Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim dün 15.gündü. akşam yaptım yine idrar testi. 2-3 saat sonra silik ikinci çizgi çıktı. yani artmıyor hiç ikinci çizgi anlamıyorum ki. olsaydı artması gerekmez miydi canım ya

Labiquik mi neydi ona pek guvenme bende de 2 kere 3 saat sonra 2.cizgi cikti ama gebe degilim. erken gebelik testi yap bence icin rahatlasın.

Benim psikolojim bozuldu artik surekli ruya goruyorum gecen erkek bebegik olmus onu emziriyodum bugunde kan vermisim sonuc 23.3 cikmis sevinemiyorum duser değer diye vallahi kafayi yicem sanirim ruyalardan

Bence yumurtlama dönemi yapma yumurtalarına zarar verebilir yapacaksan adetin 3.günü yap 3gun buharın amacı iltihabı sökmek zaten
Öyle mi diyosun. Tüplerde bi sorun varsa açıyomuş ya hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye duydum. Zaten ben de tam bilmiyorum bi araştırmak lazım

Amiin yavrum oradaysa da Allaha emanet olsun ne yapayım.
Bu arada sabah ilk idrarla yaptığım test de silik ama pozitif. Yani aşırı silik gerçi tam kıyaslayamıyorum da :/ napcam ben kızlar ya
Sen biraz daha sabredip kan ver artık kuzum. Başka türlü netleşmez

Evet bitanem inss hepimizin cabalari karsiliksiz kalmasin tutsun. Tabiki bilgilendiririm. Buna gerek kalmadan sizler kalin ins. Sen asilamaya bile gerek kalmadan kalacaksn ins problemi ortadn kaldrdin say gercktn oyle olsun:)
İnşallah canım. Umutluyum 3 ay sonrası için ama bi yandan da ya olmazsa demeden yapamıyorum. Artık yaşayıp görücez. Keşke hiç birimizin bi şeye ihtiyacı kalmadan doğal yoldan oluverse

Ayy ins gorursun canimcm ya bi hamis ciksin buradan :)

Ayy amin inşallah bakalım umudum yok ama napayım

Canim iğneden sonraki günler sayiliyor yani 13.gündesin ve ignenin etkisi gecmistir diye dusünüyorum.bence erken gebelik testiyle veya kan testiyle netlestir belki doktor daha iyi tutunur diye ilaç falan verir.

Arayacağım bugün yarın giderim en olmadı, şimdi bir daha baktım kalmış testlere. Dünden kalan ile bu sabah olanı bugünkü dünkünden daha net ve belli gibi ama umutlanmak istemiyorum.

Artık daha dimi oğlun canım? Bir an önce eski sağlığına neşesine dönsün artık inşallah

Benim psikolojim bozuldu artik surekli ruya goruyorum gecen erkek bebegik olmus onu emziriyodum bugunde kan vermisim sonuc 23.3 cikmis sevinemiyorum duser değer diye vallahi kafayi yicem sanirim ruyalardan
Hayır olsun canım belki de bi işarettir bunlar :)

Ayy ins gorursun canimcm ya bi hamis ciksin buradan :)

Ayy amin inşallah bakalım umudum yok ama napayım

Canim iğneden sonraki günler sayiliyor yani 13.gündesin ve ignenin etkisi gecmistir diye dusünüyorum.bence erken gebelik testiyle veya kan testiyle netlestir belki doktor daha iyi tutunur diye ilaç falan verir.

Arayacağım bugün yarın giderim en olmadı, şimdi bir daha baktım kalmış testlere. Dünden kalan ile bu sabah olanı bugünkü dünkünden daha net ve belli gibi ama umutlanmak istemiyorum.

dünkü kalan gittikçe koyulaşmıştır.buna rağmen bugünkü daha koyu çıkıyorsa olumlu düşünebiliriz canım

Ben bugün soğan suyuna başlayın bari ya

Öyle mi diyosun. Tüplerde bi sorun varsa açıyomuş ya hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş diye duydum. Zaten ben de tam bilmiyorum bi araştırmak lazım
Canım tüplerde bir sorun varsa açıyormuş ama dikkat edersen rahim filmi bile adet bitiminden 1hafta içinde yapılıyor ki yumurtalara zarar gelmesin. Yinede sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…