Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi var yine canım. Bi de bu normal gebelik testi. Böyle olması normal. Ama bence sen artık kan ver ve kanla takip et artışı
canim doktor en erken pazarteside cizgi cikarsa telefon acip haber vermemi söyledi ona göre randevu verecek herhalde. yapmiyor daha önce. burdakiler böyle pazartesi randevu icin ararsam en gec cuma gününe verirler insallah. o zamana kadarda yeterince yükselmis olur insallah

ah canim allah senden razi olsun gözlerim doldu.
allahim senin bu güzel kalbinin karsiligini tez zamanda versin

10.gün biraz kritik bi gün canım 10 güne kadar iğne etkisi sürebiliyo. 12.günden sonra daha net sonuçlar alınıyo. Yani şu an her şey olabilir. İnşallah bebiştendir bu çizgi
Ben bebiş için yapmamıştım canım iğne etkisi geçti mi diye yaptım ama sanırım geçmemiş . 7. Gün de yapmıştım bundan biraz daha belliydi

Anladım canım benim ama böyle de seni yiyip bitiriyo bu durum strese giriyosun. Her devlet hastanesi ve sağlık ocağı bakıyo zaten. Ama sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap

sağ ol canım benim darısı başınıza inşallah ben hala inanmıyorum çatlatma iğnesi kullandım olmadı adet bile olmadım tarlusal bile kullandim ya
aminn. cok sükür sen adet olmayi beklerken allah nasip etmis mucizeni. kolay gecer insallah hamileligin cok sevindim senin adina :)

kızlar bişey dicem hala inanmıyorum az önce hamile olduğumu ogrendim
İnanamıyoruumm sana da çok dua etmiştim konuşmuştuk hatırlıyosundur canım ay nasıl güzel bi haber maşallah sana. Peki nasıl öğrendin canım süreç nasıl oldu anlat bize :)

Anladım canım benim ama böyle de seni yiyip bitiriyo bu durum strese giriyosun. Her devlet hastanesi ve sağlık ocağı bakıyo zaten. Ama sen kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap
bende cok merak ediyorum canim ama bosuna umutlanmakda istemiyorum bekleyeyim allah nasip ettiyse pazarteside cikar insallah testte. baska birseylerle oyalanmaya calisiyorum aklimda hep ama stres yapmiyorum ilk seferkinde oldugu gibi iyiyim böyle düsünmemeye calisiyorum :) gögüs uclarinda cok cok hafiften hassasiyet var belimde cok hafiften agriyor basimda öyle cok azcik dönüyor yani hepsi cok hafiften var. adet olacak olsam belim daha cok agriyordu. cok sükür simdilik bir adet belirtisi yok.

İnanamıyoruumm sana da çok dua etmiştim konuşmuştuk hatırlıyosundur canım ay nasıl güzel bi haber maşallah sana. Peki nasıl öğrendin canım süreç nasıl oldu anlat bize :)
canım biliyorsun ben çatlatma iğnesi kullanmıştim olmamıştı regl de olmadım doktora gitmiştim kan tahlili yapmıştı gebelik yoktu tarlusal verdi kullandım bugün 18 gün oldu ilaç biteli adet olmadım bugün tekrar gittim kan testi yaptık hamileymisim meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…