Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:)) oh bu sefer daha rahat ortamda vermiş, sevindim. Allahım hayırlısıyla nasip etsin sağ salim bu sefer

Kuzular simdi asilama yapildi 2 yumurtadan biri kist olmus zaten sekli bozuktu.sagda 18mm olan catlamis gibi ama 1tanede 13mm var catlamamis dedi. Acaba 18mm olan kücülmüs olabilirmi dedim olabilir tabiki ama pek benzemiyor dedi.ay bilmiyorum kör sagir asilama yapiliyor.demekki ovitrelle e olsan catlamayabiliyormus.pek umutlu konusmadi bu ayda olmazsa ya tüp bebek yada kebdi kafana göre takil dedi.

Canım bende her ay aynı şeyi söylüyorum kendime, henüz vakti gelmemiş demek ki.. Ama doktor konusunda bende arkadaşların düşüncelerine katılıyorum klomen kontrolsüz kullanılabilecek bir ilaç değil. Bence de farklı bir doktorla görüş

Doktorların şu tatmin etmeyen cevaplar vermesi beni ileti ediyor gerçekten. Eşime diyorum tıp mı okusam ne yapsam en baştan diye.. Allah muhtaç etmesin ama böyle insanların kafasında soru işaretleri yaratıp yolluyorlar .. 18mm ile hamile kalan çok insan varmış benim doktorum öyle demişti hayırlı olsun Allahım ol derse olacak sen elinden geleni yaptın beraberce bekleyeceğiz

Canım hayırlı olsun 12 de işlemin yapılacağını yazmışsın bol bol dua ettim inşallah bu ay gelecek bebişin

Hadi hayırlı olsun canım. Sen şimdi hiiiç olumsuz şeyleri düşünüp kendini sitrese sokma bence.Her defasında kendin demiyomuydun oğlum nasıl olmuş şaşırıyorum şimdi bu kadar uğraşıyorum diye. Herşey Rabbimin ol demesine bakıyor. inşallah mucizenin gelicek bu ay

Insallah canim bu ay gelsin

Öyle yapayım bari canım inşallah sende tez vakitte güzel haber alırsın

Evet canim kadin öyle bir konusuyorki havada.ne güldürüyor ne ağlatiyor. 13mn birtane yumurta kalmis. O yumurta yeni mi oluştu yoksa 18mm olan yumurta mi kücüldü cevap veremuyor.belkide hic yumurta catlamamis olabilirmis. Birde nasip canim diyor.ya yumurtan olup catlar ve asilama olursun tutmaz anlarim ama ya huc yumurtlamadan asilama yapildiysa

Aaaa bak benimde kafam karıştı şimdi ama hemen etki etmiyor canım sanırım doktor benim eşime ilk ilaç verirken 72 ila 90 gün arasında etkisini gösterir demişti. Acaba başka bir sebepten olabilir mi ki?

Biz 20gündur kullaniyoruz daha raporu incelemedim ama doktor düsmüs dedi

canim biz seninle ayni degilmiydik ? daha erken olabilir. adet gelmedigi sürece umut vardir.
birde baska bir doktorumu denesen acaba ? bakalim o ne diyecek nasil tedavi önerecek..

Merhaba benim bu 8.ayım hamilelik yok klomenle üçüncü ayım devlette tedavi görüyorum klomenden sonra kontrol ediyor ama çatlama iğnesi vermiyor çatladımı diye bakmıyor ne olur bu işin sonu 6 ay kullanıcakmişim sonra rahim filmi istiycekmiş ikinciyi istiyorum bi oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…