- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #17.601
Ay canım ya daha yaşı küçüktür ufak kıskançlıklar olur. Hele bi doğsun bak başından ayrılmaz çok sever :)aynen çok güzel bı surpsiz kızım diyor anne bebek istemiyorum
İnşallah inşallah Allah razı olsun.sağ ol canım çok teşekkürler darısı başınıza inşallah
Aynen canım rabbim nasip ederse hiç bi engel yok hayırlısı olsun hersey in varmı zamanigecmis olsun canim tesekkür ederim icimi rahatlattin artik allah nasip ettiyse olur etmediyse yapacak birsey yok dua edip beklemekten baska
Iknci cizgi ckms cnaim hayirlisi olsn ins bebegin seninledirbi 10 dakika bekledikten sonrada böyle olmustu
yani üzerinde yazan 5 dk bekleyin dedikten sonraki 5 dakikada
Cok sevndm cnaim gozun aydn masallah❤ allah nasip ettkten sora oluyor iste engellere ragmen rabbim korusuncanım biliyorsun ben çatlatma iğnesi kullanmıştim olmamıştı regl de olmadım doktora gitmiştim kan tahlili yapmıştı gebelik yoktu tarlusal verdi kullandım bugün 18 gün oldu ilaç biteli adet olmadım bugün tekrar gittim kan testi yaptık hamileymisim meger
evet canim insallah. pazartesiye kadar hala daha cizgi cikarsa doktoru arayacagim insallah cikar.Iknci cizgi ckms cnaim hayirlisi olsn ins bebegin seninledirzmaan gecnce cizgi birz kalnlasp belrgnlesecktir zatn 2 gne bida bakarsn. Kan icin bekleyp net bi zmaanda vermk da dogru aslinda kafa kariskligi yasamassn rakam acisndan ama insanoglu duramiyorz cognlkla iste:)
Sen hamilesin kesinlikleevet canim insallah. pazartesiye kadar hala daha cizgi cikarsa doktoru arayacagim insallah cikar.
sağ ol canım benim inşallah sende ikizlerini sağlıkla kucağına alirsinCok sevndm cnaim gozun aydn masallah❤ allah nasip ettkten sora oluyor iste engellere ragmen rabbim korusun
:)) canim anneyimbenanne35 senin önceki nickinmiydi ?? hamile oldugumu doktor onaylasin burdaki herkez icin özel dualar okuyacagim meryem suresinide okuyacagim hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus ya ondan :)Sanırım ben bu başlık altında herkesi anneliğe mezun edip kendi kendime yazacağımğ
ben bunu anlamadim tam canim iliski günleri kalp olan zamanlardami olmustu ? eger öyleyse yetmesi lazim.Eşim çok kötü grip oldu ateşi var bademcikler şiş muhtemelen bu ay başka çalışma yapamayacağız
Umarım şu yeterli olur bir bakar mısınız?
Evet kalp olanlar ilişkiye girdiğimiz günler , içimi rahatlattın bir nebzeben bunu anlamadim tam canim iliski günleri kalp olan zamanlardami olmustu ? eger öyleyse yetmesi lazim.
benim yumurta catlamadan 12-16 saat önce tek iliski olmustu (büyük ihtimal yumurta catlamadan tam 15 saat önceki iliski ) eger hamileysem sadece ondan oldu. daha önceki ve sonraki iliskiler yumurta catlamadan cok önce ve cok sonraydi onlardan olmus olamaz bence. insallah senin icinde yeterli olur canim
Yok aşkım ben o değilim benim başka üyeliğimde yok zaten :):)) canim anneyimbenanne35 senin önceki nickinmiydi ?? hamile oldugumu doktor onaylasin burdaki herkez icin özel dualar okuyacagim meryem suresinide okuyacagim hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus ya ondan :)
insallah yeter canim önemli olan yumurta catlamadan 2-3 gün öncesine kadar olan iliski. en gec catlama günü olan iliski. sonrasinda olanlar gerekmez. insallah tutmustur canimEvet kalp olanlar ilişkiye girdiğimiz günler , içimi rahatlattın bir nebzeeşim yapalım sorun değil dedi de bu sefer grip bulaşacak bana
ne bilim bende bu baslik altinda yazinca konuyu sen actin sandim :) bu topik sansli bence. sirayla cok kisi hamile kaldi insallah bizede sira gelecek :)Yok aşkım ben o değilim benim başka üyeliğimde yok zaten :)
İnşallah dokunsalar ağlayacak moda geldim yine bugün ..insallah yeter canim önemli olan yumurta catlamadan 2-3 gün öncesine kadar olan iliski. en gec catlama günü olan iliski. sonrasinda olanlar gerekmez. insallah tutmustur canim
amin inşallahhhhhne bilim bende bu baslik altinda yazinca konuyu sen actin sandim :) bu topik sansli bence. sirayla cok kisi hamile kaldi insallah bizede sira gelecek :)
bende ara sira öyleyim durduk yere agladim 2-3 defa son günlerde. neye agladigimi hatirlamiyorum bile ama ben niye agliyorumki dedim. cok düsünüyoruz ya bu konulari, hassaslasiyoruz canimİnşallah dokunsalar ağlayacak moda geldim yine bugün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?