Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hayırlı sonuçlar al inşallah canım
Allah kimsenin kucağına boş bırakmasın canım benim bir tane evladım var 8yasında ikinci çocuk istedik ama nasip doğal yolla olmayacağını öğrendim amh çok düşük hemen tüp bebek dedi bir kaç dr ama şimdi başla bir dr denedik aşama aşama gidicez bakalım allah herkesin gönlüne göre versin

Anladım canım. Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin, ikinci bebeğine de bir an önce kavuş inşallah. Moralini bozma sakın, aşama aşama gidiliyo bu yolda ve mutlaka olucaktır Allahın izniyle

Anladım canım. Allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin, ikinci bebeğine de bir an önce kavuş inşallah. Moralini bozma sakın, aşama aşama gidiliyo bu yolda ve mutlaka olucaktır Allahın izniyle
İlk çocuğum normal yolla hamile kalınca bu kez afalladık önce oldu şimdi niye böyle diye dr lar yaş ile ilgili olduğunu söylüyorlar hep şimdi artık her aşamayı merakla takip ediyorum inşallah herkes güzel haber alsın sağlıkla Bebişler gelsin

Ben de geçen yıl ekimde ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum canım. Nasip ya inşallah olucak hepimizin inanıyorum ben

Ben de geçen yıl ekimde ilk denemede hamile kaldım 8 haftalık kürtaj oldum. Şimdi 6 aydır hamile kalamıyorum canım. Nasip ya inşallah olucak hepimizin inanıyorum ben
Aynen nasip vakti var allah en doru zamanı bekliyor ben ona inanıyorum sabırlı olmak lazım biz çabamızı gösterelim allahım taktiri artık

ben de geçen sene ağustos ayında ilk denememde doğal yollarla hamile kaldım. 1 yıldır ugrasıyorum. bu yine sonuç yok. çok üzücü yaa. sonu da belli değil. benim olmıcak galiba.gücüm tükendi sanırım su an böyle hissediyorum. her ay hayal kırıklığı çok kötü

İnş. hepimiz iyi haberler alırız ben bu ay başladım ilaç ve iğneye bir tane Yumurta büyüdü bakalım nasip artık
bu ay yibne çok umutlandım. ya bi de 14.gün dahil hep silik de olsa ikinci çizgi çıktı. 15.gün yani bugün hiçbişey yok test olumsuz. öyle olunca çok umutlandım ve hayal kırıklığı hüsran

bu ay yibne çok umutlandım. ya bi de 14.gün dahil hep silik de olsa ikinci çizgi çıktı. 15.gün yani bugün hiçbişey yok test olumsuz. öyle olunca çok umutlandım ve hayal kırıklığı hüsran
Canım zaten 14gün test yapmamak gerekiyormuş heyecanla hep o yanlışa düşüyoruz ama ilacın etkisinden dolayı çizgi çıkma ihtimali çok yüksek onun için hep adet dönemini beklemek lazım . Ayrıca umudunu kaybetme demekki bu ay doğru zamanı değildi sen duanı et

Yeni
Saol canım. inş sen mutlu haber verirsin bu ay

Aynen nasip vakti var allah en doru zamanı bekliyor ben ona inanıyorum sabırlı olmak lazım biz çabamızı gösterelim allahım taktiri artık
Aynen öyle canım çaba göstermek, sabırlı olmak ve dua etmek lazım. Allah bi gün karşılığını vericektir

Senin düşük kürtaj falan mıydı canım ? Bana doktorum 4-6 ay arası korunmanı öneririm dedi biz de 5 ay korunduk. Şimdi mayıstan beri deniyoruz olmuyo, meğer eşimde varikosel varmış ve sperm sayısını ve hızı etkiliyomuş. Ameliyat oldu eşim, bakalım inşallah 3 aya her şey güzel olur. Bazen ben de çok bunalıyorum canım, hiç olmıycak gibi geliyo sonra toparlanıyorum elbet bi gün olucak ama zamanı var diyorum. Allahım bize sabır ve güç versin dua edelim bol bol

Aslında bir sormak istiyorum sizlere 15 inde iğne yapıldı fakat benim kasıklarımda hep doluluk hissi ve ağrı oluyor sizlerde de oldumu.
Evet bu ağrılar şişkinlikler hepsi normal canım iğneden dolayı. İlk kullandığım ay ağrılar 3-4 gün sürmüştü, bu kullandığım ayda 9.güne kadar sürdü. Beta hcg içeriyo iğne bi miktar ve hamilelik belirtileri oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…