Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu zamana iğnenin etkisi geçmiş olması lazım canım. Akıntı normalde de olabilir, gebelik belirtisi de olabilir. İnşallah bebiş habercisidir

Bugünde regl olmazsam sabaha kan verecektim ama hiç umudum yoktu regl ağrılarım vardı ve nihayet lekelenmeler başladı. Akşama ya da sabaha sökülür sanırım. Bu ayda olmadı
Tahmin edebiliyorum halini her ay hüsran insan çok üzülüyor. Ama inşallah yeni döngüde güzel haber alabilirsin canım. Iğne olmuş muydun kaçıncı günüydü bugün

Bugünde regl olmazsam sabaha kan verecektim ama hiç umudum yoktu regl ağrılarım vardı ve nihayet lekelenmeler başladı. Akşama ya da sabaha sökülür sanırım. Bu ayda olmadı
Off üzüldüm canım ya nasip işte bu işler ama bekle bakalım sökülmesini

Ah ya! Üzülme diyeceğim ama insan çok hevesleniyor ve aşırı üzülüyor olmayınca ne denir ki hayırlısıyla bir sonraki ay olacak inşallah
Bizim sorunumuz eşimde olduğu için bu ay baştan beri umutsuzum canım illaki üzüldüm iki gün gecikmşti çünkü ister istemez acaba mı? Oluyor insanda. Henüz zamanı gelmemiş demek ki

Çıldıracağım koyuluk gitmemiş bugün de yaptım çatlamamış demek ki nabıcam
Yok yok endişelenme hemen canım. Bazen böyle 2-3 gün sürebiliyomuş koyuluk çatlar hiç merak etme. Ayrıca daha önce yumurtlayıp hamilelik falan olması gibi bi durum olabilir mi acaba canım?

Ciddimisin canim insallah yerlesmedir. Ama eger olmadiysa zamaninda reglinin gelmeside önemli
Regl bence kuzum geçen ayda böyle olmuştu önce koyu kahve rengi leke oldu ertesi gün normale döndü. İlaçlardan oluyor galiba. Aynen iki gün geçince, ağrılarım da vardı acaba kist mi oldu diye düşünüyodum ki başladı regl. Hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden

Off üzüldüm canım ya nasip işte bu işler ama bekle bakalım sökülmesini
Bu aydan hiç umudum yoktu zaten canım eşlerimizin sorunu aynı biliyorsun, bu ay anca 3 ay olacak ilaçları kürleri falan kullanmaya başlayalı o yüzden önümüzdeki ya da daha sonraki aylardan daha umutluyum. Sadece bu ay doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım

Ah canım ya biliyorum ne zor dönemlerden geçtiğimizi. Biliyorum Allah bize de nasip edicek zamanı var. Sabır ve duayla bekliyoruz

Tahmin edebiliyorum halini her ay hüsran insan çok üzülüyor. Ama inşallah yeni döngüde güzel haber alabilirsin canım. Iğne olmuş muydun kaçıncı günüydü bugün
Amin canım inşallah artık hepimiz mucizelerimize kavuşalım. Oldum canım iğne. Geçen ayda, bu ayda iğnenin 18. günü reglim başladı.

evet evet en sağlıklısı o olucak canım öbür türlü psikolojisi bozuluyo insanın ama herşeyde vardır bir hayır ne bi dk önce ne bi dk sonra rabbim ol der oluverir dualarımız eksik olmasın inşallah Allah hepimizi görüyo

Aynen canım ümitler yeni döngüye kaldı artık. Bir yerde okumuştum geçenlerde çok hoşuma gitmişti. Etrafın daha çocuk yapmıyor musunuz sorularından bunalan biri " çocuk yapılmaz, Allah verirse olur" demişti. Ayyynen öyle dedim bende. Her regli gördüğümde demek ki henüz vakti gelmedi diyorum. Rabbim hepimize güzel haberleri artık almayı nasip etsin inşallah. Önce size ardınızdan bana

üzüldüm canim benimde ilk ignemde 18. gün baslamisti adet. bu cuma 18. gün dolcak insallah pazara kadar adet olmazsam biraz umutlanabilirim.
inşallah olmazsın da güzel haberleri verirsin canım benim. Ben buradaki arkadaşlarımdan gebelik haberleri aldıkça kendim olmuş kadar seviniyorum inan hem de daha bir umutlanıyorum inancım gücüm artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…