- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.341
:)) oh bu sefer daha rahat ortamda vermiş, sevindim. Allahım hayırlısıyla nasip etsin sağ salim bu seferInsallah bitanem bende sabahtir 100tane ayetel kursi okudum.esim ornek verirken kan terleri döktüm baya uzun surdü ornek vermesi stresliydi herhalde yapamadi diye agladim.meger ornek verdigi yerde duş varmiş 5 yildizli otel gibi tv yatak tablet girmis banyo yapmiş abdest almis..bende bekliyorum ornek vercek diye.zaten zamanla yarisiyoruz. Adamdaki ferahliga bak. Bu arada asilamaya 250tl zam yapmislar 1250yi buldu.
Öyle görünüyor canım hadi inşallah bu ay gelir bebişinÇatlamış sanırım..
Çatlamış sanırım..
Canım bende her ay aynı şeyi söylüyorum kendime, henüz vakti gelmemiş demek ki.. Ama doktor konusunda bende arkadaşların düşüncelerine katılıyorum klomen kontrolsüz kullanılabilecek bir ilaç değil. Bence de farklı bir doktorla görüşBu benim ilk klomen+Iğne denediğim aydı. Doktorum bana kendi kendine 3 ay daha klomen kullan adet olmazsan o zaman gel takip yapmama gerek yok dedi. Benim zaten sol yumurtalığım yok bitek sağda var onuda kontrolsüz nasıl halletcez bilmiyorum
Doktorların şu tatmin etmeyen cevaplar vermesi beni ileti ediyor gerçekten. Eşime diyorum tıp mı okusam ne yapsam en baştan diye.. Allah muhtaç etmesin ama böyle insanların kafasında soru işaretleri yaratıp yolluyorlar .. 18mm ile hamile kalan çok insan varmış benim doktorum öyle demişti hayırlı olsunKuzular simdi asilama yapildi 2 yumurtadan biri kist olmus zaten sekli bozuktu.sagda 18mm olan catlamis gibi ama 1tanede 13mm var catlamamis dedi. Acaba 18mm olan kücülmüs olabilirmi dedim olabilir tabiki ama pek benzemiyor dedi.ay bilmiyorum kör sagir asilama yapiliyor.demekki ovitrelle e olsan catlamayabiliyormus.pek umutlu konusmadi bu ayda olmazsa ya tüp bebek yada kebdi kafana göre takil dedi.
Canım hayırlı olsun 12 de işlemin yapılacağını yazmışsın bol bol dua ettim inşallah bu ay gelecek bebişinInsallah bitanem bende sabahtir 100tane ayetel kursi okudum.esim ornek verirken kan terleri döktüm baya uzun surdü ornek vermesi stresliydi herhalde yapamadi diye agladim.meger ornek verdigi yerde duş varmiş 5 yildizli otel gibi tv yatak tablet girmis banyo yapmiş abdest almis..bende bekliyorum ornek vercek diye.zaten zamanla yarisiyoruz. Adamdaki ferahliga bak. Bu arada asilamaya 250tl zam yapmislar 1250yi buldu.
İnşallahEvet canim catlamis hadi insallah bu ay gelsin bebiş
Hadi hayırlı olsun canım. Sen şimdi hiiiç olumsuz şeyleri düşünüp kendini sitrese sokma bence.Her defasında kendin demiyomuydun oğlum nasıl olmuş şaşırıyorum şimdi bu kadar uğraşıyorum diye. Herşey Rabbimin ol demesine bakıyor. inşallah mucizenin gelicek bu ayKuzular simdi asilama yapildi 2 yumurtadan biri kist olmus zaten sekli bozuktu.sagda 18mm olan catlamis gibi ama 1tanede 13mm var catlamamis dedi. Acaba 18mm olan kücülmüs olabilirmi dedim olabilir tabiki ama pek benzemiyor dedi.ay bilmiyorum kör sagir asilama yapiliyor.demekki ovitrelle e olsan catlamayabiliyormus.pek umutlu konusmadi bu ayda olmazsa ya tüp bebek yada kebdi kafana göre takil dedi.
Hadi hayırlı olsun canım. Sen şimdi hiiiç olumsuz şeyleri düşünüp kendini sitrese sokma bence.Her defasında kendin demiyomuydun oğlum nasıl olmuş şaşırıyorum şimdi bu kadar uğraşıyorum diye. Herşey Rabbimin ol demesine bakıyor. inşallah mucizenin gelicek bu ay
Öyle yapayım bari canımCanım bende her ay aynı şeyi söylüyorum kendime, henüz vakti gelmemiş demek ki.. Ama doktor konusunda bende arkadaşların düşüncelerine katılıyorum klomen kontrolsüz kullanılabilecek bir ilaç değil. Bence de farklı bir doktorla görüş
Doktorların şu tatmin etmeyen cevaplar vermesi beni ileti ediyor gerçekten. Eşime diyorum tıp mı okusam ne yapsam en baştan diye.. Allah muhtaç etmesin ama böyle insanların kafasında soru işaretleri yaratıp yolluyorlar .. 18mm ile hamile kalan çok insan varmış benim doktorum öyle demişti hayırlı olsunAllahım ol derse olacak sen elinden geleni yaptın beraberce bekleyeceğiz
Aaaa bak benimde kafam karıştı şimdi ama hemen etki etmiyor canım sanırım doktor benim eşime ilk ilaç verirken 72 ila 90 gün arasında etkisini gösterir demişti. Acaba başka bir sebepten olabilir mi ki?Kizlar bu arada bu ay promen k kullandik hizli olan sperm %7 azalmiş
Aaaa bak benimde kafam karıştı şimdi ama hemen etki etmiyor canım sanırım doktor benim eşime ilk ilaç verirken 72 ila 90 gün arasında etkisini gösterir demişti. Acaba başka bir sebepten olabilir mi ki?
canim biz seninle ayni degilmiydik ? daha erken olabilir. adet gelmedigi sürece umut vardir.Bu benim ilk klomen+Iğne denediğim aydı. Doktorum bana kendi kendine 3 ay daha klomen kullan adet olmazsan o zaman gel takip yapmama gerek yok dedi. Benim zaten sol yumurtalığım yok bitek sağda var onuda kontrolsüz nasıl halletcez bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?