Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bu sefer olur inşallah.
aşılama sonrasını muhakkak değerlendirin
geç çatlayabilir çünkü iğneden 36-48 saat sonra çatlayabiliyo yumurta

insallah olur canim.Yarin asilama persembe ve cumartesiyi degerlendirmeyi dusünüyorum.bu son şansım iyi degerlendirmem lazim.

cok iyi bir kalbin var canim. sen baskalarina dua edince meleklerde senin icin amin dermis allahim sanada bizlerede hepimize nasip etsin insallah
Oy canım benim ya çok teşekkür ederim. Allahım artık hepimize annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

insallah olur canim.Yarin asilama persembe ve cumartesiyi degerlendirmeyi dusünüyorum.bu son şansım iyi degerlendirmem lazim.
son şansım deme kuzum yaa
şansımız her zaman var
ama inşallah gerek kalmayacak bu sefer sağlıklı bir gebelik olacak
ben de bugün tarlusal başladım geleceği yok adetin
ailem yanımda pazar günü dönecekler, pazar günü ilaç bitecek 2-3 güne adet olurum 2. günü giderim doktora ben de

merhaba arkadaşlar topiği günlerdir takip ediyorum sizin yazdıklarınıza göre kendimi ölçtüm hep bizde eşimle evleneli 2 yıl olacak yaklaşık 7 aydır bebek çabasındayız 6 ay öncesine kadar doktora gitmedik ama bir aydır doktorlardayız yani şöyle eşim gitti doktora herşeyi temiz bende gittim çok şükür temiz doktor klomen verdi geçen ay kullandım gittim 3 tane yumurta oluşmuş ve biri çatlamıştı sanırım 13 ocakta falan çatladı çünkü aşırı ağrım oldu yürümekte zorlandım resmen ben biraz geç gittim biraz doktora oyüzden çatladığını orda öğrendim ama değerdirmiştik o günleri yani iğneye gerek yok diğerleri de bugün yarın çatlar değerlendirin dedi doktor 18 inden sonra ilişkide bulunmayın bekleyin dedi benim adet tarihim 28 ocak tabi haliyle sabırsızlanıyorum 18iinden beridir kasıklarım karnım hep ağrı halinde adet olurken bile böyle ağrım olmuyodu bide akıntım var sürekli sizce test için erkenmi

Hoşgeldin en kısa sürede güzel haber alırsın inşallah:) sanırım daha 6 gün var adetine o yüzden test yanıltıcı olabilir ama bende tam bilmiyorum canım

merhaba canim bende yumurta catladiktan sonra 9. gün 10. gün filan test yapmistim ama ignenin etkisindendi diye tahmin ediyorum. sonrasinda birgün tamamen bembeyaz cikti test. bende nasilsa olmadi diye attim onlari cöpe dün catladiktan sonra 12. gün ve bugün catladiktan sonraki 13. gün erken gebelik testinde cok azcik cizgi cikti ama ignedenmi yoksa bebektenmi bilmiyorum bende emin degilim. istersen igne etkisi gitmismi diye bakmak icin yapabilirsin ama üzülmemen icin hemen umutlanma bence canim . bana bile sanki daha igne etkisindenmis gibime geliyo ama emin degilim. hakkinda hayirlisi olsun canim.

Iyi yapmissin canim.bende bugünden ananas aldirdim esine sabah aksam 1 dilim yicem şifanin nerden gelecegi belli olmaz.benimde yumurtalarin gelismedigi ay tarlusalla gelmisti regli. Sen asilamaya geciyorsun dimi.hadi hayirlisi.

iğneye gerek kalmamış dedi doktor canım iğne olmadım yani ben kendiliğinden çatlamış bir tane si iki tanesi duruyo demişti 16sında gittiğimde 28inden sonra test yap dedi de işte beklemek zor yaa

hoşbuldum canım aslında bayadır takip ediyorum ama bi tüzlü yazmaya fırsatım olmadı:)
Sen iğne olmadığın için testte iğne etkisiyle bişey çıkmaz ama hamileysende şuan hiç bişeyde görülmeyebilir yani o zamanda moralin bozulur yok yere :) beklemek gerçekten çok zor vakit geçmiyor stres yaptırıyor insana

ayyy evet maalesef ALLAH bekleyenlerin yanında olsun inşallah bi an önce herkeze bebişler nasip etsin

Kizlar gece 12 de catlama ignemi yaptim .ovulasyon testim vardi 3 tane deneme amacli yaptim.nirmal mi böyle cikmasiEki Görüntüle 2227625
Böyle çıkması normal canım. İğnede lh hormonu var onun etkisiyle böyle çıkıyo. Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon tedti kullanmak çok kafa karıştırıcı olur zaten

iğneye gerek kalmamış dedi doktor canım iğne olmadım yani ben kendiliğinden çatlamış bir tane si iki tanesi duruyo demişti 16sında gittiğimde 28inden sonra test yap dedi de işte beklemek zor yaa
igne yapmadiysan daha güzel o zaman insallah positifi görürsün icinde süphede olmaz ignedenmi diye.

internetten okumustum bazilarindan erkenden cift cizgi cikiyormus ama bircok kiside adet gectikten 2-3 hafta sonra bile daha yeni yeni cikmaya basliyormus cizgiler. insallah sen erkenden görürsün ama bence yumurta catladiktan sonra en az 14 gün bekle 15. günde yapmaya basla sadece bir fikir yinede sen bilirsin canim

haklısın canım bencede ben en iyisi 28ini bekliyim napalım boş yere kuruntu yapmaktan iyidir ALLAH herkeze yardım etsin tez zamanda

Kizlar gece 12 de catlama ignemi yaptim .ovulasyon testim vardi 3 tane deneme amacli yaptim.nirmal mi böyle cikmasiEki Görüntüle 2227625
canim hangisi t hangisi c cizgisi göremiyorum fotograftan ama cift cizgi cikmasi iyi insallah yumurtan 1-2 güne catlar. bende ilkinde igneyi yaptiktan 6 saat sonra böyle görmüstüm simdi 2. ignemde ertesi öglen yapmistim igneden yaklasik 15-16 saat sonra ve cift cizgiydi böyle. normal görünüyor bu simdi yavas yavas gün gectikce siliklesir o da normal ama uzun süre cift cizgi görebilirsin o da normal ben igneden sonra galiba 10. güne kadar görmüstüm ovulasyon testinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…