Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi 10 dakika bekledikten sonrada böyle olmustu
yani üzerinde yazan 5 dk bekleyin dedikten sonraki 5 dakikada
Iknci cizgi ckms cnaim hayirlisi olsn ins bebegin seninledir zmaan gecnce cizgi birz kalnlasp belrgnlesecktir zatn 2 gne bida bakarsn. Kan icin bekleyp net bi zmaanda vermk da dogru aslinda kafa kariskligi yasamassn rakam acisndan ama insanoglu duramiyorz cognlkla iste:)

Cok sevndm cnaim gozun aydn masallah❤ allah nasip ettkten sora oluyor iste engellere ragmen rabbim korusun

evet canim insallah. pazartesiye kadar hala daha cizgi cikarsa doktoru arayacagim insallah cikar.

Eşim çok kötü grip oldu ateşi var bademcikler şiş muhtemelen bu ay başka çalışma yapamayacağız
Umarım şu yeterli olur bir bakar mısınız?

Eklentiler

• 6C46CA39-3070-44F4-97AE-08334922F265.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 29
Sanırım ben bu başlık altında herkesi anneliğe mezun edip kendi kendime yazacağım ğ
:)) canim anneyimbenanne35 senin önceki nickinmiydi ?? hamile oldugumu doktor onaylasin burdaki herkez icin özel dualar okuyacagim meryem suresinide okuyacagim hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus ya ondan :)

Eşim çok kötü grip oldu ateşi var bademcikler şiş muhtemelen bu ay başka çalışma yapamayacağız
Umarım şu yeterli olur bir bakar mısınız?
ben bunu anlamadim tam canim iliski günleri kalp olan zamanlardami olmustu ? eger öyleyse yetmesi lazim.
benim yumurta catlamadan 12-16 saat önce tek iliski olmustu (büyük ihtimal yumurta catlamadan tam 15 saat önceki iliski ) eger hamileysem sadece ondan oldu. daha önceki ve sonraki iliskiler yumurta catlamadan cok önce ve cok sonraydi onlardan olmus olamaz bence. insallah senin icinde yeterli olur canim

Evet kalp olanlar ilişkiye girdiğimiz günler , içimi rahatlattın bir nebze eşim yapalım sorun değil dedi de bu sefer grip bulaşacak bana

:)) canim anneyimbenanne35 senin önceki nickinmiydi ?? hamile oldugumu doktor onaylasin burdaki herkez icin özel dualar okuyacagim meryem suresinide okuyacagim hamilelerin dualari daha cok kabul olurmus ya ondan :)
Yok aşkım ben o değilim benim başka üyeliğimde yok zaten :)

Evet kalp olanlar ilişkiye girdiğimiz günler , içimi rahatlattın bir nebze eşim yapalım sorun değil dedi de bu sefer grip bulaşacak bana
insallah yeter canim önemli olan yumurta catlamadan 2-3 gün öncesine kadar olan iliski. en gec catlama günü olan iliski. sonrasinda olanlar gerekmez. insallah tutmustur canim

Selam kızlar bende adetimin 5.günü klomene başladım 5 gün içtim ve doktor kontrolüne gittim solda 17 mm yumurta aynı şekilde sağdda var ama soldaki daha güzel duruyor deyip ovitrella iğnesi vurdu şuan ilişki saati ve günleri belirtti beklemedeyim bakalım ilk kullanışm çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…