Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce yumurtlamış mıyım? Bakar mısınız?
Şimdi 3 gün mü cinsel ilişki olacak? İlk dega ovulasyon kullanıyorum destek lütfen
Canım evet yumurtlamışsın. Asıl olarak yarın yani biraz silikleşince önemli çünkü o zaman çatlamış oluyo. Bu şekilde pik gördüğün günden itibaren 4 gün kadar üst üste ilişki öneriyolar canım. İnşallah bu kez sağlıkla gelsin bebişin

Bende coraspin ve infolic combi kullaniyorum.ovulasyon testleriyle takip edebilirsin.zaten gecen ayda kendiliginden olmustu senin.insallah bu ayda kendiliginden gelir ve tutunur.

Kesinlikle haklisin chorimnon cok daha agir bir igne.. iste insan herseye katlaniyor ben normalde gunde yarim paket sigara icen bir insandim simdi bu tedavilerden beri gunde 1-2 tane iciyorum oda cok cok sinirlerim zipladiginda.. eger hamile kalirsam onlari da icmicem zaten... dedigin dogru bu tarz igneler insanin hormonlarini degistiriyor.. en fazlada psikolojim alt ust yani.. instagramda insanlarin bebegini paylasmasina bile tahammulum kalmadi herkesin oluyorda benim neden olmuyor diye... bu ay da regl olursam artik tedaviyi birakicam fiziksel ve ruhsal olarak coktum artik demekki herkesin cocugu olacak diye bir kaide yok diyorum olmuyosa bir sebebi vardir...Allah hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah

canim iyi düsün iyi olsun hersey. cok zor haklisin ama allahin bize verdiklerine sükretmeliyiz. cok sükür nefes aliyoruz kendi basimiza yürüyebiliyoruz gözlerimiz görüyor bunlar da cok degerli nimetler. insallah vakti gelince cocukda vericek allah bize. baskalarina verdiklerinede onlarin adina seviniyorum ben. sosyal medyada yada gercek hayatta baskalarinin bebeklerini görünce ilk önce masallah allah korusun diyorum nazarim deymesin diye. sonrada allahin banada vermesi icin dua ediyorum sende güzel düsünmeye calis canim. cok üzülüyoruz ondada haklisin ama cok sükür dualarimiz var allah kendine acilan elleri bos geri cevirmez hakkimizda nasil hayirli olacaksa öyle verir dualarimizin karsiligini.

Bende coraspin ve infolic combi kullaniyorum.ovulasyon testleriyle takip edebilirsin.zaten gecen ayda kendiliginden olmustu senin.insallah bu ayda kendiliginden gelir ve tutunur.
Evet ediyorum 3 gün oldu baslayali 12. Günüm bugün daha yumurtlama yok .inşalla h rabbim hepimize biran once sagliklisindan versin kötü şeyler yasatmasin.

Canım herkesin bir imtihanı var buda bizim sabretmeliyiz rabbim biran önce sağlıklı hayirli evlat nasip eder insallah

Hadi inşallah ümidim de yok çatlama iğnesi bile vermedi doktor ama bakalım elimden geleni yapıyorum yine de .. çatlamazsa ne olcak silikleşmezse yani

Canım basılsın ne aşamadasın önümüzdeki adette aşılamaya başlıyorum Nasipse senn nasıl olmuştu nasıl geçmişti
Hayırlı olsun tedavin canım ben 1 kasımda aşılama olmuştum işte ondan sonra kontrole bile doktora gitmedim bıraktım artık. Aşılamam çok ağrısız ve başarılı geçmişti ama nasipe yoktu hiç stres yapma aşılama anima idrara sıkışık git biraz doktorun söylemiştir belki ama acısız oluyor böylece

Daha onları konuşmadık canım Peki işlemden somra bi ağrın sızın oldu mu yatın mı ? Ama değerim düşğk çıktı ama fsh normal doktorda anlamadı laboratuvar hatası olabilir dedi o kafama takıldı çok bide işlem ne kadar sürüyo inşalah Allah bize ummadığımız anda versin evlat

Canım seni hazirladiktan sonra doktorun enjekte etmesi saniyerle sınırlı inanki agrım olmadi ama yarim saat zor dayanıp idrara çıktığımda kanama oldu az ons da normal dendi ama aşılamadan sonra hemen kalkma biraz uzan

Hamilelik de aynı belirtileri veriyor :) kendini sıkma strese sokma hayırlısıyla bebeğin seninledir inşallah
sen ne kadarlik evlisin benim 1.5 yil oldu bi kere bos gebelik gecirdim kurtaj oldum 1 senedir korunmuyorum ama olmuyo bu ay ilk defa klomen catlatma ignesi oldum o yüzden ümitliyim biraz ama adet sanciları gelince ümidim kırılıyor

Hadi inşallah ümidim de yok çatlama iğnesi bile vermedi doktor ama bakalım elimden geleni yapıyorum yine de .. çatlamazsa ne olcak silikleşmezse yani
Yumurtlama olduğuna göre çatlar yani silikleşir canım. Eğer hiç pik olmasaydı hep silik çıksaydı o zaman o ay yumurtlanmamış olunuyo. Bu senin şu an yumurtladığını 24-36 saat sonra çatlıcağını gösteriyo. Sen elinden geleni yap iyi değerlendir, olucaktır kuzum dua et bol bol

Aynen eve gelince uzanıyorum genelde bu kontrolude atlatinca biraz daha rahat edicem inşallah 3 ay olcak nasipse
Evet sen riskli dönemi atlatıyosun artık maşallah canım. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de okuycaz inşallah burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…