- 16 Ekim 2018
- 3.463
- 2.063
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.301
amin canim insallah. bende öyle cok mutlu oluyorum birinden güzel haber gelince.inşallah olmazsın da güzel haberleri verirsin canım benim. Ben buradaki arkadaşlarımdan gebelik haberleri aldıkça kendim olmuş kadar seviniyorum inan hem de daha bir umutlanıyorum inancım gücüm artıyo
Aynıyız canım. Ben ağlayamıyorum da bi garip oldum iyice... Bi durgunluk vardı tüm gün üzerimde sadece... Ama regl olmadıysan eğer olana kadar umut var demektir. Benimki başlamaya çalışıyor ilaçlardan galiba sökülemiyoBenimde bu ayda olmadı galiba .testler negatif. Çok agladım bugün. Bu 2. Ayım klomen
Bende normalde aglamıyordum ama klomen kullanınca insan daha fazla umut ediyor galiba. Evet adet olmadım ama olsa çıkardı diye düşünüyorumAynıyız canım. Ben ağlayamıyorum da bi garip oldum iyice... Bi durgunluk vardı tüm gün üzerimde sadece... Ama regl olmadıysan eğer olana kadar umut var demektir. Benimki başlamaya çalışıyor ilaçlardan galiba sökülemiyo
Bazen geç döllenme olabiliyor burada bir kaç arkadaşımız yaşamıştı.o yüzden adet olana kadar umut var :) inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim eşinde sperm hareket azlığı var canım belki de o yüzden bu ay çok umutsuz başladığım için daha metanetli karşıladım.Senin durumun nasıl? Birde iğneden sonraki kaçıncı günündesin?Bende normalde aglamıyordum ama klomen kullanınca insan daha fazla umut ediyor galiba. Evet adet olmadım ama olsa çıkardı diye düşünüyorum
14 yarın. Eşimin testini geçen yıl vermiştik evet hareket azlıgı var ama hafif. 2 buçuk yıl oldu bizim. Bu 2 . Ay işte çok heveslenmiştimBazen geç döllenme olabiliyor burada bir kaç arkadaşımız yaşamıştı.o yüzden adet olana kadar umut var :) inşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırız hepimiz. Benim eşinde sperm hareket azlığı var canım belki de o yüzden bu ay çok umutsuz başladığım için daha metanetli karşıladım.Senin durumun nasıl? Birde iğneden sonraki kaçıncı günündesin?
Canım bence erken daha 16. günde, 18.günde öğrenen arkadaşlar var. Mesela benim bugün 18. günüm daha bugün başladı reglim. Birde daha öncede söylediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir. Eğer olmadıysa da henüz vaktimiz gelmemiş demek ki, yeni döngü ve yeni umutlarla dua ederek şansımızı denemeye devam edicez. Mutlaka Allah bir gün bizim dualarımızada cevap verecek. Biliyorum üzülme demek çok zor çünkü şuan bende aynı durumdayım ama kendini çok yıpratma canım. Eşin için takviye falan kullanıyor musunuz?14 yarın. Eşimin testini geçen yıl vermiştik evet hareket azlıgı var ama hafif. 2 buçuk yıl oldu bizim. Bu 2 . Ay işte çok heveslenmiştim
Amin inşallah çok yıpratma kendini biliyorsun bu süreçte en büyük düşnanımız sitres. Bende düşünüyorum eğer önümüzdeki ayda sonuç alamazsam eşimin tekrar test vermesini.Neyyyzen2121 artık adet olursam eşimin testini tekrarlıcam. Çok yorgun umutsuz hissediyorum kendimi. Gözlerim şişti artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Eşinize neofortil kullandırın 3 ay da etkisi inanılmaz :)14 yarın. Eşimin testini geçen yıl vermiştik evet hareket azlıgı var ama hafif. 2 buçuk yıl oldu bizim. Bu 2 . Ay işte çok heveslenmiştim
kaçıncı günün bugünBenimde bu ayda olmadı galiba .testler negatif. Çok agladım bugün. Bu 2. Ayım klomen
Yarın 14 olcak canımkaçıncı günün bugün
Yok kullanmıyoruz. Geçen yıl bi ara kullanmıştık sonra bıraktık. Birazda ona canım sıkıldı bugün. Çok ilgisiz .zorla bişeyler yediriyorum falan. Hergün ye diyorum tamam diyo sonrası yok. Zaten moralim bozuk bide çocuk gibi onun peşinden koşmaktan yalvarmaktan bıktım. Herşeyimi kendim hallediyorum. Doktor ilaç. Çok üzüyor beni.Canım bence erken daha 16. günde, 18.günde öğrenen arkadaşlar var. Mesela benim bugün 18. günüm daha bugün başladı reglim. Birde daha öncede söylediğim gibi geç döllenme olmuş olabilir. Eğer olmadıysa da henüz vaktimiz gelmemiş demek ki, yeni döngü ve yeni umutlarla dua ederek şansımızı denemeye devam edicez. Mutlaka Allah bir gün bizim dualarımızada cevap verecek. Biliyorum üzülme demek çok zor çünkü şuan bende aynı durumdayım ama kendini çok yıpratma canım. Eşin için takviye falan kullanıyor musunuz?
Anladım canım çok zor Allah yardımcın olsun. Zaten zor bir süreç bide hayatımızdaki insanlar zorlaştırınca iyice çekilmez bir hal alıyor.Bizde bişeyler kullanıyoruz ama hâlâ bir sonuç alamadık. Henüz yeterli zaman geçmedi sanırım 72 ila 90 gün arasında yenileniyormuş spermlerYok kullanmıyoruz. Geçen yıl bi ara kullanmıştık sonra bıraktık. Birazda ona canım sıkıldı bugün. Çok ilgisiz .zorla bişeyler yediriyorum falan. Hergün ye diyorum tamam diyo sonrası yok. Zaten moralim bozuk bide çocuk gibi onun peşinden koşmaktan yalvarmaktan bıktım. Herşeyimi kendim hallediyorum. Doktor ilaç. Çok üzüyor beni.
Bence bi sorun değildir bu canım ama sor için rahat etsin. İnşallah hamilelikten dolayıdırEvet canım normalde olur ama bu baya fazlaydı zaten adet olursam doktora gidicem sorucam o zaman
İnan ki hep aklıma geliyosun canım bizi unuttu diyodum :) biz bildiğin gibiyiz kuzum iyiyiz en azından çok şükür buna da. Senin minnoş yaramazlıklara başlamış anlaşılan :) geçicek canım, baya azalttın artık zor günleri. Kalp atışınızı duydunuz muKızlar iyi akşamlar bayagıdan beri giremiyorum topiğe. Sürekli halsizim iştahım kapandı. Sizleri özledim, nasılsınız inşallah güzel haberler verirsiniz. A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer kızlar
Kızlar iyi akşamlar bayagıdan beri giremiyorum topiğe. Sürekli halsizim iştahım kapandı. Sizleri özledim, nasılsınız inşallah güzel haberler verirsiniz. A AloeeVeraaUmutumut82 ve diğer kızlar
dualarimiz seninle canim allah yardimcin olsunGünaydin canimm ahhh keşke benimde istahim kapansa.. Bende simdi asilamaya gidiyorum insallah bu sefer olur
dualarimiz seninle canim allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?