Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bu sabah yine test yaptim. yine cok üzüldüm ilk basta 2. cizgi cikmadigi icin.

dün 9-10 dakika sonra görünmüstü 2. cizgi bugün 3-4 dakikada göründü hemen.

ama hala cok silik

bugün yumurtlamadan sonraki 13. gün igneden sonraki 14,5 gün oldu.

hala igne etkisi olabilir diyede düsünüyorum.
yada bu erken gebelik testleri yanlismi baska birseydenmi etkileniyorlar anlamadim.
lh hormonundan filan etkileniyor olabilirlermi acaba ? igneyi yapali 14 günü gecti vücudum yavas mi atiyo sizlerde en son ne zaman cift cizgi görmüstünüz igne etkisinden ?

erken gebelik testinde daha cok hafif cikiyor normal gebelik testi yapsam görünmez sanirim daha.

ve cizgi sizde görüyormusunuz ?

ignedenmi gercekten birsey varmi bilmiyorum.
varsa bile bu kadar az hormon üretiyorsa tutunamaz herhalde kendim dua ediyorum hep kizlar sizden de eden varsa benim icinde dua edermisiniz ?

Eklentiler

• FF072A5E-EAF4-4678-8867-3AAC433A61FD.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
  • A4A9767A-B757-4DF7-83CE-7E16270D1156.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 47
Inşallah olmuştur canım ya bu beklemeler çok kötü stres yapmayın diyorlar nasıl yapmıcaz bilmiyorum. Senin kaçıncı günündü canım test yapcak mısın
evet cok stres oluyor insan ister istemez.

benim igneden sonraki 14,5 gün
yumurta catladiktan sonraki 13. gün doldu

test yaptim ekledim bir az önce

bu arada sen nasil dayanabiliyorsun test yapmadan canim :)
Testini gördüm canım var gibi silik çizgi. Iğne etkisi geçmiştir sanırım artık benimde 14.gün bugün. Inşallah o çizgi hamile olduğun içindir:) daha hiç test almadım yapmadım 1.5 yıldır deniyorum ama bekliyorum adet olunca ağlıyorum ama bu klomen ve igne ilk denemem diye almaya gitcem şimdi test :) karnım gurulduyor ara ara hala o yüzden ümitsizim

test durdukca daha cok belirginlesmisti

Eklentiler

• 548EAC33-2C5A-4CEE-87CF-43C32E833663.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 309BFEBA-5B4A-470B-8DD8-49CC72292B5A.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 44
İnşallah bu ay istediğin gibi sonuçlanır canım. Bence çok odaklanma o zaman iyice sitres oluyoruz akışına bırak ilişki durumunu, Rabbim nasip ettiyse o her türlü olur zaten. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla

insallah canim. bende her test yaptigimda tamam olmamis olabilir üzülme diyorum insanin elinde degil üzülüyor yinede. benimde ilk klomen denemesi bu defa. igne ikinciye oldum ama ovitrell de ilk.

cok sükür simdiye kadar daha bir adet belirtisi olmadi bende ama benim düzensiz oldugu icin ne zaman gelecegide belli degil. gecen ay 21 aralikta son dogum kontrol hapini almistim ama ayin 17 sinde hapi unutmustum bir defa ve adet kanamasi o zaman baslamisti daha. en gec bugünden itibaren adet olabilirim belki olacaksa. insallah adet olmam.

git al yap testini ama ilk idrarla olsa daha iyi oluyormus canim. bu kadar beklemissin istersen yarin sabah yap bosa gitmesin. ben erken gebelik testinden yaptim böyle cok silik cizgi cikti normal gebelik testinde cikmaz herhalde yapsam. simdi elimde son bir tane erken gebelik testi 2-3 tanede normal gebelik testi kaldi onlar bitince baska almayacagim.

İnşallah hamilesindir canım
insallah canim daha birsey belli degil.
tek fark dün yaptigimda 10 dakika sonra göründü cizgi bugün yaptigimda 5 dakikada göründü.
düne göre daha koyulassaydi belki olabilir derdimde koyulasmadida sadece daha kalinlasmis gibi. bakalim artik sonraki günlerde nasil olacak testler

Dun oglen 12 gibi oldu canim.aksam misafir gelicek diye catlama ignesinden 1gün once degerlendirmek istedim.carsamba asılama olucak acaba persembeyi de degerlendirsek mi bilemedim
Bence sakıncası olmaz canım perşembe de ilişki olsa. Size kalmış yani. Zaten aşılama öncesini de iyi değerlendirmişsin

Canım ilşki benim doktorum önermişti hatta aşılamadan sonraki gün günaşırı ikisi demişti hani sonradan yumurtalar çatlar dye

Ozaman bende carsamba asilama olucam persembe cumartesiyi degerlendiriyim canim...offfff yoruldum

Bugun bende yasin ve 100 ayetel kursi okucam hepinize yarar insallah

Bence bı de normal gebelik testi yap dün burdan biri yazmıştı erken gebelik testinde silik cizgi cikip kanda negatif çıktı diye

Şimdi aldım 2 tane erken gebelik testi sabah denerim o kadar zaman beklemişim bunuda beklemezsem ayıp olur belki adet olurumda kullanmam 2 teste 40 lira verdim bundan önce almamakla bütçeme katkı yapmışım aslında:)

Sagol canim benim nasipte varsa olur.

Şimdi aldım 2 tane erken gebelik testi sabah denerim o kadar zaman beklemişim bunuda beklemezsem ayıp olur belki adet olurumda kullanmam 2 teste 40 lira verdim bundan önce almamakla bütçeme katkı yapmışım aslında:)
Birini normal alsaydın keşke yarın ondada çıkardı büyük ihtimal

Evet yine çizgi var kuzum. 14.günr kadar pek iğne etkisi kalmaz canım ya. Sen takibe devam et, bence bebiş var gibi. İnşallah her gün koyulaşır. Adın ne acaba, dua edicem senin için de

Bence sakıncası olmaz canım perşembe de ilişki olsa. Size kalmış yani. Zaten aşılama öncesini de iyi değerlendirmişsin

Evet canim bakalim esimin degerleride onemli yine herzamanki gibi iş arkadasindan grip kapti.bagisikligi cok dusük.3 gündür oldu olacak derken bugün başını yastiktan kaldiramaz oldu. Sinir olmamak elde degil.okadar vitamin keciboynuzu ozü meyve kuruyemis yedircem diye pesinde dolastim sonuc grip oldu.gerci 3 gündür o da grip olmiyacagim diye is arkadasiyla köse kapmaca oynamis ama ayni havayi soluyunca bulasiyor. Insallah testlere yansimaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…