- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.581
evet canım Allah verince olmayacak bişey yoktur benim mucizem benimle darisi basinizavakti geldiği zaman olacak .. hepimiz gebe kalacağız ben inanıyorum.
yıllardır bu sitedeyim. ne hikayeler okudum.
gebe kalmayan yoktu çok şükür. hepsinin bebekleri kocaman oldu bile.
yani kan tahlili 3020 gebelik testinde hemen ciktiBebek şuan kaç haftalık olarak gözüküyor canım. Yeni mi yani yoksa varmışta kanda mı çıkmamış:)
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsağ ol canım benim darısı başınıza inşallah ben hala inanmıyorum çatlatma iğnesi kullandım olmadı adet bile olmadım tarlusal bile kullandim ya
5 ya da 6 haftalık sanırım değere göre canım:) mucize gibi resmen sağlıkla kucağına al inşallah. Bende dün 15.gün test yaptım tamamen tertemiz negatif çıktı yarın adet günüm bekliyorum bakalımyani kan tahlili 3020 gebelik testinde hemen cikti
Zaten büyük ihtimalle hamilesin canım. Artık haftaya kesinleşir durum. Belirtiler de ancak çıkmaya başlarbende cok merak ediyorum canim ama bosuna umutlanmakda istemiyorum bekleyeyim allah nasip ettiyse pazarteside cikar insallah testte. baska birseylerle oyalanmaya calisiyorum aklimda hep ama stres yapmiyorum ilk seferkinde oldugu gibi iyiyim böyle düsünmemeye calisiyorum :) gögüs uclarinda cok cok hafiften hassasiyet var belimde cok hafiften agriyor basimda öyle cok azcik dönüyor yani hepsi cok hafiften var. adet olacak olsam belim daha cok agriyordu. cok sükür simdilik bir adet belirtisi yok.
Allah razı olsun canım, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinsağ ol canım Allah dualarını kabul etti canım bende sana hepinize çok dua edicem
Maşallah canım ya ne güzel bi haber çok sevindimcanım biliyorsun ben çatlatma iğnesi kullanmıştim olmamıştı regl de olmadım doktora gitmiştim kan tahlili yapmıştı gebelik yoktu tarlusal verdi kullandım bugün 18 gün oldu ilaç biteli adet olmadım bugün tekrar gittim kan testi yaptık hamileymisim meger
Hiç belirtin yok muydu canımvalla çok şaşkınim çünkü diyordum kesin yarın yine adet sökturucu kullanmaya başlıcam diyordum ya
Umutumut82 kuzu senin kanama durumun nasıl iyi misin bugün
valla canım hic belirti yoktu sadece kasik agrisiHiç belirtin yok muydu canım
sağ ol canım yani vardir o kadar herhalde inşallah vardır canım güzel haberlerini aliriz5 ya da 6 haftalık sanırım değere göre canım:) mucize gibi resmen sağlıkla kucağına al inşallah. Bende dün 15.gün test yaptım tamamen tertemiz negatif çıktı yarın adet günüm bekliyorum bakalım
sağ ol canım çok tesekurler Allah sizede kısmet etsinMaşallah canım ya ne güzel bi haber çok sevindim
sağ ol canım benimAllah razı olsun canım, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağlıcakla al kucağına canim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinvalla canım hic belirti yoktu sadece kasik agrisi
Her şeyin hayırlısı olsun canım sen hep olumlu düşün. Eğer olmazsa biraz da akışına bırakmak da fayda var kafan dinlenir kuzum. Ben hala umutluyum sendenGecti canim doktor olmamasi lazimdi dedi ama bu seferki asilamada cok canim acidi bagirdim resmen. Konusmalardan anladigim kadariyla asilamam pek düzgun yapilmadi.en son pazar sabahi iliski olmustu 12 gibi. Carsambaya 72 saat oluyor eger o zamana kalirsa o tutar yoksa umut yok. Doktorda Allah Allah böyle olmamasi lazimdi gibilerden konustu.ya daha catlayan bir yumurtan bile var diyemedi.
Artik kismet kuzum ya. Kendi haline birakicam artik 5kez klonen 4 ovitrelle oldu illaki bir zarari olur
Anladım canım. O da zaten adet belirtisi sanılıyo hep. Ne güzel bi sürpriz yapmış sana bebeğin :)valla canım hic belirti yoktu sadece kasik agrisi
sağ ol canım çok teşekkürler darısı başınıza inşallahSağlıcakla al kucağına canim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
aynen çok güzel bı surpsiz kızım diyor anne bebek istemiyorumAnladım canım. O da zaten adet belirtisi sanılıyo hep. Ne güzel bi sürpriz yapmış sana bebeğin :)
aynen çok güzel bı surpsiz kızım diyor anne bebek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?