Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya kızlar benim cok kötü adet sancılarım geliyo daha 3 gün var günüme sizce tutmamış mıdır ?
Adet ağrıları aynı zamanda hamilelik belirtisi canım. Belki de bebeğin gelmiştir haber veriyodur sana :) sabret adet gününe kadar, inşallah olmazsın da testte pozitifi görürsün

Evde yatış fln verdi mi canım doktorun zaten doktor hemen kaldırmıyormuş heralde Doğumhanede yapacakmış aşılamayı inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen ne düşünüyorsun bundan sonra

Arkadaşlar iğnenin 8. Günü 6. Günden beri şiddetli baş ağrım var geçiyor gibi oluyor yeniden başlıyor . Mecburen hafif bir ağrı kesici içtim 1 kez ama dayanamıyorum . Bu iğnenin yan etkileri arasında varmı ?bilen yada bu şekilde etki gören ?

Kizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba

Evde yatış fln verdi mi canım doktorun zaten doktor hemen kaldırmıyormuş heralde Doğumhanede yapacakmış aşılamayı inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen ne düşünüyorsun bundan sonra

Canim asılamadan sonra 15dakika yatiriyorlar bacaklarini havaya kaldirip. Doktor ertesi gün normal hayatina dönebilirsin diyor ama bence dikkat etmek lazim.. ben gecen ayki asilamada ertesi gün temizlik falan yaptim belkide o yüzdende tutunamadi diye uzuluyorum.gerci nadip kismet aslinda.Bende carsamba günü asılama olucam bugünden evimin bütün temizligini ve 2 3 günlük yemek yapicam ve en azindan 3 gün dinlenicem.

Benim bı bilgim yok canım ama aşılamada en kaliteli spermler kullanılıyormuş ya ilişki olurda kalitesiz spermle döllenirse tutunma şansı azalır diye düşünüyorum doktorun önerdiği gibi yap sen tabi

Günaydın kızlar nasılsınız. Benim bugün iğnenin 14.günü testte yapmadım ama çok umutsuzum hiç hamile gibide hissetmiyorum hamile olanlar siz hissetmiş miydiniz öğrenmeden önce

Günaydın kızlar nasılsınız. Benim bugün iğnenin 14.günü testte yapmadım ama çok umutsuzum hiç hamile gibide hissetmiyorum hamile olanlar siz hissetmiş miydiniz öğrenmeden önce
Ben çok umutluydum ama hissetmemiştim yinede belirti falan da olmuyor zaten olanda adet gibi olduğu için ayırt edilmiyor bugün test yapsaydın keske

Ben çok umutluydum ama hissetmemiştim yinede belirti falan da olmuyor zaten olanda adet gibi olduğu için ayırt edilmiyor bugün test yapsaydın keske
Evde testimde yok bide 1.5 yıldır deneyip olmadığı için bu zamana kadar hiç test yapmadım nasıl sabredip durduysam bugün alırsam ve adet olmazsam sabah yaparım:) inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Hadi hayırlısı olsun canım. En son ilişki ne zaman olmuştu? Çatlatma iğnesini yaptığın için ancak yarına çatlar yumurtan, yani ilişki çok şart değil bence canım

Saol canım inşallah sende yarın güzel haberi alırsın inşallah

Hadi hayırlısı olsun canım. En son ilişki ne zaman olmuştu? Çatlatma iğnesini yaptığın için ancak yarına çatlar yumurtan, yani ilişki çok şart değil bence canım

Dun oglen 12 gibi oldu canim.aksam misafir gelicek diye catlama ignesinden 1gün once degerlendirmek istedim.carsamba asılama olucak acaba persembeyi de degerlendirsek mi bilemedim

Istirahat falan demedi ama ben zaten çalışmıyorum dikkat ettim yani kendime ama 15 dk sonra kaldırıyorlar ben o yüzden rica ettim 1 saat falan yattım ama kısmet herşey yaa. Canım yaza kadar normal bakacam sonra tüp bebek falan olur herhalde artık bıraktım yoruldum inanki aşılama gününden sonra hiç kontrole bile gitmedim

Canım ilşki benim doktorum önermişti hatta aşılamadan sonraki gün günaşırı ikisi demişti hani sonradan yumurtalar çatlar dye

hayirli olsun canim.
ayni senin gibi bende korkuyordum erken catlar diye ama dediklerine yakin zamanda oluyor yinede. ben hissetmistim bu defa catladigini. biz igneden 23 saat sonra birlikte olmustuk. normalde yetmesi gerekiyor.

canim o dedigini bende cok merak ediyorum anneme de diyorum annem ben hissediyorum hamilesin diyor bende diyorum olamazki ben hicbirsey hissetmiyorum hic dedim annemde daha 6-7. haftadan sonra hissedersin simdi böyle bende hissetmemistim dedi. eltim hamile onada sormustum o da hicbirsey hissetmedim dedi. anneme birde diyorum bu isler öyle kolay degil yillarca ugrasan insanlar var diyorum ama o allah nasip ettiyse insallah oldu diyor.

Inşallah olmuştur canım ya bu beklemeler çok kötü stres yapmayın diyorlar nasıl yapmıcaz bilmiyorum. Senin kaçıncı günündü canım test yapcak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…