- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.721
benim bugün 15.gün iğne gününü saymıyorum. dün akşam yaptım çok sonradan ikinci silik çizgi çıktı. ama 3-4 saat sonra işte. bugün regl olcakmışım gibi ağrılarım var. yine test yapcam hiçbişey çıkmıcak diye korkuyorum.Ayyy sormaaaa ya sen naptin kaçıncı gün bugün iğneden sonra
Yap bakalım sonuçta Yok çıkarsasa artık kafa rahat eder böyle düşünmek daha kötübenim bugün 15.gün iğne gününü saymıyorum. dün akşam yaptım çok sonradan ikinci silik çizgi çıktı. ama 3-4 saat sonra işte. bugün regl olcakmışım gibi ağrılarım var. yine test yapcam hiçbişey çıkmıcak diye korkuyorum.
yapayım dimi.şimdi ypıyorum canım senen cesaret aldım. :) artık olumsuz çıkarsa da regl beklerim. inşallah diğer sefere derim naapalımYap bakalım sonuçta Yok çıkarsasa artık kafa rahat eder böyle düşünmek daha kötü
dünkü kalan gittikçe koyulaşmıştır.buna rağmen bugünkü daha koyu çıkıyorsa olumlu düşünebiliriz canım
ben test yaptım yine bişey çıkmadı. regl belirtilerim de başladı. ins senden güzel haber alırız canımRandevu aldım doktordan yarın gideceğim bakalım bişey var mı yok mu diye progestan mıdır nedir bir şeyler al dedi eczaneden onları alacağım
yaptım bişey çıkmadı canım. demek ki 14.güne kadar testlerde ikinci cizgi çıkabiliyomuş.Yap bakalım sonuçta Yok çıkarsasa artık kafa rahat eder böyle düşünmek daha kötü
Canım hiç üzülme herşey Allah’tan olsun şimdi emin oldun hiç olmazsa stres adet geciktiriyor bından sonrası için bi yol izlersin artık yorulduk ama elden bişeyy gelse neler yapmayız ama zamanı var herşeyin doktora gidicek misin tekraryaptım bişey çıkmadı canım. demek ki 14.güne kadar testlerde ikinci cizgi çıkabiliyomuş.
İnşallah benmde karnım ağroyo baya bende sanmıyorum hiç umudum yok BenimCanım hiç üzülme herşey Allah’tan olsun şimdi emin oldun hiç olmazsa stres adet geciktiriyor bından sonrası için bi yol izlersin artık yorulduk ama elden bişeyy gelse neler yapmayız ama zamanı var herşeyin doktora gidicek misin tekrar
çok haklısın canım. evet ben regl olduktan sonra 3.gün yine giderim.yine deneriz artık. yapacak bişey yok canım :)Canım hiç üzülme herşey Allah’tan olsun şimdi emin oldun hiç olmazsa stres adet geciktiriyor bından sonrası için bi yol izlersin artık yorulduk ama elden bişeyy gelse neler yapmayız ama zamanı var herşeyin doktora gidicek misin tekrar
3 ekimde iğne olmuştun dimi senİnşallah benmde karnım ağroyo baya bende sanmıyorum hiç umudum yok Benim
Yok canım 8 inde oldum pazartesi 26 günde bi adet oluyorum bu senn ilk iğnen miydi3 ekimde iğne olmuştun dimi sen
Artık daha dimi oğlun canım? Bir an önce eski sağlığına neşesine dönsün artık inşallah
civan perçemi çabuk söktürüyor hanımlar.. tadı çok kötü ama çare için içiliyor mecbur..
bugün 10.gündesin yani. hadi inş senden mutlu haberi alırız. benim sanırım 6. iğnemdi canım. geçen yıl ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım kimöyasal gebeilik geçirdim. ondan beri uğraşıyorum.Yok canım 8 inde oldum pazartesi 26 günde bi adet oluyorum bu senn ilk iğnen miydi
ayyy canım yaaa. inşallah gerçek olur ennn kıs zamanda
hahahhaa. ayyy çok hoşuma gitti. neir bu çektiğimiz. biz anlarız ne çektiğimizden walla :)Onuda deniyim vslla bir evdeki laminantlar kaldi kaynatip suyunu icmedigim
Onuda deniyim vslla bir evdeki laminantlar kaldi kaynatip suyunu icmedigim
İnşallah adetime 3 4 gün fln kaldı işte Canım aşılama demedi mi doktor hiçbugün 10.gündesin yani. hadi inş senden mutlu haberi alırız. benim sanırım 6. iğnemdi canım. geçen yıl ağustos ayında kendiliğinden hamile kaldım kimöyasal gebeilik geçirdim. ondan beri uğraşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?