Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte malesef grip gibi salgın hastalıklardan pek kaçılmıyo canım. Ama ona çok takılma, çünkü grip de bir anda çok etkilemiyo spermleri. Spermler iyi şeylerden de kötü şeylerden de geç etkileniyolar. Mesela o kadar takviye kullanıyoruz 2-3 ayda ancak etkisini gösteriyo. Kötü olaylarda da ani darbe, Allah korusun kaza falan geçirmediği sürece çok çabuk etkilenmezmiş spermler

Insallah canim insallah.bu son sansimiz

Bence bı de normal gebelik testi yap dün burdan biri yazmıştı erken gebelik testinde silik cizgi cikip kanda negatif çıktı diye
o yaziyi farketmedim canim. normal gebelik testi icinde daha erkendir herhalde bilmiyorumki son birtane erken gebelik testi kaldi onu yarin yapacagim sonrada diger normal gebelik testlerinden. adet de olmazsan bu hafta bitene kadar ondan sonra doktordan randevu alirim önümüzdeki hafta en erken

Şimdi aldım 2 tane erken gebelik testi sabah denerim o kadar zaman beklemişim bunuda beklemezsem ayıp olur belki adet olurumda kullanmam 2 teste 40 lira verdim bundan önce almamakla bütçeme katkı yapmışım aslında:)
insallah cift cizgileri görürsün canim :)
bende bi tane erken gebelik testine 15 lira verdiydim 3 tanesi 45 liraya almistim miratech marka. artik kalitelerini hic bilmiyorum.
sende paylas testlerini yapinca cok merak ediyorum seninkileri hakkimizda hayirlisi olsun insallah :)

Evet yine çizgi var kuzum. 14.günr kadar pek iğne etkisi kalmaz canım ya. Sen takibe devam et, bence bebiş var gibi. İnşallah her gün koyulaşır. Adın ne acaba, dua edicem senin için de
takip edicem canim paylascam burdada insallah koyulasir.
adim burcu allah razi olsun canim benim. bende hamile olayim burdaki herkez icin isimleri ve istedikleri özel birsey varsa onlar icin ayri ayri dua edicem

Canim var gibi yarin tekrarlayip kan verirsin kafan rahat eder
elimde testler bitene kadar hergün denicem canim. doktor normal gebelik testinde positifi görünce gel dedi testide 30 ocakta yap dedi. kizdirmayayim doktoru :) kan alirmi bilmiyorum pek öyle erkenden haber edinme taraftari degil gibiydi tepkileri. isine karisilmasinida sevmiyorlar kendi bildiklerini yapacaklar. kan al bak desem de olmaz o yüzden bekleyeyim normal gebelik testinde positif görene kadar ondan sonra giderim doktorun onaylamasi icin canim.

takip edicem canim paylascam burdada insallah koyulasir.
adim burcu allah razi olsun canim benim. bende hamile olayim burdaki herkez icin isimleri ve istedikleri özel birsey varsa onlar icin ayri ayri dua edicem
Allah hepimizden razı olsun canım. Ben de hamile değilim ama Allah kabul etsin, başkalarına edilen dualar daha geçerlidir diye etmeye çalışıyorum herkese canım

Inşallah canım sanada dua ederim bugünkü namazlarımdan sonra adın burcu galiba :) hep birlikte seviniriz inşallah

canım bence sen gebesin
iğne etkisi kalmaz bu zamana

Allah hepimizden razı olsun canım. Ben de hamile değilim ama Allah kabul etsin, başkalarına edilen dualar daha geçerlidir diye etmeye çalışıyorum herkese canım
cok iyi bir kalbin var canim. sen baskalarina dua edince meleklerde senin icin amin dermis allahim sanada bizlerede hepimize nasip etsin insallah

Inşallah canım sanada dua ederim bugünkü namazlarımdan sonra adın burcu galiba :) hep birlikte seviniriz inşallah
evet canim ben simdiye kadar kimsenin ismini bilmedigim icin kadinlar kulübü ovitrelle grubundaki bekleyen tüm herkez diye dua ediyordum gözümün önünede profil fotolariniz geliyordu. hamile olmayanlara tez zamanda hamile olsunlar diye hamile olanlarada allah saglicakla kucaklarina alsinlar diye dua ediyorum.

İnşallah olumlu sonuç alırsın canım kaçıncı gündü 14 geçtiyse sağlık ocağında kan verebilirsin

canım bence sen gebesin
iğne etkisi kalmaz bu zamana

insallah canim. bilmiyorum hicbirsey hissetmiyorum bir belirtide yok. sadece bi defa cok basim dönmüstü bir anlik cok kisa ayakkabiyi cikartirken merdivende misafirlikte az kalsin düsüyordum kenara tutundum hemen ama daha hormonlardan degildir cok az daha. cok fazla sicakliyorum normalde cok üsüyen birisiyim ama bu aralar cok sicakliyorum ilk defa böyle oldum. ve normalde cok gec saatlere kadar oturur öglen gibi cok gec kalkardim son zamanlarda erkenden uykum geliyo 6-7 gibi yatiyorum bazen sabahda erkenden uyaniyorum. uyumamaya calisiyorum biraz bekliyorum gec yatayim diye ama uykum geliyor. birtek bunlari farkettim ben.
igneyi 7 ocak aksam 21 de yaptim canim bu aksam saat 21 de 15. gün dolacak igne gününü saymazsak. ilk ignede cok daha yüksekti dozu ovulasyon testleriyle bakmistim igneden sonraki 10. günde son hafiften cizgi gördüm 11. günden itibaren hicbirsey yoktu

Bende hep öyle dua ettim isim bilmeyince :) Sen şimdi yazınca bende isminle ediyim daha iyi olur :) sen bence genesin benimde içime öyle doğuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…