- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.741
bence yumurtlama takibiyle birlikte doğal yollarla denemeyi aşılamadan daha doğru buluyorum. zaten ihtimallere baktığımızda doğal yollarla şans daha da yüksek. çünkü doğal yollarla en kaliteli ve hızlı sperm gidip yumurtayı döllüyor. ama aşılamada en kalşteli ve hızlı spermi bulduklarından emin değilim.İnşallah adetime 3 4 gün fln kaldı işte Canım aşılama demedi mi doktor hiç
benim de 15.günüm tatlım her an olabiliriz tabi 20 güne kadar da yolu var benceKızlar iğneden sonra 16. Günüm ne zamana adet olmak gerekiyor yaa patlayacam artık
Hahahaha Ay havaşta bağırarak güldüm kız ilahi hahahahaha
Kızlarrr sancılanıyorum ve lekeler gelmeye başladı adet oluyorum oleyyyyyyyyy
Amin kuzum ya sancilaniyom ama insallah baya gelirde temizlenirimAy masallah hadi darisi başıma
Doğru diyosum canım aslında yani okadar parayla hiç bi yere tam güven Yok bende bi kere daha denemek istiyorum aşılamadan önce aslında aynı işlem bi yerde aşılamanın tutmayan çok fazlabence yumurtlama takibiyle birlikte doğal yollarla denemeyi aşılamadan daha doğru buluyorum. zaten ihtimallere baktığımızda doğal yollarla şans daha da yüksek. çünkü doğal yollarla en kaliteli ve hızlı sperm gidip yumurtayı döllüyor. ama aşılamada en kalşteli ve hızlı spermi bulduklarından emin değilim.
zaten tüp bebek merkezleri ya da interfilite uzmanlarının çoğu ticari kaygıyla hemen aşılama diyorlar. doğru bilgiyi almak mümkün değil kiDoğru diyosum canım aslında yani okadar parayla hiç bi yere tam güven Yok bende bi kere daha denemek istiyorum aşılamadan önce aslında aynı işlem bi yerde aşılamanın tutmayan çok fazla
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bizi daha neler bekliyozaten tüp bebek merkezleri ya da interfilite uzmanlarının çoğu ticari kaygıyla hemen aşılama diyorlar. doğru bilgiyi almak mümkün değil ki
Ben 13.gündeyim kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım var sanırım bu ayda olmadıSuan kimler ignenin kackacinci gununde test yapicak olan varmi artık bi hamis gorelim ya umut olsun hepimize
aynen canım hayırlısı olsun.Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bizi daha neler bekliyo
merhaba. hayırlı olsun. ıns ay sonu güzel haberler alırız senden :)Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve 15ekimde çatlatma iğnesi yaptırdım hayırlısı beklemedeyiz inş güzel haberler alırız
İnş. hepimiz iyi haberler alırız ben bu ay başladım ilaç ve iğneye bir tane Yumurta büyüdü bakalım nasip artıkmerhaba. hayırlı olsun. ıns ay sonu güzel haberler alırız senden :)
Aslında haklısın canım doğru bi yaklaşım. Ben de hemen adet bitiminde yaparım o zaman ama 2 ay sonra falanCanım tüplerde bir sorun varsa açıyormuş ama dikkat edersen rahim filmi bile adet bitiminden 1hafta içinde yapılıyor ki yumurtalara zarar gelmesin. Yinede sen bilirsin
evet aynıymışız , biz de üst üste üç gün oldu.. 14.güne kadar pozitif görenler var o da kriter değil maalesefMerhaba bende sizle aynıyım hgs sonra olmadı klomen ve iğne oldum Salı sabah ama hem Salı akşam hem Çarşamba akşam ara vermeden birliktelik oldu PEki ilk idrar testi ne zaman yaparsak iğne etkisi olmaz biliyor musunuz heveslenmek istemem
kan testi galiba çözecek bu meseleyi :)Amiin yavrum oradaysa da Allaha emanet olsun ne yapayım.
Bu arada sabah ilk idrarla yaptığım test de silik ama pozitif. Yani aşırı silik gerçi tam kıyaslayamıyorum da :/ napcam ben kızlar ya
Merhaba hayırlı sonuçlar al inşallah canımMerhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve 15ekimde çatlatma iğnesi yaptırdım hayırlısı beklemedeyiz inş güzel haberler alırız
aynenncnm. ins gzl,sonuclar alirizBu maydanoz süt buharı benim de aklımda canım çok duyuyorum. Şu ameliyat sonrası eşimin spermleri bi düzelsin ben de yumurtlama döneminde 2-3 gün üst üste yapıp ilişkiye gircem. O şekilde etkili oluyomuş diye duydum
ben de 15 ekimde oldum iğne, güzel haberlerle geliriz inşallahMerhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay klomen kullandım ve 15ekimde çatlatma iğnesi yaptırdım hayırlısı beklemedeyiz inş güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?