- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.201
evet cok stres oluyor insan ister istemez.Inşallah olmuştur canım ya bu beklemeler çok kötü stres yapmayın diyorlar nasıl yapmıcaz bilmiyorum. Senin kaçıncı günündü canım test yapcak mısın
bu arada sen nasil dayanabiliyorsun test yapmadan canim :)Inşallah olmuştur canım ya bu beklemeler çok kötü stres yapmayın diyorlar nasıl yapmıcaz bilmiyorum. Senin kaçıncı günündü canım test yapcak mısın
Testini gördüm canım var gibi silik çizgi. Iğne etkisi geçmiştir sanırım artık benimde 14.gün bugün. Inşallah o çizgi hamile olduğun içindir:) daha hiç test almadım yapmadım 1.5 yıldır deniyorum ama bekliyorum adet olunca ağlıyorum ama bu klomen ve igne ilk denemem diye almaya gitcem şimdi test :) karnım gurulduyor ara ara hala o yüzden ümitsizimbu arada sen nasil dayanabiliyorsun test yapmadan canim :)
İnşallah bu ay istediğin gibi sonuçlanır canım. Bence çok odaklanma o zaman iyice sitres oluyoruz akışına bırak ilişki durumunu, Rabbim nasip ettiyse o her türlü olur zaten. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarlaKizlar günaydin ne cok yazmişsınız bana hic bildirim gelmemis galiba diger forumlarada girdigimden. Ben gece 23.50 de ovitrellemi yaptim.şuan icin hic birsey yok.tek korkum bugün çatlarsa iliskide yasak. Yine basladik stresli günlere. Rabbim başka dert keder vermesin.bu arada carsamba 12 de asılamam var. Benin doktorum iliski olsada olmasada olur diyor. Internettede bazilarinda iliski veriyor bazilarinda sakincali diyor ne yapsam acaba
Testini gördüm canım var gibi silik çizgi. Iğne etkisi geçmiştir sanırım artık benimde 14.gün bugün. Inşallah o çizgi hamile olduğun içindir:) daha hiç test almadım yapmadım 1.5 yıldır deniyorum ama bekliyorum adet olunca ağlıyorum ama bu klomen ve igne ilk denemem diye almaya gitcem şimdi test :) karnım gurulduyor ara ara hala o yüzden ümitsizim
İnşallah hamilesindir canımtest durdukca daha cok belirginlesmisti
insallah canim daha birsey belli degil.İnşallah hamilesindir canım
Bence sakıncası olmaz canım perşembe de ilişki olsa. Size kalmış yani. Zaten aşılama öncesini de iyi değerlendirmişsinDun oglen 12 gibi oldu canim.aksam misafir gelicek diye catlama ignesinden 1gün once degerlendirmek istedim.carsamba asılama olucak acaba persembeyi de degerlendirsek mi bilemedim
Canım ilşki benim doktorum önermişti hatta aşılamadan sonraki gün günaşırı ikisi demişti hani sonradan yumurtalar çatlar dye
kizlar bu sabah yine test yaptim. yine cok üzüldüm ilk basta 2. cizgi cikmadigi icin.
dün 9-10 dakika sonra görünmüstü 2. cizgi bugün 3-4 dakikada göründü hemen.
ama hala cok silik
bugün yumurtlamadan sonraki 13. gün igneden sonraki 14,5 gün oldu.
hala igne etkisi olabilir diyede düsünüyorum.
yada bu erken gebelik testleri yanlismi baska birseydenmi etkileniyorlar anlamadim.
lh hormonundan filan etkileniyor olabilirlermi acaba ? igneyi yapali 14 günü gecti vücudum yavas mi atiyo sizlerde en son ne zaman cift cizgi görmüstünüz igne etkisinden ?
erken gebelik testinde daha cok hafif cikiyor normal gebelik testi yapsam görünmez sanirim daha.
ve cizgi sizde görüyormusunuz ?
ignedenmi gercekten birsey varmi bilmiyorum.
varsa bile bu kadar az hormon üretiyorsa tutunamaz herhaldekendim dua ediyorum hep kizlar sizden de eden varsa benim icinde dua edermisiniz ?
Bence bı de normal gebelik testi yap dün burdan biri yazmıştı erken gebelik testinde silik cizgi cikip kanda negatif çıktı diyeinsallah canim. bende her test yaptigimda tamam olmamis olabilir üzülme diyorum insanin elinde degil üzülüyor yinede. benimde ilk klomen denemesi bu defa. igne ikinciye oldum ama ovitrell de ilk.
cok sükür simdiye kadar daha bir adet belirtisi olmadi bende ama benim düzensiz oldugu icin ne zaman gelecegide belli degil. gecen ay 21 aralikta son dogum kontrol hapini almistim ama ayin 17 sinde hapi unutmustum bir defa ve adet kanamasi o zaman baslamisti daha. en gec bugünden itibaren adet olabilirim belki olacaksa. insallah adet olmam.
git al yap testini ama ilk idrarla olsa daha iyi oluyormus canim. bu kadar beklemissin istersen yarin sabah yap bosa gitmesin. ben erken gebelik testinden yaptim böyle cok silik cizgi cikti normal gebelik testinde cikmaz herhalde yapsam. simdi elimde son bir tane erken gebelik testi 2-3 tanede normal gebelik testi kaldi onlar bitince baska almayacagim.
Şimdi aldım 2 tane erken gebelik testi sabah denerim o kadar zaman beklemişim bunuda beklemezsem ayıp olur belki adet olurumda kullanmam 2 teste 40 lira verdim bundan önce almamakla bütçeme katkı yapmışım aslında:)insallah canim. bende her test yaptigimda tamam olmamis olabilir üzülme diyorum insanin elinde degil üzülüyor yinede. benimde ilk klomen denemesi bu defa. igne ikinciye oldum ama ovitrell de ilk.
cok sükür simdiye kadar daha bir adet belirtisi olmadi bende ama benim düzensiz oldugu icin ne zaman gelecegide belli degil. gecen ay 21 aralikta son dogum kontrol hapini almistim ama ayin 17 sinde hapi unutmustum bir defa ve adet kanamasi o zaman baslamisti daha. en gec bugünden itibaren adet olabilirim belki olacaksa. insallah adet olmam.
git al yap testini ama ilk idrarla olsa daha iyi oluyormus canim. bu kadar beklemissin istersen yarin sabah yap bosa gitmesin. ben erken gebelik testinden yaptim böyle cok silik cizgi cikti normal gebelik testinde cikmaz herhalde yapsam. simdi elimde son bir tane erken gebelik testi 2-3 tanede normal gebelik testi kaldi onlar bitince baska almayacagim.
İnşallah bu ay istediğin gibi sonuçlanır canım. Bence çok odaklanma o zaman iyice sitres oluyoruz akışına bırak ilişki durumunu, Rabbim nasip ettiyse o her türlü olur zaten. Dualarım seninle ve tüm arkadaşlarla
Birini normal alsaydın keşke yarın ondada çıkardı büyük ihtimalŞimdi aldım 2 tane erken gebelik testi sabah denerim o kadar zaman beklemişim bunuda beklemezsem ayıp olur belki adet olurumda kullanmam 2 teste 40 lira verdim bundan önce almamakla bütçeme katkı yapmışım aslında:)
Evet yine çizgi var kuzum. 14.günr kadar pek iğne etkisi kalmaz canım ya. Sen takibe devam et, bence bebiş var gibi. İnşallah her gün koyulaşır. Adın ne acaba, dua edicem senin için dekizlar bu sabah yine test yaptim. yine cok üzüldüm ilk basta 2. cizgi cikmadigi icin.
dün 9-10 dakika sonra görünmüstü 2. cizgi bugün 3-4 dakikada göründü hemen.
ama hala cok silik
bugün yumurtlamadan sonraki 13. gün igneden sonraki 14,5 gün oldu.
hala igne etkisi olabilir diyede düsünüyorum.
yada bu erken gebelik testleri yanlismi baska birseydenmi etkileniyorlar anlamadim.
lh hormonundan filan etkileniyor olabilirlermi acaba ? igneyi yapali 14 günü gecti vücudum yavas mi atiyo sizlerde en son ne zaman cift cizgi görmüstünüz igne etkisinden ?
erken gebelik testinde daha cok hafif cikiyor normal gebelik testi yapsam görünmez sanirim daha.
ve cizgi sizde görüyormusunuz ?
ignedenmi gercekten birsey varmi bilmiyorum.
varsa bile bu kadar az hormon üretiyorsa tutunamaz herhaldekendim dua ediyorum hep kizlar sizden de eden varsa benim icinde dua edermisiniz ?
Bence sakıncası olmaz canım perşembe de ilişki olsa. Size kalmış yani. Zaten aşılama öncesini de iyi değerlendirmişsin
Allah razı olsun kuzucum, Allah kabul etsin dualarınıBugun bende yasin ve 100 ayetel kursi okucam hepinize yarar insallah
test durdukca daha cok belirginlesmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?