- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.261
Böyle çıkması normal canım. İğnede lh hormonu var onun etkisiyle böyle çıkıyo. Çatlatma iğnesinden sonra ovulasyon tedti kullanmak çok kafa karıştırıcı olur zaten
Bence erken çıkmaz daha 28 ocakta yapsan daha iyimerhaba arkadaşlar topiği günlerdir takip ediyorum sizin yazdıklarınıza göre kendimi ölçtüm hep bizde eşimle evleneli 2 yıl olacak yaklaşık 7 aydır bebek çabasındayız 6 ay öncesine kadar doktora gitmedik ama bir aydır doktorlardayız yani şöyle eşim gitti doktora herşeyi temiz bende gittim çok şükür temiz doktor klomen verdi geçen ay kullandım gittim 3 tane yumurta oluşmuş ve biri çatlamıştı sanırım 13 ocakta falan çatladı çünkü aşırı ağrım oldu yürümekte zorlandım resmen ben biraz geç gittim biraz doktora oyüzden çatladığını orda öğrendim ama değerdirmiştik o günleri yani iğneye gerek yok diğerleri de bugün yarın çatlar değerlendirin dedi doktor 18 inden sonra ilişkide bulunmayın bekleyin dedi benim adet tarihim 28 ocak tabi haliyle sabırsızlanıyorum 18iinden beridir kasıklarım karnım hep ağrı halinde adet olurken bile böyle ağrım olmuyodu bide akıntım var sürekli sizce test için erkenmi
Yarın aşılama yapilmicak mi canım o zaman bakmıyor mu doktor çatlamış mı diyeCanim bazen catlama ignesi yapilsada catlamayabiliyormuş.oyüzden elimde 2 tane daha var yarin ve ertesi günü yine yapsam siliklesince catlamis oldugu anlasilmiyormu
Yarın aşılama yapilmicak mi canım o zaman bakmıyor mu doktor çatlamış mı diye
İğne çok etkili diye mi bakmıyor acaba değişik benim doktor kendi demişti iki üç gün sonra gel bakalım çatlamış mı diye başka doktorda baktirp öyle mi gitsen acabaYok canim direkt asilama yapiyor bende bu durumdan hic hoslanmiyorum.gecen seferde israrla söyledim ya catlamadiysa diye bakmadi yine
İğne çok etkili diye mi bakmıyor acaba değişik benim doktor kendi demişti iki üç gün sonra gel bakalım çatlamış mı diye başka doktorda baktirp öyle mi gitsen acaba
Erkenden önlem almak önemli tabi canım aşılamadan sonra ilaç kullanan da var ya onuda sor istersen jel yada progestan gibiSabah gidince bakmasini rica edicem canim. Hem igne isini sorucam yine.erken basliyim diye
Canım 16.gün olduysa bence bi test yap. O akıntıda gebelik belirtisi olabilir. Zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı diyorlarkızlar ya adetime beş gün kaldı iğnenin 16. günü test yapmadım nasıl olsa negatifdir diye zaten adet belirtilerim ama bende çok fazla akıntı olmaya başladı bildiğiniz su gibi açık sarı iğneden sonra bu ay hep geldi ama bi kaç gündür su gibi geliyo acaba iğnenin etkilerimi bunlar neden olabilir.
Yapıcam netten sipariş verdim yarın ancak gelir perşembe anca yaparım negatifdir kesin ama bakalımCanım 16.gün olduysa bence bi test yap. O akıntıda gebelik belirtisi olabilir. Zaten hamilelik belirtisiyle adet belirtisi aynı diyorlar
Kötü düşünme hayırlısıyla inşallah gebesindirYapıcam netten sipariş verdim yarın ancak gelir perşembe anca yaparım negatifdir kesin ama bakalım
Erkenden önlem almak önemli tabi canım aşılamadan sonra ilaç kullanan da var ya onuda sor istersen jel yada progestan gibi
Hoş geldin canım tedavin hayırlı olsun. 28 ini bekle bence. Benim regl günüm pazar günüydü 3 gün gecikmeden test yapmıycam diye kendime söz vermiştim. Nitekim bugün lekenmeler başladı. En sağlıklı sonucu regl günü ya da 1-2 gün geçince alırsın biliyorum beklemek çok zor amamerhaba arkadaşlar topiği günlerdir takip ediyorum sizin yazdıklarınıza göre kendimi ölçtüm hep bizde eşimle evleneli 2 yıl olacak yaklaşık 7 aydır bebek çabasındayız 6 ay öncesine kadar doktora gitmedik ama bir aydır doktorlardayız yani şöyle eşim gitti doktora herşeyi temiz bende gittim çok şükür temiz doktor klomen verdi geçen ay kullandım gittim 3 tane yumurta oluşmuş ve biri çatlamıştı sanırım 13 ocakta falan çatladı çünkü aşırı ağrım oldu yürümekte zorlandım resmen ben biraz geç gittim biraz doktora oyüzden çatladığını orda öğrendim ama değerdirmiştik o günleri yani iğneye gerek yok diğerleri de bugün yarın çatlar değerlendirin dedi doktor 18 inden sonra ilişkide bulunmayın bekleyin dedi benim adet tarihim 28 ocak tabi haliyle sabırsızlanıyorum 18iinden beridir kasıklarım karnım hep ağrı halinde adet olurken bile böyle ağrım olmuyodu bide akıntım var sürekli sizce test için erkenmi
Ah ya! Üzülme diyeceğim ama insan çok hevesleniyor ve aşırı üzülüyor olmayınca ne denir kiBugünde regl olmazsam sabaha kan verecektim ama hiç umudum yoktu regl ağrılarım vardı ve nihayet lekelenmeler başladı. Akşama ya da sabaha sökülür sanırım. Bu ayda olmadı
Çıldıracağım koyuluk gitmemişbugün de yaptım çatlamamış demek ki nabıcam
Yerine başka bişey de verse olabilir aşılamada jel yada Onu mutlaka veriyolarmis ben hala kullanıyorum bu aydan sonra bıraktırir belki bilmiyorumEvet canim progestrani bende sorucam.gecen sefer gerek yok dedi.sanirim benim doktor progestran vermek istemiyor neye gore vermiyor bilemedim.
Bugünde regl olmazsam sabaha kan verecektim ama hiç umudum yoktu regl ağrılarım vardı ve nihayet lekelenmeler başladı. Akşama ya da sabaha sökülür sanırım. Bu ayda olmadı
İşte lh hormonu şu an vücudunda çok olduğu için silikleşmez günlerce canım. O yüzden yanıltır zatenCanim bazen catlama ignesi yapilsada catlamayabiliyormuş.oyüzden elimde 2 tane daha var yarin ve ertesi günü yine yapsam siliklesince catlamis oldugu anlasilmiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?