak? İlk dega ovulasyon kullanıyorum destek lütfen

Evet canim bu aksami kacirma.önümüzdeki 1 haftayi iyi degerlendir. Catlama ignesi olsaydin 3 gün derdim ama igne olmadigibdan 1 hafta degerlendir bence. Yarinda ve sobraki günde ovulasyon testi yaparsan siliklesirse catlamis demekki.

Evet canim bu aksami kacirma.önümüzdeki 1 haftayi iyi degerlendir. Catlama ignesi olsaydin 3 gün derdim ama igne olmadigibdan 1 hafta degerlendir bence. Yarinda ve sobraki günde ovulasyon testi yaparsan siliklesirse catlamis demekki.
Tamam canım valla yumurtanın olgunlaştığı anlamına mı geliyor bu çift çizgi kaç gündür yapıyorum 13. Gün gördüm anca

Tamam canım valla yumurtanın olgunlaştığı anlamına mı geliyor bu çift çizgi kaç gündür yapıyorum 13. Gün gördüm anca

Canim benim 17mm ve 20mm 2 yumurtam var hala bu kadar koyulasmadi hemde benim 15.gün . Pik olduktan 36 saat sonra catliyormus genelde. Sen bugünü degerlendir yarin günduz ve aksam tekrar test yap.

Canim benim 17mm ve 20mm 2 yumurtam var hala bu kadar koyulasmadi hemde benim 15.gün . Pik olduktan 36 saat sonra catliyormus genelde. Sen bugünü degerlendir yarin günduz ve aksam tekrar test yap.
tamamdır yapıcam umarım hayırlı şekilde sonuçlanır. Gittin sanırım doktora ne dedi iğne verdi mi?

Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah gelir bebisin

Simdi kargo geldi laboquik gebelik testi aldim gecen sefer erkenden tespit etmisti. Catlama ignesinin 10.gününden itibaren test yapicam pozitif olursa eger nekadar erken kan sulandirici ignelere baslarsam okadar iyi olurmuş.
Direk iğneye başlasaydı ben geçen aylardacatlatmadan sonra tedavide igne kullanmistim

canim benim gördügüm kadariyla pik suan. böyle olduktan 2 gün sonra yumurtlaniyor genelde. bence bugünden basla degerlendirmeye. bugün ve önümüzdeki 2-3 gün önemli.

Insallah canim.bu ayda olmazsa yaza kadar ara verip yaz sonu iyi bir prof. A gidicem
Inşallah gerek kalmadan olur.bu ay hiç bisey yapmadım doktora gittim cumartesi olduğu için birde öğlen gittim doktor bulamadım randevular dolmuş adetin 3. Gunuydu öylece bu ay boş geçiyor bende coraspirin kullaniyorum

Doktor sık sık ayaklarını uzatıp dinlen dedi çalıştığım yerde ayaklarımı uzatamiyorum ama dinleniyorum cuma da kontrole gitcem bakalim
Dinlenmek çok önemli canım hep dinlen mümkün olduğunca. Kontrolüne de az kalmış için rahat olsun

Aynen kuzum pıhtılaşma sorununda gebeliği erken öğrenmenin faydası var. İnşallah bu kez sağlıkla gelicek bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…