- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.561
mucize resmenncanım biliyorsun ben çatlatma iğnesi kullanmıştim olmamıştı regl de olmadım doktora gitmiştim kan tahlili yapmıştı gebelik yoktu tarlusal verdi kullandım bugün 18 gün oldu ilaç biteli adet olmadım bugün tekrar gittim kan testi yaptık hamileymisim meger
evet canım ya hiç beklemedigim anda oldu ya darısı basinizaay canım tebrik ederimm
Rabbim nelere kadir bak
3020 canimmucize resmenn
değerin kaç çıktı peki?
kese de görünmüştür ayyy canım yaa
maşallah 41 kere :)3020 canim
maşallah 41 kere :)
ay nasıl oldu acaba?
hiç regl olmadan bir daha mı yumurtladın ki?
ya da geç yumurtladın geç döllenme oldu ama kanda çıkmamış.
beynim yandı yeminle
işte Rabbim ol derse olur.
aynen öyle kuzum, daha vakti değil diyor.Bizede demiyorsa vardir bir bildigi dimi...
ya kızlar hamile kaldığım ay bi uygulamaya notlar girmiştim
onları buldum
reglin 12. günü kontrolde sağda 12-7-6 mm, solda 9-7-7-7-6 mm yumurtalarım varmış.
sonra 16. gün kontrole gittiğimde 22 mm olmuş.
4-5 günde 10 mm büyümüş duysam imkansız derdim ama Allah nasip edecek ya büyütmüş.
aynı gün akşam ilişki olmuş, ertesi gün çatlatma olmuştum(o gün olmamış ilişki),iğneden sonraki gün yine ilişki olmuş, 36. saat civarında da aşılamam yapılmış.
aynen canım ya Allah verince evet canım iğneden 20 gün sonra test yapmıştım negatifti ama sonrada oldu istemaşallah 41 kere :)
ay nasıl oldu acaba?
beynim yandı yeminle
valla çok şaşkınim çünkü diyordum kesin yarın yine adet sökturucu kullanmaya başlıcam diyordum yamaşallah 41 kere :)
ay nasıl oldu acaba?
beynim yandı yeminle
Amin canım benim sanada inşallah şu günlerde güzel haberi duymayı hemen nasip etsinah canim allah senden razi olsun gözlerim doldu.
allahim senin bu güzel kalbinin karsiligini tez zamanda versin
Şuan hepimiz sana kenetlenmiş durumdayız herşeyi anlatmalısın bize canım burda umutla bekliyoruz :)valla çok şaşkınim çünkü diyordum kesin yarın yine adet sökturucu kullanmaya başlıcam diyordum ya
ya demek ki yumurta iğneye rağmen çok geç çatlayabiliyor.valla çok şaşkınim çünkü diyordum kesin yarın yine adet sökturucu kullanmaya başlıcam diyordum ya
valla benimki cokk karışık ben en son 19 Kasım'da adet oldum doktora gittim çatlatma iğnesi falan kullandım iğneden 20 gün sonra kan tahlili yaptırdım 0.5 ti sonra doktor bana tarlusal verdi adet olmam için biteli 18 gün oldu randevu aldım adet olmadım diye sonra kan tahlili istedi doktor ona göre adet söktürücü veririm diye bugün gidip tahlili mi aldim hamileymisim ya inanmıyorum ben hala çok saskinimŞuan hepimiz sana kenetlenmiş durumdayız herşeyi anlatmalısın bize canım burda umutla bekliyoruz :)
2 ocakta yapmisim canim .0.5 cikmistiya demek ki yumurta iğneye rağmen çok geç çatlayabiliyor.
hesaplıyorum da aralığın 20-25 i gibi yumurtlamış olmalısın
o negatif çıkan kan tahlilini ne zaman yapmışlardı?
dur çözcem olayı
Arkadaşlar kaç gündür adet olmuyorum gecikti bı türlü adet söktürücü vermediler şimdi yine özele gittim tekrar kan tahlili yapmadan söktürücü veremem dedi
evet canım rabbim sizede nasip etsin inşallah canım iyiki varsinizAysemira bak bugün yani 2 ocakta bir daha kan tahlili yaptırsaydın çıkardı demek ki az da olsa.
aa cevap vermişsin gördüm yaptırmışsın.
bayağı geç döllenme ve geç tutunma demek ki
ya da kana çok geç geçiyo bhcg
Oluaynen öyle kuzum, daha vakti değil diyor.
yalnız ben de iki gün önce test yaptım negatif çıkınca tarlusala başladım
ben de gebe olmiyim
vakti geldiği zaman olacak .. hepimiz gebe kalacağız ben inanıyorum.evet canım rabbim sizede nasip etsin inşallah canım iyiki varsiniz
Bebek şuan kaç haftalık olarak gözüküyor canım. Yeni mi yani yoksa varmışta kanda mı çıkmamış:)evet canım rabbim sizede nasip etsin inşallah canım iyiki varsiniz
doktorum orda değildi canım devlette olduğu için diğer doktorlar bakmadı yarın gel dedilerBebek şuan kaç haftalık olarak gözüküyor canım. Yeni mi yani yoksa varmışta kanda mı çıkmamış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?