- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.181
Adet ağrıları aynı zamanda hamilelik belirtisi canım. Belki de bebeğin gelmiştir haber veriyodur sana :) sabret adet gününe kadar, inşallah olmazsın da testte pozitifi görürsünya kızlar benim cok kötü adet sancılarım geliyo daha 3 gün var günüme sizce tutmamış mıdır ?
Evde yatış fln verdi mi canım doktorun zaten doktor hemen kaldırmıyormuş heralde Doğumhanede yapacakmış aşılamayı inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen ne düşünüyorsun bundan sonraCanım seni hazirladiktan sonra doktorun enjekte etmesi saniyerle sınırlı inanki agrım olmadi ama yarim saat zor dayanıp idrara çıktığımda kanama oldu az ons da normal dendi ama aşılamadan sonra hemen kalkma biraz uzan
Şükür canım inşallah nasip olur sizinde hamilelik haberlerinin en kısa zamanda alicaz insallahEvet sen riskli dönemi atlatıyosun artık maşallah canım. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de okuycaz inşallah burda
Evde yatış fln verdi mi canım doktorun zaten doktor hemen kaldırmıyormuş heralde Doğumhanede yapacakmış aşılamayı inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen ne düşünüyorsun bundan sonra
Tatlım keşkee.. kimyasal geçirdim geçen ay bu ay tekrar deniyoruz
Benim bı bilgim yok canım ama aşılamada en kaliteli spermler kullanılıyormuş ya ilişki olurda kalitesiz spermle döllenirse tutunma şansı azalır diye düşünüyorum doktorun önerdiği gibi yap sen tabiKizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba
Ben çok umutluydum ama hissetmemiştim yinede belirti falan da olmuyor zaten olanda adet gibi olduğu için ayırt edilmiyor bugün test yapsaydın keskeGünaydın kızlar nasılsınız. Benim bugün iğnenin 14.günü testte yapmadım ama çok umutsuzum hiç hamile gibide hissetmiyorumhamile olanlar siz hissetmiş miydiniz öğrenmeden önce
Evde testimde yok bide 1.5 yıldır deneyip olmadığı için bu zamana kadar hiç test yapmadım nasıl sabredip durduysam bugün alırsam ve adet olmazsam sabah yaparım:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniBen çok umutluydum ama hissetmemiştim yinede belirti falan da olmuyor zaten olanda adet gibi olduğu için ayırt edilmiyor bugün test yapsaydın keske
Ah canım benim amiin inşallahŞükür canım inşallah nasip olur sizinde hamilelik haberlerinin en kısa zamanda alicaz insallah
Hadi hayırlısı olsun canım. En son ilişki ne zaman olmuştu? Çatlatma iğnesini yaptığın için ancak yarına çatlar yumurtan, yani ilişki çok şart değil bence canımKizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba
Saol canım inşallah sende yarın güzel haberi alırsın inşallahEvde testimde yok bide 1.5 yıldır deneyip olmadığı için bu zamana kadar hiç test yapmadım nasıl sabredip durduysam bugün alırsam ve adet olmazsam sabah yaparım:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Hadi hayırlısı olsun canım. En son ilişki ne zaman olmuştu? Çatlatma iğnesini yaptığın için ancak yarına çatlar yumurtan, yani ilişki çok şart değil bence canım
Istirahat falan demedi ama ben zaten çalışmıyorum dikkat ettim yani kendime ama 15 dk sonra kaldırıyorlar ben o yüzden rica ettim 1 saat falan yattım ama kısmet herşey yaa. Canım yaza kadar normal bakacam sonra tüp bebek falan olur herhalde artık bıraktım yoruldum inanki aşılama gününden sonra hiç kontrole bile gitmedimEvde yatış fln verdi mi canım doktorun zaten doktor hemen kaldırmıyormuş heralde Doğumhanede yapacakmış aşılamayı inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen ne düşünüyorsun bundan sonra
Canım ilşki benim doktorum önermişti hatta aşılamadan sonraki gün günaşırı ikisi demişti hani sonradan yumurtalar çatlar dyeKizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba
Kizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba
canim o dedigini bende cok merak ediyorum anneme de diyorum annem ben hissediyorum hamilesin diyor bende diyorum olamazki ben hicbirsey hissetmiyorum hic dedim annemde daha 6-7. haftadan sonra hissedersin simdi böyle bende hissetmemistim dedi. eltim hamile onada sormustum o da hicbirsey hissetmedim dedi. anneme birde diyorum bu isler öyle kolay degil yillarca ugrasan insanlar var diyorum ama o allah nasip ettiyse insallah oldu diyor.Günaydın kızlar nasılsınız. Benim bugün iğnenin 14.günü testte yapmadım ama çok umutsuzum hiç hamile gibide hissetmiyorumhamile olanlar siz hissetmiş miydiniz öğrenmeden önce
Inşallah olmuştur canım ya bu beklemeler çok kötü stres yapmayın diyorlar nasıl yapmıcaz bilmiyorum. Senin kaçıncı günündü canım test yapcak mısıncanim o dedigini bende cok merak ediyorum anneme de diyorum annem ben hissediyorum hamilesin diyor bende diyorum olamazki ben hicbirsey hissetmiyorum hic dedim annemde daha 6-7. haftadan sonra hissedersin simdi böyle bende hissetmemistim dedi. eltim hamile onada sormustum o da hicbirsey hissetmedim dedi. anneme birde diyorum bu isler öyle kolay degil yillarca ugrasan insanlar var diyorum ama o allah nasip ettiyse insallah oldu diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?