Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu benim ilk klomen+Iğne denediğim aydı. Doktorum bana kendi kendine 3 ay daha klomen kullan adet olmazsan o zaman gel takip yapmama gerek yok dedi. Benim zaten sol yumurtalığım yok bitek sağda var onuda kontrolsüz nasıl halletcez bilmiyorum

Canım biliyorum ne kadar üzüldüğünü ama hayırlısı buymuş demek ki
Bu arada doktorunun söylediği yanlış bi şey. Klomen öyle kontrolsüz kullanılabilecek bi şey değil. Kiste dönüşebilir yumurtalar. Ayrıca tam olarak ne zaman ilişkiye gireceğini kestiremezsin ve heba olur bir ay daha

Öbür yumurtamı kist yüzünden kaybettim zaten elde kalan tek yumurtayıda kaybetmemem lazım. Bide doktorum ameliyatımıda yaptı benimle ilgili herşeyi biliyor tehlikeye atmaması lazım. Sence değiştirmeli miyim doktoru canım

En azından başka bi doktorla daha görüşmeni tavsiye ederim canım. Çünkü klomen yumurtaları hızlı büyütebiliyo. Yani riskli olur kontrolsüz kullanman

Canim sakin uzülme erkeklerin cogu ayni malesef.bende cocuk gibi pesindeyim vitamin iciricem pekmez yedircem diye

Canim kontrolsüz klomen kullanilmaz takip sart.acilen doktorunu degistir. Oyle kör sagir ilac kullanilirmi bazi ay cok büyüyor kist oluyor bazi ay gelismiyor regliyi engelliyor. O doktor kendi kullansin 3 ay o ilaci kabul edermi.

Hadi hayırlısı kuzum. Sana dua ediyorum bol bol her şey çok güzel olucak

Insallah bitanem bende sabahtir 100tane ayetel kursi okudum.esim ornek verirken kan terleri döktüm baya uzun surdü ornek vermesi stresliydi herhalde yapamadi diye agladim.meger ornek verdigi yerde duş varmiş 5 yildizli otel gibi tv yatak tablet girmis banyo yapmiş abdest almis..bende bekliyorum ornek vercek diye.zaten zamanla yarisiyoruz. Adamdaki ferahliga bak. Bu arada asilamaya 250tl zam yapmislar 1250yi buldu.

Napsın adam da ya o da manevi yönden temiz olayım öyle bekliyim süreci demiştir :) hiç üzme kendini, olucak Allahın izniyle. Valla her şey ateş pahası, yeni yıl fiyatlarıdır canım. İnşallah bi daha başka bi şeye gerek kalmıycak kuzum

Kızlar merhaba günaydın içime dökmeye geldim.. bu ay 3. Çatlatma iğnesi deneyeceğiz gerçekten çok sıkıldım ne bende ne eşimde hiç bir sorun yokken gününü saatini bildiğimiz bir şey neden olmaz.. doktora aşılama sordum çok yüksek bir olasılığı yok dedi. Bu ay da olmazsa kendi haline mi bıraksam yoksa aşılama ya da tüp bebek mi denesem ne yapsam bilemiyorum. Olmicaksa napsam olmıcak gibi geliyor artık hepten bırakasım var..

Canim kontrolsüz klomen kullanilmaz takip sart.acilen doktorunu degistir. Oyle kör sagir ilac kullanilirmi bazi ay cok büyüyor kist oluyor bazi ay gelismiyor regliyi engelliyor. O doktor kendi kullansin 3 ay o ilaci kabul edermi.
Bende kontrolsüz kullanmak istemiyorum birini kist yüzünden kaybettim yine olur diye korkuyorum. Seninde aşılaman inşallah güzel geçer hayırlı haberi tez vakitte verirsin :)

Yazdıklarının aynısı benim içinde geçerli bugün öğrendim yine hamile değilim ikimizdede sorun yokken bizdede olmuyor bir türlü gebelik. Vakit saat şimdi değil diye teselli ediyorum kendimi Allaha sığınıyorum. Sebepsiz olunca insan eli kolu bağlı bekliyor bi çarede arayamıyor. Allah yardımcımız olsun canım

1.38 çıkmışsti 12.gun cnm 14.gun 50 küsur çıkmıştı senin kac çıktı bence 14.gun idrar yap sonra kan ver
Ben iğneyi 7 ocakta vuruldum ama yumurtam 9 ocakta çatladı. Çatladığı tarihe göre 10. Gün kan vermiş oldum. 0,1 çıktı. Bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtimde yok.

Ben iğneyi 7 ocakta vuruldum ama yumurtam 9 ocakta çatladı. Çatladığı tarihe göre 10. Gün kan vermiş oldum. 0,1 çıktı. Bugün iğneden sonraki 16. Gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtimde yok. Böyle olup sonra pozitif olan var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…